Şimdi Ara

ANDROİD'lerde magazadaki üçretli oyunları bedava indirebiliyormuyuz?hackleyince?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANDROİD'lerde magazadaki üçretli oyunları bedava indirebiliyormuyuz?hackleyince?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blackmart Alpha programı işinizi görecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Achina

Blackmart Alpha programı işinizi görecektir.

nette okudum da,root vermek falan gerekiyor diyorlar
    böyle birşeymi yapmak gerekir,yoksa uygulama kurar gibi indirip kurup daha sonradan uygulama aratmak yetiyormu
    birde paralı olan tüm uygulamalar mevcutmudur,kuzenin tele yüklemeyi düşünüyoruzda,sıkıntı falan yapmasın,fazla bilginiz yokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

böyle birşeymi yapmak gerekir,yoksa uygulama kurar gibi indirip kurup daha sonradan uygulama aratmak yetiyormu
    birde paralı olan tüm uygulamalar mevcutmudur,kuzenin tele yüklemeyi düşünüyoruzda,sıkıntı falan yapmasın,fazla bilginiz yokta.

Benim telefon rootlu ama yanlış hatırlamıyorsam root gerektirmiyor. Paralı uygulamaların çoğu bulunuyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhlakPolisi

quote:

Benim telefon rootlu ama yanlış hatırlamıyorsam root gerektirmiyor. Paralı uygulamaların çoğu bulunuyor.

tamam üstat çok,sağol,peki oradan indirilen uygulamalar falan virüslü çıkma ihtimali varmı ?

• Hocam android market yeni adıyla google play den bile indirdiğin uygulamalarda virüs olma ihtimali var. Malesef Virüs olabilir yani.

• @Achina
    anladım hocam, bende android yok,kuzende android olduğu için bilmiyordum,açık kaynağın eksileri galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.