Şimdi Ara

Android navigasyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba , 300-400 Tl civarlarında özellikle android işletim sistemi olan , ekranı çok ufak olmayan ( 5 - 7 '' civarı olabilir ) navigasyon özelliğini kusursuz yapan ve ayrıca gerektiğinde video film izleyebileceğim , müzik dinleyebileceğim yani kısaca tablet pc olarak kullanabileceğim bir navigasyon cihazı almak istiyorum . Önerebileceğiniz bir marka ve model var mı ?

• http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/tabletler/huawei-youth-7#Ozellikler

adreste ki tableti alın 329 TL.

aşağıdaki programı marketten satın alın 10TL.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ndrive.nlifeturkey

olsun süper bir navigasyon cihazınız. Ekran çözünürlüğü 1024x600 7" ekranlı.

http://www.navitech.com.tr/products.asp?id=62&pid=670

bu linkte ki de ekran çözünürlüğü 1024x600 bunda başarsoft+IGO hazır yüklü halde ve cam tutucu aparatı içinde tam bir navigasyon cihazı, fiyat gayet güzel tak kullan.

aşağıda iki seçenek daha var ama ekran çözünürlükleri daha düşük.

http://www.hepsiburada.com/liste/dark-evopad-t7000-8gb-7-tablet-4-adet-aksesuar-hediye/productDetails.aspx?productId=bd301479&categoryId=3008012&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.dinamik&gclid=COLr8afKnbwCFYdb3goda2oAuQ

http://www.hepsiburada.com/liste/ezcool-smart-gp7-8gb-7-gps-tablet-6-adet-hediye/productDetails.aspx?productId=bd500146&categoryId=3008012&SKU=BD500146&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.tablet&gclid=CJffjZPKnbwCFQxd3godg3IAWQ

ben model belirtmek amaçlı hepsiburada dan aldım linkleri araştırıp daha iyi fiyat seçenekleri bulabilirsiniz muhtemelen.

son iki cihaz da sygıc navigasyon programı hazır ayrıca araç tutucuları da paketin içerisinde. hangisi gönlünüze uyarsa artık, alın birini mis gibi kullanın.

ben huawei ve dark olanları kullanıyorum. huawei de sim kart girişi de mevcut aynı zamanda. biraz uğraşırsanız telefon özelliğini de aktif edip telefon olarak da kullanabilme imkanı var.

• outdoor O kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk dediğiniz seçenek benimde aklıma yatıyor , android tablet alıp navigasyon yüklemek hem navigasyon hem de tablet olarak kullanmak çok uygun geliyor fakat navigasyonun yaptıgı özellikleri tamamen uygulayabiliyor mu bundan yana şüphelerim var . Normal android navigasyondan artıları ve eksileri nelerdir ?
  • KeskinTr kullanıcısına yanıt
    Ben iphoneda kullaniyorum, gayet iyi. Telefon gelirse, navigasyon kapaniyor ben de ucak moduna aliyorum.
    İgo primo tavsiye ederim. Sygic te iyiymis. İgo basarsoftnharitasi kullandigi icin tavsiye edeerim. Digeri tomtom kullaniyor. Tek farklari basarsoftun haritasi daha detayli. Kendi navim tomtom xl2, iphoneda igo kullaniyorum, igo daha hizli getiriyor canli trafik oldugu icin.. Nlife kullandim begenmedim. Ne dedigi anlasilmiyor Sygic cok daha iyi. Turkcesi adam gibi,uyarilari iyi. Eskiden sadece 800m. Kala uyari yapardi,son guncellemeyle 30m. Kalincaya kadar uyari yapiyor. Canli trafik guncelleme ozelligi cok iyi. rota secebiliyorsunuz. Kisa,hizli,cevreci gibi.
    Tek olumsuz yan, normal gpsler kadar cok ve kolay guncelleme almiyor.
    Asus memopad hd7 alabilirsiniz. Gps cok iyi calisiyor ve uyduruk cin mali tabletlerden cok daha iyi. 8gb. Modelini Teknosadan indirimle 330tlye almistim.
    Memopade 3. Parti yukleme yapabilirsiniz ama tavsiye etmem. Cunku
    1. Guncelleme yapmak icin eski yazilimi silmek,yenisini yuklemek gerekiyor bu da uzun ve yorucu bir islem
    2. Virus kapma riski var
    3. Emege saygi. 50₺ye canli trafik okuyuculu, dili anlasilir super calisan bir program sliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 28 Ocak 2014; 5:48:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

