Şimdi Ara

Android işletim sistemli Samsung Galaxy Player 3.6 Güney Kore'de satışa sunuldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ekran türü ne acaba? :s fotoğraftan amoled gibi duruyor ama artık lcdler de çok çeşitlendi ve görüntü kaliteleri amoledleri yakaladı hatta geçenler de var, şimdi sadece fotoğraftan ekranın rengarenk olduğuna bakıp amoled diye tahmin etmek de olmaz :D eskiden olsa neyse..büyük ihtimal clear lcd'dir herhalde. galaxy s 5.0 clear lcd, 4.0 super amoled değil mi var mı yanlışım?
  • Tek kelime, rezalet!
  • Fakat ben bu kadar çeşitli mobil cihaz kullanılmasına karşıyım, tabi bu benim fikrim kullanana saygım var, ama bence bir cepte android tabanlı telefon özellikleri olmayan 4 inçlik bir medya oynatıcı, diğer cepte aynı özellikleri sağlayan ve üstüne telefon da olan başka bir android cihaz, diğer cepte ya da çantada çok benzer özellikleri sunan kompakt bir dijital kamera, hatta abartıp çantada da hd video kamera gene kompakt..yani bu gereksizlik bana göre, en güzeli gidip all in one/hepsi bir arada cihazlardan alacaksın bir tane, misal lg optimus black, samsung galaxy s2 veya note ya da hangi model marka olursa olsun güzel bir akıllı telefon yani, takılacaksın onunla. baya ciddi olarak filmi izletip müzik dinletiyor, internete giriyor, telefon zaten arama yapıyor mesaj atıyor, ofis işlemlerini de gayet basitçe hallediyor vs..ee ne kaldı, ne gerek var ekstra bir medya oynatıcıya :D arkadaş ben optimusumda full bölüm altyazılı hd divx izliyorum yahu daha ne istiyim :DDD

• quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Tek kelime, rezalet!

sebep? :s
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayshot

ipod touch ile karşılaştırılması ne kadar komik başka karşılaştıracak ürün bulamadınız mı? bir kere ürün kafadan konsept den kaybediyor touch vs media player komiksiniz ya.

Saçmalamışsınız, tamamen benzer ürünler bunlar..media player işte, ipod touch ne? fritöz mü? :/ internete giriyor, uygulama yükleniyor, müzik dinletiyor film izletiyor vs..media player işte nokta..anlamı bu zaten. Adı üstünde medya :/ sırf ios fanlığı için bu kadar saçmasapan konuşmayın ya arkadaşlar, komiksiniz diyip kendinize güldürmeyin :D
  • herşeyin adına galaxy koymayın lan. 100 tane farklı samsung galaxy oldu galaxy s2 nin 7 farklı tipi var kafamız karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reoix

Galaxy s2 kullanicisiyim ve bana göre iphonedan cok öte bir telefon fakat samsungun taşınabilir medya oynaticilarda apple i yakalaması imkansız ipod 4g kullandım herşeyiyle olağanüstüydü.

git burdan.
  • bu kadar gereksiz bir cihaz olamaz hiçbir +sı yok görmedim de ama adamlar da haklı be parası olup harcıyacak yer bulamayanlar önüne geleni alıyolar onlar için üretiyorlar böyle zamazingoları ha diyceksiniz telefon ile bunun ses işlemcisi farklı, koy ozaman abi telefona aynı işlemciyi
  • Samsung Galaxy S WiFi 5.0 varken bu cıhaz nıye anlamadım
  • Donanim ozellikleri nedir acaba ?
  • oyun,internet,müzikvideove fotoğraf gibi şeyler için herhalde almayı düşünüyorum almalı mıyım? hiç android almadımda bu cihazda androidi tadabilir miyim bilgisi olan önerebilirmi 3.6 mı 4.2 mi alsam ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.