Şimdi Ara

Android işletim Sistemli Telefonlardan internet'e Bağlanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
105.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android Telefonlarda Telefonu Modem Olarak Kullanıp internete Bağlanmak Oldukça Basittir.

Hele ki Kullandığınız Bilgisayarınız Bir Laptop (Diz Üstü Bilgisayar) ise Daha Basit.

Kullandığınız işletim Sistemi Windows Xp ise:
    Kablolu Bağlantı Kullanarak Android işletim Sistemli Telefonunuzdan internet'e Bağlanmak için:
    1.Telefonunuzun Menü Bölümüne Giriniz.
    (Menu)

2.Ayarlar Bölümüne giriniz.
    (Settings)

3. Kablosuz Özelliği Ve Ağlar Bölümüne Giriniz.
    (Wireless Properties And Network)

4. Mobil Ağlar Bölümüne Giriniz.
    (Mobile Network)

5. Veri Etkin Seçeneğini Seçiniz
    (Data Active)

6. Daha Sonra 3. Menüye Dönüp Doğrudan Bağlantı Ve Taşınabilir Bağlantı Bölümüne Giriniz.
    (Direct Connection. And Move Connection)

7. USB Bağlantısı Seçeneğini Seçiniz.
    (USB Connections)

Bu Aşamalar Tamamlandığında Bilgisayarınız Torres isimli Modem Driverının Kurulumu Yapacaktır.
    Driver Kurulumu Tamamlandığında internet Bağlantınız Telefonunuz Üzerinden USB Kablo Yardımıyla
    Yapılandırılmış Olacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kablolsuz Bağlantı Kullanarak Android işletim Sistemli Telefonunuzdan internet'e Bağlanmak için:
    (Menu)

(Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

6. Daha Sonra 3. Menüye Dönüp Doğrudan Bağlantı Ve Taşınabilir Bağlantı Bölümüne Giriniz.

7. Taşınabilir Kablosuz Ortam Seçeneğini Seçiniz.
    (Move Wireless Center)

Bu Aşamalar Tamamlandığında Bilgisayarınız Telefonunuzda Oluşturduğunuz Kablosuz Bağlantıyı
    Bildiğimiz Standart Kablosuz ADSL Modem Bağlantısı Gibi Görmeye Başlayacaktır.
    (Tabi Bunu Sadece Siz Değil Etrafınızdaki Herkez Görecektir.)

Başkalarınında Bağlanamaması için Kablosuz Bağlantınıza Şifre Belirlemelisiniz.
    Bunuda 7. Menüyü Aktif Ettiğinizde Altında Aktifleşen Menüye Girerek Yapılandırabilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kullandığınız işletim Sistemi Windows Vista / Win7 ise:
    Kablolu Bağlantı Kullanarak Android işletim Sistemli Telefonunuzdan internet'e Bağlanmak için:
    (Menu)

(Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

(USB Connections)

Bu Aşamalar Tamamlandığında Bilgisayarınız Otomatik Olarak Modem Driverının Kurulumu Yapacaktır.
    Driver Kurulumu Tamamlandığında internet Bağlantınız Telefonunuz Üzerinden USB Kablo Yardımıyla

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kablosuz Bağlantı Kullanarak Android işletim Sistemli Telefonunuzdan internet'e Bağlanmak için:
    (Menu)

2.Ayarlar Bölümüne Giriniz.
    (Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

(Move Wireless Center)

Bu Aşamalar Tamamlandığında Bilgisayarınız Telefonunuzda Oluşturduğunuz Kablosuz Bağlantıyı

Bunuda 7. Menüyü Aktif Ettiğinizde Altında Aktifleşen Menüye Girerek Yapılandırabilirsiniz.

Not: WinVista Veya Win7 işletim Sistemleri Kablolu Bağlantılarda Kullanılan Modem Driver'ını Kendisi
    Otomatik Olarak Bulmaktadır. Fakat WinXp işletim Sistemi Bu Driver'ı Görmemektedir.

• SaI3oTaGe kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar kablosuz internetimi 1 km ilerden alıyorum telefonum görmüyor alfa modemim var onu kullanıyorum

