Şimdi Ara

ANDROİD İOS PARA KAZANMA UYGULAMASI (WHAFF)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu daha benim ilk konum.Bir hatam olursa affola.Bugün android ve ios telefondan para,playstation store card,google play card,steam card ve daha birçok kart kazanmayı göstericem.İlk önce android kullananlar google play ios kullananlar app store dan girip arama yerine WHAFF yazdıktan sonra uygulamayı açıp facebook ile giriş yapın sonra davet kodu gelecek oraya BÜYÜK HARFLERLE:BV12924 yazdıktan sonra 0.30 dolar gelicek.Daha sonra uygulama yükleyerek oynayarak para veya gift kart kazanacaksınız.Davet koduna kodunu yazarsanız hem siz hem de ben 0.30 dolar kazanmış olacağım.DAVET KODUM:BV12924 HERKEZE BOL KAZANÇLAR...
    UYGULAMANIN LİNKİ:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaffapp&hl=tr
     ANDROİD İOS PARA KAZANMA UYGULAMASI (WHAFF)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbabamerkez -- 19 Ağustos 2015; 15:33:24 >

• Hâlâ bunlara inanan var mi ya.. onca ugrasip biriktirip sonra biriken parani istediğinde uygulamadan ban yiyosun.. Bırakın kanmayin bu şeylere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitmedi mi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Hâlâ bunlara inanan var mi ya.. onca ugrasip biriktirip sonra biriken parani istediğinde uygulamadan ban yiyosun.. Bırakın kanmayin bu şeylere

Benim arkadasim da kullaniyo bu uygulamayi ve gecenlerde 10 dolarini paypaldan harcadi bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    DH ios uygulama.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.