Şimdi Ara

Android İşletim Sistemli HTC Incredible S İlk Defa Sadece Avea’da!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güncellendi. 27 haziran'da satışlar başlıyor. 2 gün sonra avea'nın sitesinde görebilirsiniz. nakit almak isteyenler için fiyat 1250-1300 arası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

şu an gayet hızlı kullanabiliyorum ben. Turkcell'in bile çekmediği yerler var. Genelleme yapmamak lazım.

Aslında sorun çekmemesi değil de yavaşlığı.. 1gb paket için konuşuyorum, süper yavaş...

telefonunuzun 3g çektiğine eminmisiniz.şimdiye kadar 3g çeken yerde hiç yavaşlık olmadı.hatta vodafonedan daha hızlı diyebilirim

bende de bayağı hızlı. 5 mblık dosyayı 8 saniyede indirdi az önce.

• bu telefon için sim kilit kırma yapılabiyor mu.yaptıran veya yapıldığını duyan var mı
  • Telefon satışa sunuldu.Buyrun :http://www.avea.com.tr/tr/sta/cihazlar/htc_incredible_s.shtml?pagemenu=cihaz.incredible

Fakat fiyatı biraz tuzlu geldi.
    1 gb internet paketi zaten 9 TL.9x18 ay = 162 TL
    18x89= 1602 TL
    1602-162=1440 TL.

Desire S ile aynı fiyat hemen hemen.Nakit alabilecekmiyiz avea bayilerinden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 27 Haziran 2011; 3:27:01 >
  • iphone 4 alırım daha iyi sanki, bunun üzerine mevcut tarifeni de eklediğinde iphone'un aylık ödemesi kadar ediyor. Teknik olarak nasıldır ikisi bilemem tabi.Belki bu iphone'dan daha iyidir bilemiyorum.
  • Aslında şöyle bir hesap yaparsak hızlıca;

Örneğin aşağıdaki sitede 1100 TL demişler sıfırına ;

http://www.sanalpazar.com/item_details.php?auction_id=1190015&name=SIFIR-KUTUSUNDA-HTC-iNCREDiBLE-S-16GB-OZEL

1100 TL 18 ay taksitle alırsak diyelim, aylık 61 TL yapar. Bunun üzerine 9 TL aylık 1GB interneti koyalım 70 TL, üzerine bir de kullandığımız tarifeyi koyarsak, o da 19'luk tarife diyelim , etti mi sana 89. Böylece ne oldu 18 ay taahhütten de kurtulmuş üstüne tarifeyi de kapmış olduk.

• ÇOK SAÇMA AMA AVEA DA 1G 9 TL OLAN INTERNET PAKETI SADECE FATURASIZ HATTA TANIMLI faturalı hatta 1 gb ınternet 29 tl bunuda hesap yaparken goz onune almak lazım
  • O zaman direk iphone derim.Ama ağustosta iphone 5 çıkacağı söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 27 Haziran 2011; 9:35:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borntobewild

O zaman direk iphone derim.Ama ağustosta iphone 5 çıkacağı söyleniyor.

İphone 4 , İphone 5 kadar hızlı olmasada ürün desteği 1-2 seneden evvel kesilmeyecektir.Apple'ın en önemli özelliği de budur.

Diğer konuya yazdığım yorum aşağıda.
    Faturasız hatlara aylık 9 TL yazıyor.Faturalı hatlar için ise aylık 29 TL.Faturalı hatlar için değerlendirirsek telefon uygun fiyata geliyor fakat faturasız hatlar için uygun olmuyor.Bir kampanya vardı.1 gb internet , her yöne 500 sms ve 500 dakika 19 TL.1 gb internetin yanında sms , dakika koysalardı kesin alırdım.Ama şuan kararsızım.1450 TL'ye geliyor.Desire S 1155 TL iken sanmıyorum bu telefonun 1300 TL'den fazla giriş yapacağını.Ben en iyisi mağazalara gelmesini bekleyeyim.

Ben bekleyeceğim avea ile giriş yaptıysa yakın zamanda her yerde satılmaya başlanır.

