Şimdi Ara

Android M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugünlerde android one 4g gm cihazına marshmallow gelecekmiş sorum elite mi alsam yokse 4g mi? Elite ekran daha geniş güzel fakat kk. Haberlerde ekim ayında lollipop gelecek diyor sizce 4 g android 6 ile performans açısından elite'i geçermi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çin markasından uzak dur bence, discovery'deki şarj soketi problemi, 4g deki dokunmatik problemi, malzemedeki, sesteki kalitesizlik vs..elite nasıldır bilmiyorum ama global markalara yönelmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

Bu çin markasından uzak dur bence, discovery'deki şarj soketi problemi, 4g deki dokunmatik problemi, malzemedeki, sesteki kalitesizlik vs..elite nasıldır bilmiyorum ama global markalara yönelmeni tavsiye ederim

Lg g3 almaya karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Obersturmbannführer

quote:

Bu çin markasından uzak dur bence, discovery'deki şarj soketi problemi, 4g deki dokunmatik problemi, malzemedeki, sesteki kalitesizlik vs..elite nasıldır bilmiyorum ama global markalara yönelmeni tavsiye ederim

hiç g3 e para kaptırma hiç akıl işi birşey değil paralel ithalat onlar
    ayrıac elite tokatlar ha sorarsan eğer 4g iyidir ama elite yazılım olarak belki 4.4 geçemesede gayet iyidir donanım , sensör vs. olarak
    ancak cahil insanların anlamadığı şey gm kalitelidir. sadece tek sorunu ilk çıkan modelin hatalı olması eskiden samsung kötü model çıkarsa bile alır susarlardı ?
    şimdi bakıyorumda eski telefonlarıma çok kötülermiş .

TABİKİ ELİTE !

• quote:

quote:

Dogru karar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

quote:

quote:

hiç g3 e para kaptırma hiç akıl işi birşey değil paralel ithalat onlar
    ayrıac elite tokatlar ha sorarsan eğer 4g iyidir ama elite yazılım olarak belki 4.4 geçemesede gayet iyidir donanım , sensör vs. olarak
    ancak cahil insanların anlamadığı şey gm kalitelidir. sadece tek sorunu ilk çıkan modelin hatalı olması eskiden samsung kötü model çıkarsa bile alır susarlardı ?
    şimdi bakıyorumda eski telefonlarıma çok kötülermiş .

TABİKİ ELİTE !

hocam ne diyeyim.. birkere kazık yiyince birdaha güven olmuyor bu firmaya..

• PentiumR kullanıcısına yanıt
    Servisi nasıl bunu da yazsan. Arkadaşın telefonu resmi güncellemeyi OTA üstünden yaparken bozuluyor servise gönderiyor anakart yanmış diye 300 lira para istiyorlar. Burda kullanıcı hatasını nasıl bulmuşlarsa artık

• quote:

quote:

• LG G3 doğru tercih derim 1 sene Elite kullandım G3 e geçtim arada büyük fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: talsuv61

Servisi nasıl bunu da yazsan. Arkadaşın telefonu resmi güncellemeyi OTA üstünden yaparken bozuluyor servise gönderiyor anakart yanmış diye 300 lira para istiyorlar. Burda kullanıcı hatasını nasıl bulmuşlarsa artık

Yanı bu GM Ler Hassas Kardeşim Telpa Para Sokmayı Seviyor Kusura Bakmayın da Bu Nokia İçinde Geçerli Telefonum Yere Düşmüştü 6*** Classic Diye Krom Bi Teldi
    Ekran ,Tuş Takımı, Kasa , Batarya Full Değişmiş 200 TL İstediler Yav !
    Bunlar Manyak Olmalı . Yani İlla Birsey Olursa Kaliteli Yan Sanayi Ara Mesela GM Satıcısı Telefoncular Gibi

Not : Telpa Sitesine Girip Modellerin Yedek Parça Fiyatlarına Bakın Hesaplayın !
    Ayrıca En Pahalı Ekran Elitede :)
    GM İçerisinde Tabiki .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite daha önce kullanan biri olarak söylüyorum telefon bi saatten sonra kafayı yemekte alt ışıkları yanıyor ekran gelmiyor falan sıfırlıyorum öle düzeliyor hafıza çok dolduğundan mı yoksa uygulama çok olduğu zaman mı yapıyor anlamıyorum ama bunları bizzat yaşadım bana sorarsan g3 al