seçeneklerin hepsi piyasada navigasyon cihazı diye satılan cihazlardan navigasyon yapma adına hiç bir eksiği olmayan cihazlar, hatta internete erişim yetenekleri ile onlardan daha da fazlasını yaparlar.
    tablet özellikleri zaten malum, yanında trafik yoğunluğunu gösteren programları kullanabilirsiniz (başartrafik, ibb cep trafik) satın alacağınız program destekliyorsa canlı trafik bilgileri ile rota düzelmesine adres ararken google gibi foursquare gibi programlardan yararlanma, lokasyonunuzu paylaşma gibi olanaklar ve daha da fazlası...
    igo, sygıc, nlife, tom tom gibi programlarda istediğinizi satın alır kurarsınız yada bütçe uygunsa hepsini birden alır kullanırsınız.
    kısaca eksikleri yok fazlaları var.
    güncelleme yaparken pc ye bağlamak zorunluluğunuz olmayacak harita yada programlara güncelleme geldiğinde kablosuz internet bağlantınız varsa tıklayıp güncelleyeceksiniz.
    bütçeniz hangisine uygunsa, göz zevkinize hangisi hitap ediyorsa araştırmasını yapıp en uygun fiyatlısını düşünün.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Ben iphoneda kullaniyorum, gayet iyi. Telefon gelirse, navigasyon kapaniyor ben de ucak moduna aliyorum.
    İgo primo tavsiye ederim. Sygic te iyiymis. İgo basarsoftnharitasi kullandigi icin tavsiye edeerim. Digeri tomtom kullaniyor. Tek farklari basarsoftun haritasi daha detayli. Kendi navim tomtom xl2, iphoneda igo kullaniyorum, igo daha hizli getiriyor canli trafik oldugu icin.. Nlife kullandim begenmedim. Ne dedigi anlasilmiyor Sygic cok daha iyi. Turkcesi adam gibi,uyarilari iyi. Eskiden sadece 800m. Kala uyari yapardi,son guncellemeyle 30m. Kalincaya kadar uyari yapiyor. Canli trafik guncelleme ozelligi cok iyi. rota secebiliyorsunuz. Kisa,hizli,cevreci gibi.
    Tek olumsuz yan, normal gpsler kadar cok ve kolay guncelleme almiyor.
    Asus memopad hd7 alabilirsiniz. Gps cok iyi calisiyor ve uyduruk cin mali tabletlerden cok daha iyi. 8gb. Modelini Teknosadan indirimle 330tlye almistim.
    Memopade 3. Parti yukleme yapabilirsiniz ama tavsiye etmem. Cunku
    1. Guncelleme yapmak icin eski yazilimi silmek,yenisini yuklemek gerekiyor bu da uzun ve yorucu bir islem
    2. Virus kapma riski var
    3. Emege saygi. 50₺ye canli trafik okuyuculu, dili anlasilir super calisan bir program sliyorsunuz.

Kafamda igo primo ile sygic var hangisini kurmam gerektiğine tam karar veremedim . Sizin dediğinize göre ikiside işini hayli hayli yapıyor , ikisini de kurar deneriz
    Canlı trafik olayı sanırım internet bağlantısı gerektiriyor , bende de internet paketi olmayacağı için pek cazip gelmiyor . Ama belki ileride lazım olur alırım , bilemem .
    Verdiğiniz asüs'ü araştıracağım inşAllah güzel birşeydir , işimi layıkıyla yapar ..

