Bildirim
Android kullanım oranları açıklandı: İşte en popüler Android sürümü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ne sürümü ne popülaritesi, millet ne bulursa onu kullanıyor, hatta büyük çoğunluk ne kullandığını bilmiyor bile.
-
👍👍
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şaşırttı mı hayır
-
Eskidendi sürüm muhabbeti 4 ten 5e geçiş iyiydi sonra hepsi aynı sayılır ui fark ediyor sadece
Oneplus 9'da mecburiyetten 11 kullanıyorum, ColorOS arayüzüne geçmemek için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elma yı kim buldu da biz kullanalım hocam
Froyo>gingerbread>ics>jellybean>kitkat>lolipop geçişleri gibi değil artık...Yeni telefon almış gibi oluyorduk sürüm yükseltince...
-
Android'in 11'i ios'un 78. sürümüne eşit olduğu için sorun yok.
Adamlar geçen "Arayanın fotoğrafı görülecek" diye ortalığı ayağa kaldırdı. Ulan bu özellik benim Galaxy SIII telefonumda bile vardı.
Neymiş efendim "Pil şarj olurken telefon tarih ve saati gösterecek"miş
İnanmayan buyursun.
-
Eskiden sürüm yükseltmek için cygenos kurardık rot yapardık. Şimdi inanın telefonum Android 12 mi tam bilmiyorum. Umrumdada degil hani.
Edit : şimdi baktım 13 müş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 17 Temmuz 2023; 19:0:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android tarafında iOS'taki gibi sürüm önemli değil. Zaten çoğu Android kullanıcısıda umursamıyor. Stabil, donmadan çalışıyor mu ? Çalışıyorsa devam.
-
2016 dan bu yana Xiaomi Mi 5 kullanıyorum. Andorid 8-9-10-11-12 -12.1-13 filan kullandım. :) artık 3 gb ram yetersiz kalıyor. Ama 13 te batarya performansı absürt şekilde iyi bende lakin bir iki program sonrası ram yetersiz geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ne sürümü ne popülaritesi, millet ne bulursa onu kullanıyor, hatta büyük çoğunluk ne kullandığını bilmiyor bile.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X