Şimdi Ara

Android ile çalışan double din oto multimedia sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Piyasadıki ürünleri internetten inceledim ama ihtiyacım olan ürünü tek parça olarak bulamadım.

İhtiyacım;

-double din olması
    -Android 4.x versiyon üzerinde çalışması
    -Telefonumun internetinden bluetooth ve/ya WIFI ile faydalanabilmesi.
    -Android Marketten uygulama kurmayı desteklemesi
    -Telefonla hands-free görüşmeye imkan tanıması
    -Üzerinde sd card veya usb ile storage eklenebilmesi (Örneğin müzikler için 32 gb sd cart takabilmeliyim.)
    -Ses kalitesi tatmin edici olması
    -Üzerinde GPS desteği, dolayısı ile navigasyon desteği olması (Google Maps, Yandex Harita gibi)

Bu özelliklere uygun bir ürün var mıdır ? Ürünlere baktığımda sanki bir çok ürün bu özelliklere hem sahip hem değilmiş gibi geldi.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

• Bu istekleri karşılayan ana ünitede fiyat 1000 TL seviylerinde dolaşır. Ancak OS Android olmaz.
  • Fiyat 1000 TL seviyeleri uygun.

Soyle bir cihaz buldum;http://www.otomultimedya.com/urun/universal-android-multimedya-cihazi-kapasitif-ekran-2/

Sanirim 4.2.2 var wifi uzerinden baglanabiliyor tele, ve uygulama kurulabiliyor anladigim kadariyla.

Fakat markali degil galiba. Ve ses kalitesi nasildir bilmiyorum, kullandigi dac chip falan belirsiz.

Urun hakkinda bilgisi olan var mi ? veya alternatif onerebilecek ?
  • Merhaba, android veya wince olarak winca cihazları önerebilirim. Aracınıza göre oem ürünleri var wincanın roadnav sitesinden kontrol edebilirseniz. Düşünürseniz getirtebileceğiniz bir yer tavsiye edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.