Şimdi Ara

Android işletim sistemli Samsung Galaxy Player 3.6 Güney Kore'de satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Samsung'un Android işletim sistemine yer verdiği medya oynatıcılarından Galaxy Player 3.6, Güney Kore'de satışa sunuldu.

Samsung'un 3.65 inç'lik ekranla donattığı taşınabilir medya oynatıcıda Android 2.3 işletim sistemine yer verilmiş. Kullanıcılara 16GB dahili depolama alanı sunan Samsung Galaxy Playere 3.6'da Bluetooth 3.0 ve WiFi gibi kablosuz iletişim özellikleri de yer alıyor.

Samsung'un Android işletim sistemli taşınabilir medya oynatıcısı Galaxy Player 3.6, Güney Kore'de 173$ fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunuldu.

• Ne güzel Internet ve medya cihazı işte.
  • diğer özellikleri ne durumda? eksik haber olmuş
  • Sadece internet ve medy adeğil her alanda ve her yerde kullanılabilecek harika bir telefon. Samsung'un bu tür makinalar çıkarmasına +100 destek verip başarılar diliyorum..Satış grafiği tavana vurucak bence.:)
  • ipod a rakip olmuş gibi fakat biraz hantal daha doğrusu biraz kalın ve medya oynatıcı için büyük duruyor

not:bunu 1 tane olan fotoğrafa bakarak söylüyorum
  • Ipod Touch'ın en iyi rakibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emre

Sadece internet ve medy adeğil her alanda ve her yerde kullanılabilecek harika bir telefon. Samsungun bu tür makinalar çıkarmasına +100 destek verip başarılar diliyorum..Satış grafiği tavana vurucak bence.:)

Telefon özelliği yok bu cihazın. Ipod touch gibi media player.

quote:

Orijinalden alıntı: McGhoosT

ipod a rakip olmuş gibi fakat biraz hantal daha doğrusu biraz kalın ve medya oynatıcı için büyük duruyornot:bunu 1 tane olan fotoğrafa bakarak söylüyorum

Kızın elindeki cihaza bakarak hantal dediniz galiba. Burda tanıtımı yapılan model 3.65 inch olan. Zaten 5.0 ve 4.0 modeli burda da satıldı.Bu model Ipod touch'tan 0.15 inc büyük sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPod neymiş ya böyle cihazlar varken. Artık ben appleın her ürününü direk para tuzağı olarak görüyorum.
  • donanımhabere hediyemdir
    Ekran
    3.65 "HVGA (480x320)
    Boyutlar
    62,4 x 115,9 x 9,65 (mm)
    Çalma süresi
    Ses 40Hrs / Video 6 saat
    (Bettery Kapasite: 1500mAh)
    OS
    Android 2.3 Gingerbread
    Hafıza
    8 / 16 GB + microSD (32GB)
    Video
    DVIX, MPEG4, H.264, WMV, Sorenson Spark
    vb
    Konuşmacı
    Mono
    Müzik
    SoundAlive ile Müzik Çalar TM /
    MP3 / WMA / WAV / OGG / AAC / FLAC
    Kamera
    2M Piksel (Arka) / VGA (Ön)
    Bağlantı
    Wi-Fi 802.11b/g/n, S-GPS, Bluetooth v3.0,
    3.5mm Earjack, USB v2.0
  • fiyatına göre harika bir cihaz olmuş.. mp3 olarak kullan media oynatıcı olarak kullan, android platformu için kullan süper olmuş.. demek sadece bir telefon özelliği fiyatta bu kadar fark yaratabiliyor. buna telefon özelliği eklemiş olsaydı fiyatı 500 dolara fırlardı.
  • BENCE ipod touch 4G parasını hak eden tek apple ürünü
  • Bizim 5.0'lar içinde 2.3 güncellemesi çıkarsalardı...
  • Galaxy s2 kullanicisiyim ve bana göre iphonedan cok öte bir telefon fakat samsungun taşınabilir medya oynaticilarda apple i yakalaması imkansız ipod 4g kullandım herşeyiyle olağanüstüydü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furuichi

quote:

Orijinalden alıntı: isyankar_emreSadece internet ve medy adeğil her alanda ve her yerde kullanılabilecek harika bir telefon. Samsungun bu tür makinalar çıkarmasına +100 destek verip başarılar diliyorum..Satış grafiği tavana vurucak bence.:)
    Telefon özelliği yok bu cihazın. Ipod touch gibi media player.
    quote:

Orijinalden alıntı: McGhoosTipod a rakip olmuş gibi fakat biraz hantal daha doğrusu biraz kalın ve medya oynatıcı için büyük duruyornot:bunu 1 tane olan fotoğrafa bakarak söylüyorum
    Kızın elindeki cihaza bakarak hantal dediniz galiba. Burda tanıtımı yapılan model 3.65 inch olan. Zaten 5.0 ve 4.0 modeli burda da satıldı.Bu model Ipod touchtan 0.15 inc büyük sadece.

hocam benim elimde ipod 4g var ona kıyasla dedim ben ayrıca boyuttan çok gözlerde alışılmamış bi şekli var bilmem anlatabildimmi

• Pardon hızımı alamayıp telefon yazmışım ama gerçeten harika makine.):)
  • satsınlar burda da isteriz
  • Samsung galaxy s wifi 5.0 için güncelleme çıktı saydafaki paylaşımdan yüklemeni gerçekleştirebilirsin.http://www.facebook.com/pages/Samsung-galaxy-s-wifi-5-Galaxy-playerMini-tablet/106457776124110
  • ipod touch ile karşılaştırılması ne kadar komik başka karşılaştıracak ürün bulamadınız mı? bir kere ürün kafadan konsept' den kaybediyor touch vs media player komiksiniz ya.
  • quote:

Sadece internet ve medy adeğil her alanda ve her yerde kullanılabilecek harika bir telefon. Samsungun bu tür makinalar çıkarmasına +100 destek verip başarılar diliyorum..Satış grafiği tavana vurucak bence.:)

telefon değil hocam..medya oynatıcı, telefon özellikleri yok yazıyor işte kocaman. galaxy s wifi 5 ve 4 gibi bu da..
  • quote:

Pardon hızımı alamayıp telefon yazmışım ama gerçeten harika makine.):)

kusura bakma kardeşim düzeltmişsin zaten yazdığını görmemiştim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.