|
Bildirim
Ne alaka telefon ölüyor mevcut Android versiyonu ile yıllarca kullanabilirsiniz. Örnek olarak: WhatsApp 31 Aralık'ta Android 2.3.7 versiyonu için destek kesecek. Kaç yıl önceki sürüm destek daha yeni kesiliyor. Ha bende isterdim daha çok güncelleme versinler ama dediğiniz şey yanlış.
|
Apple’in 6s’ye bile güncelleme vermesi gösteriyor ki; samsung güncelleme konusunda apple’in gerçekten gerisinde. Bu konuda taraflı tarafsız herkesin apple’i takdir etmesi gerekir.
|
Donanım olarak gayet yeterli olmalarına rağmen alamıyorlar. Nokia bu işte hepsinden önde. Bir de şu iki güncelleme aldıktan sonra güncelleme gelmemesini sanki olağanmış gibi gösteriyorlar.
|
Ne fark var o zaman benim 1500 Tl'lik Xiaomi telefonumla bunun arasında.
Bu politikayla amiral gemisi satmaya devam edemez Samsung. |
amba boş yapıyorsunuz evde galaxy note 3 var hala cayır cayır çalışıyor nerdeyse 7senelik antika telefon.
Android update gelmicek diye öldü diyen kerizleri anlamıyorum |
Apple pişmanlıktır😂
|
Klasik dandroid.
|
Samsung kendini öldürüyor bu şekilde samsung 10 alsan ne fayda 2 sene bile olmadan guncelleme alamayacak..
|
Malsung, ayıp be 6 gb ramlı telefona güncelleme vermemek = kendi ayağına sıkmak Note 5 kullanıcısıyım ve bir daha samsung tercih etmeyeceğim.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 1 Aralık 2019; 9:38:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|