Şimdi Ara

ANDROİD MARKETTEN BİRŞEY İNDİREMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde Ainol Novo 7 Elf tablet aldim.İçinde Market olmadığını fark etmiştim.Neyse yeni yazılımı yükledim market geldi herşey tamam.Yazılımda yada tablette bir sorun olmadığını düşünüyorum çünkü telefonun internetini kullandığımda marketten herşey iniyor.Ama modemden wifi olarak hiç birşey indiremiyorum, Youtube den video izleyemiyorum.Facebookda ve diğer sitelerde bir problem yok rahatça geziniyorum sorun modemden kaynaklanıyor ama çözemedim.Bu arada modemin markası ZyXEL güvenlik ayarlarını düşürdüm ama yine yok.Arkadaşta deniyorum oluyor.TTNet kullanıyorum ama sorun buradada değil bence.Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLSinqS -- 3 Nisan 2012; 23:28:11 >

• Sayin dostum ayni sorunbendede var dundenberi wifi uzerinden hicbise indiremiyorum asus transformers tf201 kullaniyorum
  • aynı sorun benim telefondada var işyerindeki modemden hiçbir şekilde faydalanamıyorum ama evde olsun arkadaşların evlerinde sorunsuz giriyorum.bende sorunu çözemedim ama sorun modemle alakalı galiba...
  • modem ayarlarıyla çözülüyor. Modeminiz WAP yada WEP üzerinden bağlantı kuruyordur tablete bunu görmüyordur. Çözümü şu: modem ayarlarına girin WAP ise WEP, WEP ise WAP yapın, ben böyle yapınca sorunsuz bağlandı. Googledan araştırırsanız bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.