Şimdi Ara

Android İşletim Sistemli HTC Incredible S İlk Defa Sadece Avea’da!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.649
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android İşletim Sistemli HTC Incredible S

İlk Defa Sadece Avea’da!!!

Türkiye’de ilk defa sadece Avea’da satışa sunulacak Android İşletim Sistemli HTC Incredible S cihaz kampanyası 27 Haziran 2011’de başlıyor...

Kampanya kapsamında abonelere 2 farklı teklif alternatifi sunulacaktır.

Teklif 1: Abonelere 24 ay boyunca HTC Incredible S cihazı ve 1 GB internet 69 TL'ye verilecektir.
    Teklif 2: Abonelere 18 ay boyunca HTC Incredible S cihazı ve 1 GB internet 89 TL'ye verilecektir.

Android İşletim Sistemli HTC Incredible S İlk Defa Sadece Avea’da!!!

HTC Incredible S Cihaz Özellikleri

• Android 2.3 Gingerbread
    • 4", Super LCD dokunmatik ekran
    • Akışkan, mat dizayn
    • 2. nesil Qualcomm 1 Ghz işlemci
    • Döner, dokunmatik tuşlar
    • Çift LED flaşlı, 8MP kamera
    • 720p, HD video kaydetme özelliği
    • DLNA özelliği

Kampanyadan 24 ay taahütle aylık 69 TL'ye 18 ay taahütle aylık 89 TL'ye faydalınılır. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Kampanya 31.08.2011'e kadar geçerli ve stoklarla sınırlıdır. 1GB internet, taahüt edilen süre boyunca geçerli ve yurtiçi internet ve WAP erişim noktalarından alınan ve gönderilen erişim hizmetini kapsamaktadır. 1GB internet devredilemez, hediye edilemez, kullanılmayan veri bir sonraki aya devredilemez. 1GB limit aşıldığında, aşan kullanım 5 Kr/MB üzerinden ücretlendirilir. Kampanyadan en az 6 aydır faturalarını düzenli olarak son fatura ödeme tarihinden itibaren en geç 7 gün içinde ödeyen veya son 3 aydır faturalarını otomatik ödeme ile düzenli ödeyen ve aktif otomatik ödeme talimatı olan bireysel ve kurumsal faturalı abonelerimiz faydalanabilir. Şartların yerine getirilmemesi durumunda, kalan cihaz taksit tutarları bir kerede ceza bedeli olarak Avea faturasına yansıtılacaktır. Kampanya katılım koşulları ve detaylı bilgi içinwww.avea.com.tr

AVEA'YA UĞRAMADAN AKILLI TELEFON ALINMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c585itjrkrdod -- 25 Haziran 2011; 14:25:56 >

• Avea dan internet paketi kullanmanızı öneririm! Süper hızlarda internete girebiliyorsunuz! 10 kb\sn
  • şu an gayet hızlı kullanabiliyorum ben. Turkcell'in bile çekmediği yerler var. Genelleme yapmamak lazım.
  • Bu mesaj üstteki arkadasa ithafen atilmistir.
  • Bu mu avantajlı yok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Why me???

şu an gayet hızlı kullanabiliyorum ben. Turkcell'in bile çekmediği yerler var. Genelleme yapmamak lazım.

Aslında sorun çekmemesi değil de yavaşlığı.. 1gb paket için konuşuyorum, süper yavaş...
  • kontratsız fiyatı ne kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: atpatp

kontratsız fiyatı ne kadar

yarın çıkacak heralde bilgim yok. söylücem belli olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

şu an gayet hızlı kullanabiliyorum ben. Turkcell'in bile çekmediği yerler var. Genelleme yapmamak lazım.