masa üstü pc bu interneti telefonum da kullanma şansım varmı

yani pc den telefona aktarcam

bunu yapma şansım varmı
  • benimde masaüstü bilgisayarım var ve NOKIA C5-03 GRAPHITE BLACK AKILLI TELEFON um var hattıma tanımlı4 g.b internetim var ..bunu masaüstü bilgisayarda kullanabilirmiyim..leptopa telefondaki internet aktarılıyomuş bu telefonun hangi özelliği olmalı-veya masaüstünene olmuyosa almam gerken leptopun veya telefonun hangi özelliği olmalı...lütfen cevap..
  • yusufardahan Y kullanıcısına yanıt
    Nokia C5'i Modem Olarak Kullanmak istiyorsanız Bilgisayarınıza OviSuit Yüklemelisiniz. OviSuite'in Menü Ayarlarında Zaten Bu işlem Otomatik Geliyor. Sizin Yapmanız Gereken Tek Şey Ovideki internet Bağlantısında Bulunan Operatör Menülerinden Telefon Operatörünüzü Seçmek. Telefonunuz Nokia ise Zaten Ek Bir işlem Yapmanıza Gerek Kalmamaktadır. Kabloyu Tak Operatörü Seç Hepsi Bu Kadar.
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Kablosuz internetini 1 Km ileriden Alıyorsan Telefonunun O interneti Görme Olasılığı Zaten %2 Veya %3'tür. Oda Zaten Telefonla Değil PDA Gibi Cihazlarla Olabiliyor. Normal Bir Cep Telefonunun Okadar Uzak Bir Mesafede ki Kablosuz Ağı Görmesi Pek Mümkün Değil Gibi.

Pek Diyorum Çünkü Bu Bağlantı Daha Çok Alıcıyla Değil Dağıtıcıyla Alakalı Bir Konu Olduğundan. Görme Şansı Olsa da Alt Yapı Ve Çalışma Sistemi Olarak Farklı Olduğundan Göremeyebilir. Kesin Sonucu, Wi-Fi Cihazının Tanımlarıyla Telefonun Bağlantı Yapılandırmalarını Karşılatırarak Veya Deneme Yanılma Yöntemiyle Bulabilirsin.

Direk Telefonla Değilde PC'den Telefona Aktaracaksan Eğer. Evet Bu Şekilde Kullanabilirsin.

Hatta Bilgisayarın Bluetooth Özelliği Varsa Bütün Bluetooth Driverlarını Kurup Telefonunu Bluetooth ile Eşleştirip Bilgisayarının Bluetooth Özelliğini Kullanarak Kendine Wi-Fi Oluşturabilir Ve BT Kapsama Alanı Dahilinde Kablosuz internet Kullanıyormuş Gibi Kullanabilirsin :)

Bu Yapılandırma Denenmiş Onaylanmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaI3oTaGe

Kablosuz internetini 1 Km ileriden Alıyorsan Telefonunun O interneti Görme Olasılığı Zaten %2 Veya %3'tür. Oda Zaten Telefonla Değil PDA Gibi Cihazlarla Olabiliyor. Normal Bir Cep Telefonunun Okadar Uzak Bir Mesafede ki Kablosuz Ağı Görmesi Pek Mümkün Değil Gibi.

Pek Diyorum Çünkü Bu Bağlantı Daha Çok Alıcıyla Değil Dağıtıcıyla Alakalı Bir Konu Olduğundan. Görme Şansı Olsa da Alt Yapı Ve Çalışma Sistemi Olarak Farklı Olduğundan Göremeyebilir. Kesin Sonucu, Wi-Fi Cihazının Tanımlarıyla Telefonun Bağlantı Yapılandırmalarını Karşılatırarak Veya Deneme Yanılma Yöntemiyle Bulabilirsin.

Direk Telefonla Değilde PC'den Telefona Aktaracaksan Eğer. Evet Bu Şekilde Kullanabilirsin.

Hatta Bilgisayarın Bluetooth Özelliği Varsa Bütün Bluetooth Driverlarını Kurup Telefonunu Bluetooth ile Eşleştirip Bilgisayarının Bluetooth Özelliğini Kullanarak Kendine Wi-Fi Oluşturabilir Ve BT Kapsama Alanı Dahilinde Kablosuz internet Kullanıyormuş Gibi Kullanabilirsin :)

Bu Yapılandırma Denenmiş Onaylanmıştır.

benim demek istedigim

masa üstü pc wifi ile interneti alıyor 1km ileriden full olarak masa üstünde internet var

ama tele bu wifi yi verebilirmiyim usb kablosu ile veya başka türlü

tek aradıgım buydu

• Arkadaşlar , minik bir sorun var. yardımcı olursanız sevinirim. HTC hd mini cep telefonunun gsm internetini paylaşıma açtım, laptopun wireless inden htc ye bağlandım.Ancak bağlantı var sinyal mükemmel demesine rağmen web sayfalarını açmıyor.Ayrıca telefon 3g li olmasına rağmen gsm operatöründen internete bağlanınca 3G işareti değil E işareti çıkıyor telefon ekranının üstünde.Bilgisi olan varsa bekliyorum.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CUMHUR45 -- 21 Mart 2014; 18:53:15 >
  • quote:

Android Telefonlarda Telefonu Modem Olarak Kullanıp internete Bağlanmak Oldukça Basittir.

Hele ki Kullandığınız Bilgisayarınız Bir Laptop (Diz Üstü Bilgisayar) ise Daha Basit.

(Menu)

(Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

(USB Connections)

Bu Aşamalar Tamamlandığında Bilgisayarınız Torres isimli Modem Driverının Kurulumu Yapacaktır.

Kablolsuz Bağlantı Kullanarak Android işletim Sistemli Telefonunuzdan internet'e Bağlanmak için:
    (Menu)

(Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

(Move Wireless Center)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    (Menu)

(Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

(USB Connections)

Bu Aşamalar Tamamlandığında Bilgisayarınız Otomatik Olarak Modem Driverının Kurulumu Yapacaktır.

Kablosuz Bağlantı Kullanarak Android işletim Sistemli Telefonunuzdan internet'e Bağlanmak için:
    (Menu)

2.Ayarlar Bölümüne Giriniz.
    (Settings)

(Mobile Network)

(Data Active)

(Move Wireless Center)

Not: WinVista Veya Win7 işletim Sistemleri Kablolu Bağlantılarda Kullanılan Modem Driver'ını Kendisi
    Otomatik Olarak Bulmaktadır. Fakat WinXp işletim Sistemi Bu Driver'ı Görmemektedir.

Özellikle sizden bir çözüm bekliyorum:) Teşekkürler.

• Öncelikle 3G Bölgesindeyseniz E işaretinin (EDGE) Çıkmaması Gerekmektedir. 3G Bölgesinde Olmanıza Rağmen E Çıkıyorsa Muhtemelen Gsm Hattınızda 3G Özelliği Aktif Değildir. Yada Şebeke Bazzlı Bir Sorun Vardır.

ikinci Olarak Bağlantı Var Demesi Ve Sinyal Kalşitesinin Mükemmel Olduğunu Söylemesi internetinizle Alakalı Değildir Laptop ile Telefonda ki Bağlantının Kalitesinden Bahsetmektedir.

internetin Açılmaması da Yine Telefonunuzun internet Bağlantısında Kopma Olmuş Olabilir Yada Paketiniz Bitmiş Olabilir. Telefonunzdan internete Girebiliyormusunuz Onu Bir Deneyin. (Hiç Girmediğiniz Bir Sayfayı Açmayı Deneyin).
  • quote:

Öncelikle 3G Bölgesindeyseniz E işaretinin (EDGE) Çıkmaması Gerekmektedir. 3G Bölgesinde Olmanıza Rağmen E Çıkıyorsa Muhtemelen Gsm Hattınızda 3G Özelliği Aktif Değildir. Yada Şebeke Bazzlı Bir Sorun Vardır.

ikinci Olarak Bağlantı Var Demesi Ve Sinyal Kalşitesinin Mükemmel Olduğunu Söylemesi internetinizle Alakalı Değildir Laptop ile Telefonda ki Bağlantının Kalitesinden Bahsetmektedir.

internetin Açılmaması da Yine Telefonunuzun internet Bağlantısında Kopma Olmuş Olabilir Yada Paketiniz Bitmiş Olabilir. Telefonunzdan internete Girebiliyormusunuz Onu Bir Deneyin. (Hiç Girmediğiniz Bir Sayfayı Açmayı Deneyin).

Hocam ilginize çok teşekkür ederim. Telefonu tr avea gprs ayarına alınca, H işareti çıktı. sanırsam o da 3g imiş zaten. zaman zaman 3g zaman zaman H işareti çıkıyormuş. ki o haliyle tekrar denediğimde sorunsun laptoptan cebin wifi nı kullanarak bağlandım.Oldukça iyiydi:) tekrar teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar telefonumdan wifi alanını açınca (Galaxy s4) telefona yazdığım isim vb görünüyor (pcde Win XP kurulu) şifre girme kısmı ya çıkıyor ya çıkmıyor bağlan diyorum ağa şuanda ulaşılamıyor diyor kapsama alanı dışında olabilir diyor şifreleme wpa-psk 8 karakterli kimi zaman da 13-26 karakter şifre olmalı diyor uyarı veriyo bağlanamadım gitti bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum iyi günler.
  • Peki bu yolla ekstra bir para gelirmi telefona veya internet faturasına
  • arkadaslar gusel hoşda torresi nasi indircez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torres i nrden indircez?

• Usb baglantisi ile interneti kullanirken belli bir sure sonra telefon kapaniyor. Bu birkac defa basima geldi en sonunda da kablo bozuldu. Sebebi ne olabilir yardimci olabilirmisiniz?

• Arkşlr.Samsung galaxy win telefonumun üzerinden laptopla nete bağlanıyordum.Ağda görülüyordu.Şifre koydum.Sade ben girebiliyordum.Telefonu fabrika ayarlarına döndürmem gerekti.Şimdi telefonu modem gibi kullanarak laptop ile nete bağlanmaya ayarlıyorum.Ağda benim daha önce verdiğim isim değilde androidAP ismiyle görülüyor.Bağlan tıkladığımda şifre istiyor.Eski şifremi giriyorum.Kabul etmiyor.Boş tıklıyorum,şifre istiyor.Lütfen yardım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.