• Lg g3 almakta kararliyim simdide mail gelmis asus zenfone yaninda ucretsiz zenpower 10000mah powerbank hediye veriyormus. İlk cok arastirmistim zenfone 2 yi hosuma gitmisti ama pil sorunu vardi suan 3 secenek arasinda kaldim. 1.lg g3 2.zenfone 2 ze551ml 3.xperia c4 artik teknosa vatan bimekse frlan gidersem karsilastirma yapacağım. Ekran parlakligindan telefon tutusuna stiline verdigi hisse, ona gore internetten veya direk gidip alacagim birini

• quote:

Lg g3 almakta kararliyim simdide mail gelmis asus zenfone yaninda ucretsiz zenpower 10000mah powerbank hediye veriyormus. İlk cok arastirmistim zenfone 2 yi hosuma gitmisti ama pil sorunu vardi suan 3 secenek arasinda kaldim. 1.lg g3 2.zenfone 2 ze551ml 3.xperia c4 artik teknosa vatan bimekse frlan gidersem karsilastirma yapacağım. Ekran parlakligindan telefon tutusuna stiline verdigi hisse, ona gore internetten veya direk gidip alacagim birini

Elite Kafadan Sildin ?
    GM 4G Alabilirsin , x64 Bit İşlemci 1.2 GhZ.
    2 GB RAM
    ANDORİD : 6.0 MARSMALLOW Gelmek Üzere. Buna Ek Olarak 2 Yıl Daha Google En Son Android'E Güncelleyecek.

Saygılar, Elite'Den Selamlar.
  • quote:

quote:

Lg g3 almakta kararliyim simdide mail gelmis asus zenfone yaninda ucretsiz zenpower 10000mah powerbank hediye veriyormus. İlk cok arastirmistim zenfone 2 yi hosuma gitmisti ama pil sorunu vardi suan 3 secenek arasinda kaldim. 1.lg g3 2.zenfone 2 ze551ml 3.xperia c4 artik teknosa vatan bimekse frlan gidersem karsilastirma yapacağım. Ekran parlakligindan telefon tutusuna stiline verdigi hisse, ona gore internetten veya direk gidip alacagim birini

Elite Kafadan Sildin ?
    2 GB RAM
    ANDORİD : 6.0 MARSMALLOW Gelmek Üzere. Buna Ek Olarak 2 Yıl Daha Google En Son Android'E Güncelleyecek.

Hocam gmye yanaşmak istemiyorum birkere yedim kazığı bir daha almam telefonlarından . Bir tanıdıkta vardı baktım inceledim telefon dandik yani beğenmedim ekranıda güzel değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingKat -- 17 Ekim 2015; 23:19:08 >

• quote:

quote:

quote:

Elite Kafadan Sildin ?
    2 GB RAM

Hocam gmye yanaşmak istemiyorum birkere yedim kazığı bir daha almam telefonlarından . Bir tanıdıkta vardı baktım inceledim telefon dandik yani beğenmedim ekranıda güzel değildi

Peki Ustam Kullanacak Sensin Sonuçta Ama 4G Dusunursen Yeni Bi Üretim Başladı Diyorlardı , zaten Turkcell Aracı Olunca Satışa hem ayrıca ilk çıkanlar öyleydi .
    Has Bide ses gitmeme Vodafone Sorunudur Konuyu Okuyanlara Cevap :)

Aklıma GM Den Birşey Gelmiyor Ama Asus Zenfone 2 Alıp Yanına Bedava Zenpower Almak İyidir :))

• Bugun gidip tekrar baktım c4 çok hafif geldi elime üstelik nedense bana dandiklik hissi veriyor. Ayrıca system ui butonlar aşırı büyük o ekran için. Hiç beğenmedim. Zenfone 2 arka düğmeler garip geldi ama artık son karar zenfone 2 ve beleş zenpower :) asus bence çok iyi akıllılık etti.

• Galaxy alpha bi dusun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Galaxy alpha bi dusun derim.

Pek beğenmedim hocam artık zenfone 2 alacağım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Per Aspera

Galaxy alpha bi dusun derim.

Pek beğenmedim hocam artık zenfone 2 alacağım

Hocam hort olacak ama son durum nedir ? Bunlari yazdıktan bi süre sonra zen 2 kullanan akrabamla resim cekiliyorduk , bu kadarmı kötü resim çeker , inanamadım 32 lik onunkide. Şimdi bir daha çıkıyormuş birde onu göreceğiz. Zaten tüm teller aynı olmaya başladı, 1.5 gb ram bile kasmazken 3-4-5-6 gibi ramlar çok komik doğrusu . Hemde telefonda :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.