Bildirim
android istiyorum ...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İyi demişler U güzeldir -
U nun hafıza yetersiz gelebilir, neo da alınabilir (Neo v ile tek farkı kamerası 8) -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgnl3
500-800 lira arası en az 5 mp kameralı flashlı falan bol bol foto cekmelik model marka farketmez donma dibi sorunları olmayan sağlam bi android arıyorum sony ericson xperia u dediler baska tavsiyesi olan var mı?
Galaxy Ace 2 -
GALAXY S3 BİLE DONUYOR.O FİYATA GALAXY W, XPERIA SOLA , HTC ONE V MANTIKLI SEÇENEKLER.FAKAT FİYATINA GÖRE EN İYİSİNİN GALAXY W OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. -
quote:
Orijinalden alıntı: tembelherif
GALAXY S3 BİLE DONUYOR.O FİYATA GALAXY W, XPERIA SOLA , HTC ONE V MANTIKLI SEÇENEKLER.FAKAT FİYATINA GÖRE EN İYİSİNİN GALAXY W OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.
Hayır Neo V.
İşlemcileri aynı W nin sadece fabrika çıkışlı oc. Yani neo v de 1.4 hatta 1.9 a çıkarılabiliyor. -
one v -
Galaxy Ace 2 - Xperia Sola - Galaxy W - Xperia Neo V
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
One V - Ace 2 - Galaxy W - Neo V - Xperia U - Xperia Sola.
Cevaplar hemen hemen aynı zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X