Metin2 ya da Silkroad Online tarzı belli bir konusu olan, canavar kesip level atlamalı item düşürmeli,guild ya da lonca gibi şeylerin olduğu bir android mmorpg oyunu arıyorum.
Avabel Online indirdim root istedi. Root istemeyen bir oyun olsun mümkünse. Bu özelliklerde bir oyun bilen varsa başlamayı düşünüyorum.Hatta beraber oynarız.Önerilerinizi bekliyorum.
İyi Forumlar...
order & chaos onlıne zenonıa serisi
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-0E2521C65
order & chaos onlıne zenonıa serisi
Armed Heroes
dipnot: bıraktım tr dil desteğini bekliyorum.
Dark evenger
quote:
Orijinalden alıntı: 28ky28
Dark evenger
summoners war
quote:
Orijinalden alıntı: Oxycodone
summoners war
Alıntıları Göster
dark avanger iyidir
order and chaos online tam istediğin gibi
Dungeon hunter 4 tm istediğin tarz
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
Oyuna baktım grafikleri falan hoşuma gitti.Yalnız internetim çok yavaş açmaz herhalde boşuna ümitlendim.
quote:
Orijinalden alıntı: UnknownMember
quote:
Orijinalden alıntı: Swonz
Oyuna baktım grafikleri falan hoşuma gitti.Yalnız internetim çok yavaş açmaz herhalde boşuna ümitlendim.
Dene yine de bizde okulda yavaş internetle oynuyorduk
UnknownMemberU
kullanıcısına yanıt
Oynayak net parası senden
quote:
Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam
Oynayak net parası senden
Ok
quote:
Orijinalden alıntı: Oxycodone
summoners war
Boyle rezil bi oyun olamaz. Kuzen zorla oynatti 3 gun dayanabildim ayrica sira tabanli strateji diye geciyo sanirim summoners war hocam
Türkçe oyun varmı ?
Order and chaos online var hocam
Avabel Online ; cok kullanicisi var ve ben 15level olana kadar oynadim turklerde var, fazla ram - ozellik gerektirmiyor guzel oyun :)
Banada böyle oyun lazım ama boyutu 1 gb gecmese iyi olur Xperia Z sd karta tasinmiyo :S
quote:
Orijinalden alıntı: exxplorer
Banada böyle oyun lazım ama boyutu 1 gb gecmese iyi olur Xperia Z sd karta tasinmiyo :S
Legion of Heroes var
Lineage 2: Revolution indirdim bakalım herkes begeniyo oyo görev modu tam bot açmış gibi iyi aslında :D
YuRYTR
kullanıcısına yanıt
O nece horttur umstad
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme