Şimdi Ara

PS3 e oyun yüklenir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni PS3 aldım 320 GB.Benim bir sorum var.Pes oynamaktan sıkıldım ve arkadaşımda da orjinal Fifa12 var onu alıp PS3 e yükleyebiliyor muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantaso!

Arkadaşlar yeni PS3 aldım 320 GB.Benim bir sorum var.Pes oynamaktan sıkıldım ve arkadaşımda da orjinal Fifa12 var onu alıp PS3 e yükleyebiliyor muyum?

PS3 te oynamak istediğin zaman CD yi takman lazım. Galiba bunu kastediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

quote:

Arkadaşlar yeni PS3 aldım 320 GB.Benim bir sorum var.Pes oynamaktan sıkıldım ve arkadaşımda da orjinal Fifa12 var onu alıp PS3 e yükleyebiliyor muyum?

Yok hocam yani ben arkadaştan alıcam oyunun orjinal cdsini.Ps3'üme yükleyeceğim.Sonra cdsini geri vereceğim ve bende oynayailecekmiyim.Online özelliğinden yararlanmasamda olur farketmez.Eğer olmuyorsa neden 160-320 GB diye ayırmışlar ki ?

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam yani ben arkadaştan alıcam oyunun orjinal cdsini.Ps3'üme yükleyeceğim.Sonra cdsini geri vereceğim ve bende oynayailecekmiyim.Online özelliğinden yararlanmasamda olur farketmez.Eğer olmuyorsa neden 160-320 GB diye ayırmışlar ki ?

Oynayamazsın CD sini geri verirsen. Oyuna giremezsin hiçbir şekilde. Oyun'un GAMES kısmında çıkması için CD lazım.

• PSN'den indirmen lazım onun için bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

PSN'den indirmen lazım onun için bildiğim kadarıyla.

Hocam o kadar anlamıyorum Ps3 işinden.İşte Pes filan oynarım o kadar yani .Ama sıkıldım ondan da.Benim anlamadığım neden 320 GB aldım ben 40 lık bir şey alsam oda işimi görürdü o zaman
  • quote:

quote:

Hocam o kadar anlamıyorum Ps3 işinden.İşte Pes filan oynarım o kadar yani .Ama sıkıldım ondan da.Benim anlamadığım neden 320 GB aldım ben 40 lık bir şey alsam oda işimi görürdü o zaman

Görmez diyenmi oldu
    psn'den oyun alırsan film atarsan oyun datalarıyla vs anca dolrursunu bende 40 var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

İşini görürdü fakat sarı ışık hatası alma olasılığın daha yüksek olurdu (sarı ışık= ps3 çöp)

• bende 80 gb fat var içi full oyun dolu sana yetiyorsa 320 gb liği bana verebilirsin
  • Oyunlar Blu-ray den yüklenmez.
  • 320lik en iyisi bende şu an boş yer 177mb,1 yıllık plus almayı düşünüyorum birde
  • PSN işlerinden anlamam sadece PES oynarım da ne demek. Sen o cihazı boşuna mı aldın Allah aşkına? Tüm nimetlerinden neden yararlanmıyorsun, kendini kısıtlama, PES3 konsolunu bırak ve makinenin gerçek gücünü çıkar ortaya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

PSN işlerinden anlamam sadece PES oynarım da ne demek. Sen o cihazı boşuna mı aldın Allah aşkına? Tüm nimetlerinden neden yararlanmıyorsun, kendini kısıtlama, PES3 konsolunu bırak ve makinenin gerçek gücünü çıkar ortaya!

Hocam eyvallah iyi ezdinde şimdi doğruya doğru.Pes candır dedik kaptırdık kendmizi Neyse biraz araştırayım ben bu işleri o zaman

• Sadece Pes oynayacaksan neden pc de oynamıyorsun?
    Birde ben bu Pesi anlayamıyorum gayet bildiğin vasat bir futbol oyunu Fifayıda sevmem ama mantıklı bakarsak açık ara Fifa önde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

PSN işlerinden anlamam sadece PES oynarım da ne demek. Sen o cihazı boşuna mı aldın Allah aşkına? Tüm nimetlerinden neden yararlanmıyorsun, kendini kısıtlama, PES3 konsolunu bırak ve makinenin gerçek gücünü çıkar ortaya!

Hocam eyvallah iyi ezdinde şimdi doğruya doğru.Pes candır dedik kaptırdık kendmizi Neyse biraz araştırayım ben bu işleri o zaman

Oyun yükleme işi Xbox 360'da olur ama yine Disc'e ihtiyaç duyarsınız çünkü Xbox'da 1'den fazla DVD olduğu için bu geçerlidir. Oyunu digital olarak satın alırsanız eğer o zaman Disc'e gerek kalmaz.

• PS3 'e blu ray flim alsam, cd okuyucuya taksam PS3 e yükleyebiliyor muyum.?Yukledıkten sonra cd olmadan ızleyebılır mıyım?
  • Sen cok uyaniksin oyle bir olay olsaydi sifir oyun piyasasi olmazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O zaman tek kişi alsın tüm Türkiye yüklesin

• quote:

Orijinalden alıntı: cerceri

PS3 'e blu ray flim alsam, cd okuyucuya taksam PS3 e yükleyebiliyor muyum.?Yukledıkten sonra cd olmadan ızleyebılır mıyım?

Eğer video dosyasını bilgisayardan alabilirsen flash disk ile olabilir. VCD filmleri rahat yaptım ancak dvd ve blu-ray olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 8 Ağustos 2012; 12:58:20 >
  • psn oyunları ancak,
    bd den oyun yüklenmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.