• ben doğubanktan 950 tl ye kayıtsız aldım,kardeşim yeni gelmişti yurtdışından onun pasaporta 5 tl ye turkcellde kayıt ettirdik..955 tl ye geldi..
  • Arkadaşlar Desire S ile incredible S arasında ne fark var ? Hangisi daha iyi acaba ?
  • En iyisi yurtdışından 550 euroya iphone 4 almak ne taahhütle ne tarifeyle uğraşmak o zaman. Yakın zamanda bir arkadaşım aldı 550 euro 16 GB lık modeli yurtdışında.TR garantisi yok tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Gzgnr

Arkadaşlar Desire S ile incredible S arasında ne fark var ? Hangisi daha iyi acaba ?

Bu yorumu yazacağınız yerde araştırma yapsaydınız çoktan aralarındaki farkı bulmuştunuz.
    İncredible S 8 mp kamera 4 inç ekran , Desire S 5 mp kamera 3.7 inç ekran en önemli farklılıklarıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

quote:

Arkadaşlar Desire S ile incredible S arasında ne fark var ? Hangisi daha iyi acaba ?

Bu yorumu yazacağınız yerde araştırma yapsaydınız çoktan aralarındaki farkı bulmuştunuz.
    İncredible S 8 mp kamera 4 inç ekran , Desire S 5 mp kamera 3.7 inç ekran en önemli farklılıklarıdır.

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Yanliz benim sormak istedigim su ; 850 liraya kayitsiz desire s var. Acaba bunu almakmi daha mantikli yoksa ustune 350 400 lira koyup incredible almakmi daha mantikli olur. Kamera ve ekran farki var ama telefonun hizi , donma gibi sıkıntılar olurmu acaba onu merak ediyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Tesekkur ederim cevabiniz icin. Yanliz benim sormak istedigim su ; 850 liraya kayitsiz desire s var. Acaba bunu almakmi daha mantikli yoksa ustune 350 400 lira koyup incredible almakmi daha mantikli olur. Kamera ve ekran farki var ama telefonun hizi , donma gibi sıkıntılar olurmu acaba onu merak ediyorum.

1139 tl sgs2 almak en mantiklisi yada 900 ciwari dhd yada paran cebinde kalsin yeni kral ideos x5 ;p

ama gozunu sewiyim sorma aralarndaki fark ne diye
    www.gsmarena.com
    www.sahibinden.com
    tikla bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhane -- 28 Haziran 2011; 1:05:46 >

• yav bunun yerine mantıklı bi fiyata galaxy s2 satsalar daha iyiydi...
  • ya yerine göre değişiyor hocam ben de avea aldım deneme süresine arkadastan çekmedi gittim vodafone aldım baba gibi. Onun için yerine göre yani.
    quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

şu an gayet hızlı kullanabiliyorum ben. Turkcell'in bile çekmediği yerler var. Genelleme yapmamak lazım.

Aslında sorun çekmemesi değil de yavaşlığı.. 1gb paket için konuşuyorum, süper yavaş...

hocam bilip bilmeden kotulemeyelim. Ben ipadde kullanitorm 3g yi vodafone un cekmedigi yerden cekiyor. Eline Lanlar bu trkcell in interneti mi diyor. Avea artik eskisi gibi degil kesinlikle. Turkcell in dalga gecen reklamlari ise yaramis olacak ki kendilerine ceki duzen ermisler. Hatta su an ipad icin faturLi internet paketi ble dusunuyorum. Lutfen bilip blmedden insanlari yNlis yonlendirmein.

• Valla Avea kusura kalmasın da 6 ay sonra unutulacak bir cihaz için 24 ay para ödemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Valla Avea kusura kalmasın da 6 ay sonra unutulacak bir cihaz için 24 ay para ödemem

18 ay öde
    Ayrıca 6 ay sonra unutulacak derken ne kastettin.Htc ürün desteğini uzun süre sunan bir marka.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mali198534

Valla Avea kusura kalmasın da 6 ay sonra unutulacak bir cihaz için 24 ay para ödemem

18 ay öde
    Ayrıca 6 ay sonra unutulacak derken ne kastettin.Htc ürün desteğini uzun süre sunan bir marka.

Ürün desteği sunuyor da her ay birbirinden üstün cihazlar çıkarıyor.HTC nin hızına yetişmek imkansız, o yüzden herhangi bir HTC alıp bir yerden başlamak lazım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.