Aslında sorun çekmemesi değil de yavaşlığı.. 1gb paket için konuşuyorum, süper yavaş...

telefonunuzun 3g çektiğine eminmisiniz.şimdiye kadar 3g çeken yerde hiç yavaşlık olmadı.hatta vodafonedan daha hızlı diyebilirim
  • bende avea 3g kullanıyorum gayet memnunum
    ama sanki fiyat pek avantajlı değilmiş gibime geldi
  • quote:

quote:

hocam bilip bilmeden kotulemeyelim. Ben ipadde kullanitorm 3g yi vodafone un cekmedigi yerden cekiyor. Eline Lanlar bu trkcell in interneti mi diyor. Avea artik eskisi gibi degil kesinlikle. Turkcell in dalga gecen reklamlari ise yaramis olacak ki kendilerine ceki duzen ermisler. Hatta su an ipad icin faturLi internet paketi ble dusunuyorum. Lutfen bilip blmedden insanlari yNlis yonlendirmein.
  • Sorun da zetn bu değil mi 3G şebekesi yaygın değil hızlı olsa ne olacak?
  • avea'nın 3g paketi hızı en düşük olan paket, ihalede 2.pakette vodafone ile avea kapıştı yazılı teklif sunmadıkları için 2 şirkette kurra çekildi vodafone çıktı, avea'yada 3. paket kaldı, hızının düşük olması
  • arkadaşlar incredible s modelini ben çinden 1 ay önce getirttim.tamamiyle orjinaldi.android işletim sistemi süper ekranı daha parlak interneti süper hızlı kamerası zaten hd çekim herşey çok güzeldi ANCAK telefonda sesli görüşme esnasında karşı taraftan çok şikayet geldi.sesim kötü gidiyormuş.bu şikayet 10 dan fazla kişiden gelince telefonu satmak zorunda kaldım...(bu arada ön kamera olmasına rağmen görüntülü görüşme telefonda yok)
  • quote:

Orijinalden alıntı: seriousboy

arkadaşlar incredible s modelini ben çinden 1 ay önce getirttim.tamamiyle orjinaldi.android işletim sistemi süper ekranı daha parlak interneti süper hızlı kamerası zaten hd çekim herşey çok güzeldi ANCAK telefonda sesli görüşme esnasında karşı taraftan çok şikayet geldi.sesim kötü gidiyormuş.bu şikayet 10 dan fazla kişiden gelince telefonu satmak zorunda kaldım...(bu arada ön kamera olmasına rağmen görüntülü görüşme telefonda yok)

yapma ya üzüldüm valla süper cihaz gerçekten, neyse daha iyisini alırsın inşallah..
  • Kontratsiz fiyat belli oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: entropiyhl

quote:

quote:

hocam bilip bilmeden kotulemeyelim. Ben ipadde kullanitorm 3g yi vodafone un cekmedigi yerden cekiyor. Eline Lanlar bu trkcell in interneti mi diyor. Avea artik eskisi gibi degil kesinlikle. Turkcell in dalga gecen reklamlari ise yaramis olacak ki kendilerine ceki duzen ermisler. Hatta su an ipad icin faturLi internet paketi ble dusunuyorum. Lutfen bilip blmedden insanlari yNlis yonlendirmein.

kardeş benim türkcell hattım yok zaten, vodafone ve avea var. bir de ne demek istediğimi anlamadan yorum yapmayın. ben avea çekmiyor demedim, yavaş dedim. bilgisayarda kullanıyorum, 2-3 farklı şehirde de denedim değişen bir şey yok.. belki de bu 1gb paketine mahsus bir yavaşlık, 4 gb paket daha hızlı olabilir bilemiyorum ama vodafone'un 8 tl lik sınırsız paketinin avea nın 1 gb lık paketinden çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Sorun da zetn bu değil mi 3G şebekesi yaygın değil hızlı olsa ne olacak?

aynen katılılıyorum. büyük ihtimalle yavaşlık 3g desteğinin çok sınırlı olmasından kaynaklanıyor. bazı arkadaşlar her yoruma anlamadan atlamaya alışmış, anlatmak istediğimiz şey çekmeme değil, yavaşlık
  • eee hani vodafone ile çıkacaktı
    avea ne ara nasıl oldu bu iş
    sitede ben bişi göremedim yahu :D
  • Avea nın sitesinde herhangi birşey bulamadım bu konu ile ilgili.. Link vermeniz mümkün mü?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.