Bildirim
Android için manga
Amazon.com.tr | Gülümseten Kasım Fırsatları 2024
https://www.amazon.com.tr/blackfriday
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
S3 Mini den okunuyor.
Mangaturk.net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S3 iyi güzelde bizde yok :D ama siteyi bir denerim peki hangi manga tavsiye edersiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Kopuk-83
S3 iyi güzelde bizde yok :D ama siteyi bir denerim peki hangi manga tavsiye edersiniz
Anime izlemediysen mangaya hiç baslama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kopuk-83
Arkadaşlar android için manga tavsiye edermisiniz daha önce böyle bir şey yapmadım telefona nasıl yüklerim markası Turkcell T11 aklımda hiç manga yok ama okuduğunuz ve tavsiye ettiğiniz varsa daha iyi olur bu arada android de manga okunuyor demi?
telefonuna manga watcher yükle programda istersen wifi üzerinden manga indirebilir okuyabilirsin istersende bilgisayardan indirip telefondan program aracılığıyla okuyabilirsin çok rahat bir programdır tavsiyem ilk ''psyren'' oku -
Mangalar İngilizce değil mi ve programda herhangi bir ücret talebi var mı? -
türkçe siteler de var mesela mangatürk oradan türkçe mangalar okuyup indirebilirsin hayır herhangi bir ücret yok internetten indirebilirsin -
İngilizce olarak indirmeden direk okuyabileceğim bir program varsa bildiğin harika olur. -
manga watcher işini görür online okuyabilirsin ben birsürü uygulama kullandım aralarında en iyisi manga watcher -
Teşekkürler... -
Çok yardımcı oldun teşekkürler telefon şuan bozuk ama 2-3 gün içerisinde deniyeceğim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X