• quote:

Orijinalden alıntı: outdoor

seçeneklerin hepsi piyasada navigasyon cihazı diye satılan cihazlardan navigasyon yapma adına hiç bir eksiği olmayan cihazlar, hatta internete erişim yetenekleri ile onlardan daha da fazlasını yaparlar.
    tablet özellikleri zaten malum, yanında trafik yoğunluğunu gösteren programları kullanabilirsiniz (başartrafik, ibb cep trafik) satın alacağınız program destekliyorsa canlı trafik bilgileri ile rota düzelmesine adres ararken google gibi foursquare gibi programlardan yararlanma, lokasyonunuzu paylaşma gibi olanaklar ve daha da fazlası...
    igo, sygıc, nlife, tom tom gibi programlarda istediğinizi satın alır kurarsınız yada bütçe uygunsa hepsini birden alır kullanırsınız.
    kısaca eksikleri yok fazlaları var.
    güncelleme yaparken pc ye bağlamak zorunluluğunuz olmayacak harita yada programlara güncelleme geldiğinde kablosuz internet bağlantınız varsa tıklayıp güncelleyeceksiniz.
    bütçeniz hangisine uygunsa, göz zevkinize hangisi hitap ediyorsa araştırmasını yapıp en uygun fiyatlısını düşünün.

eyvAllah hocam teşekkür ederim yorumlarınız için .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İgonun fiyatı daha uygun. Tek saçma yan, dolar üzerine satış yapıyor olmaları. Ben aldığımda 50tlidi igo. Şu anda 20 dolara kampanyada ama yine 50 lira

Canlı trafik özelliği igoda ücretsiz. Başarsoftun ücretsiz olan canlı trafik uygulaması üzerinden bilgileri alıyor diye düşünüyorum. Eğer rotada 5dk.dan fazla bekleme yapılacaksa alternatif rota planlıyor.(bunu seçeneklerden ayarlayabiliyorsunuz). Telefonun wifi özelliğini paylaşıma açarsanız, canlı trafiği tablette kullanabilirsiniz.

İgonun Tek kötü yanı, telefon geldiğinde navigasyondan çıkması. bunun çaresi de uçak modunu açmak. Zaten direksiyonda telefonla konuşmak zor oluyor.

İgoyu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum,özellikle son güncellemeden sonra gayet iyi duruma geldi. Ki benim cihazda glonass da yok. (iphone 4 ) buna rağmen kopma yaşamıyorum. Eskiden sürekli gps yok oluyordu. Tabiki güncellemeler önce navigasyon cihazlarının kendisine çıkar,çok sonra yazılımlara gelir. Bunda başarsoftun değil apple'ın kontrol politikaları etkilidir.

Memopadin gps'i glonass destekliyor. tableti seçerken bu hususu da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederim.

• Canli trafik icin internet isteniyor. Bunu asmanin yalu telefonun wifi hotspot ozelligini acmak ve tableti internete tel uzerinden baglamak.

• Anladım , teşekkür ederim
  • naviteL apk yaz google amcaya internetsiz ve nete bağlanınca güncellenebiliyor da
  • 400 TL Lumia 520 al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

HERE Maps uygulamaları artık Samsung Galaxy Telefonlarda kullanılabilecek.

Gerekli olan bir Samsung Galaxy cihaz ve Android Jelly Bean 4.1+ üzeri Android yazılımı.

Cihazınızda Samsung Galaxy Apps uygulamasını açın; cihazınız destekliyorsa HERE Beta göreceksiniz; veya aratın.

37MB. bir uygulama tıklayıp indirin.

Hayırlı olsun :)

HERE Beta for Galaxy

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,

HERE Maps uygulamaları artık Samsung Galaxy Telefonlarda kullanılabilecek.

Gerekli olan bir Samsung Galaxy cihaz ve Android Jelly Bean 4.1+ üzeri Android yazılımı.

Cihazınızda Samsung Galaxy Apps uygulamasını açın; cihazınız destekliyorsa HERE Beta göreceksiniz; veya aratın.

37MB. bir uygulama tıklayıp indirin.

Hayırlı olsun :)

HERE Beta for Galaxy

Samsunga gerek yok her androidde çalışıyor şuanki betası. Discoveryde kullanıyorum şuan.

Telefonlarda tabletlerde gps varken bu saatten sonra navigasyon cihazına para verilmez diye düşünüyorum. Samsung tab 4 al internetten igoyu sygici nokia hereyi istediğini indir kullan.

• Navigon en iyisi bence torrent olarak indirebilirsiniz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.