Şimdi Ara

Android Olmazsa olmaz uygulama tavsiyeleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende Note 8 var. Android kullanmya yeni başladım. Önereceğiniz uygulamalar neler? Mesela Nova luncher prime kullanabilir miyim ? Bedava nereden bulabilirim? Ya da olmazsa olmaz uygulamaları paylaşır mısınız? Gizli kalmış güzel şeyler muhakkak vardır. Klavye olarak ne kullanmalıyım? Samsung theme de olan şeyleri bedava nasıl indirebilirim?

• •Ücretli uygulamaları ücretsiz indirebilirsin root vs. gerekmez (illegal tabii ki)internette "apk uygulama indirmek" şeklinde araştırırsan görürsün, zor bir şey değil. Androidde tüm uzantılardaki dosyaları direkt telefonuna indirebiliyorsun.

•Google ödüllü anketler uygulamasını öneririm. Anket gönderiyorlar, biriktirdiğin paralarla google playdeki ücretli programları indirebiliyorsun. Ama çok az anket gönderiyorlar. Hazirandan beri 19 ₺ olmuş.

•Klavye olarak google play'de bir sürü seçenek var, ben gboard kullanıyorum. Zevkine göre indir.

•Samsung theme'de ki şeyleri nasıl bedava indirildiğini bilmiyorum. Ekran kırpması bile alınmıyor.

•Önerdiğim programlar olarak:

-Brave: Chrome'un reklam engelleyicili versiyonu.

-Adguard: Bunu arkadaş önermişti tüm uygulamalardaki reklamları engelliyormuş. Youtube'da denedim çalıştı.

https://adguard.com/tr/welcome.html

-Winrar: Dosya yöneticisi gibi kullanıyorum, indirdiğim dosyalar rar şeklinde olunca açmak için işe yarıyor.

-Picsart: Androidin photoshopu. Arkaplan siliciyle güzel çalışıyor.

-Shazam: İsmini bilmediğim müzikler için, bilirsin zaten.

-QR code okuyucu: QR kodları okutmak için, nadiren lazım oluyor.

-Wifi warden: Wifi mi test etmek için indirmiştim, cidden wps özelliği açık dandik eski modemlerin şifrelerini kırıyor.

-MySprictCalculator ve Malmath: Biri karmaşık işlemleri çözüyor biri çizimle çalışan hesap makinesi.

-Speed Test: Klasik wi-fi hız testi uygulaması.

-CamScanner: Yeni keşfettiğim güzel bir uygulama çektiğim metinleri yazdırmaya uygun hale getiriyor, tam anlatamadım.

-Trafi: Bir yerden bir yere toplu taşımayla nasıl gidileceğini gösteriyor. İstanbul, izmir, bursa, ankara var

-MYT Müzik: Bugün indirdiğim müzik indirme programı, güzele benziyor, biraz yavaş sanki.

-Google çeviri: Bir metni ya da kelimeyi seçince kopyala seçeneği gibi çeviri seçeneğide çıkıyor.

-Az screen recorder: Ekran vidyosu çekmek için, bazen lazım oluyor.

-Kinemaster : Androidde gördüğüm en iyi video düzenleme programı. Yeşil ekran bile var ancak kinemaster logosu koyuyor. (Kaldırmak için apk'si ya da satın almak lazım.)

Benim önerdiklerim bunlar. :)
  • •Ücretli uygulamaları ücretsiz indirebilirsin root vs. gerekmez (illegal tabii ki)internette "apk uygulama indirmek" şeklinde araştırırsan görürsün, zor bir şey değil. Androidde tüm uzantılardaki dosyaları direkt telefonuna indirebiliyorsun.

•Google ödüllü anketler uygulamasını öneririm. Anket gönderiyorlar, biriktirdiğin paralarla google playdeki ücretli programları indirebiliyorsun. Ama çok az anket gönderiyorlar. Hazirandan beri 19 ₺ olmuş.

•Klavye olarak google play'de bir sürü seçenek var, ben gboard kullanıyorum. Zevkine göre indir.

•Samsung theme'de ki şeyleri nasıl bedava indirildiğini bilmiyorum. Ekran kırpması bile alınmıyor.

•Önerdiğim programlar olarak:

-Brave: Chrome'un reklam engelleyicili versiyonu.

-Adguard: Bunu arkadaş önermişti tüm uygulamalardaki reklamları engelliyormuş. Youtube'da denedim çalıştı.

https://adguard.com/tr/welcome.html

-Winrar: Dosya yöneticisi gibi kullanıyorum, indirdiğim dosyalar rar şeklinde olunca açmak için işe yarıyor.

-Picsart: Androidin photoshopu. Arkaplan siliciyle güzel çalışıyor.

-Shazam: İsmini bilmediğim müzikler için, bilirsin zaten.

-QR code okuyucu: QR kodları okutmak için, nadiren lazım oluyor.

-Wifi warden: Wifi mi test etmek için indirmiştim, cidden wps özelliği açık dandik eski modemlerin şifrelerini kırıyor.

-MySprictCalculator ve Malmath: Biri karmaşık işlemleri çözüyor biri çizimle çalışan hesap makinesi.

-Speed Test: Klasik wi-fi hız testi uygulaması.

-CamScanner: Yeni keşfettiğim güzel bir uygulama çektiğim metinleri yazdırmaya uygun hale getiriyor, tam anlatamadım.

-Trafi: Bir yerden bir yere toplu taşımayla nasıl gidileceğini gösteriyor. İstanbul, izmir, bursa, ankara var

-MYT Müzik: Bugün indirdiğim müzik indirme programı, güzele benziyor, biraz yavaş sanki.

-Google çeviri: Bir metni ya da kelimeyi seçince kopyala seçeneği gibi çeviri seçeneğide çıkıyor.

-Az screen recorder: Ekran vidyosu çekmek için, bazen lazım oluyor.

-Kinemaster : Androidde gördüğüm en iyi video düzenleme programı. Yeşil ekran bile var ancak kinemaster logosu koyuyor. (Kaldırmak için apk'si ya da satın almak lazım.)

Benim önerdiklerim bunlar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha178 -- 22 Ocak 2018; 20:55:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ustam iyi dokturmussun programlari helal.

• taha178 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam cidden emek vermişsin.
  • Vpn

• Klavye olarak Swype kelime ekleyip yedekleyebiliyor kaydırarak yazmada.Diğerlerinde yok.

Puffin: Chromedan bile daha hızlı ve dahili vpn var. İstediğin siteye girebilirsin. Flash desteği var. Facebooktaki oyunları bile oynayabilirsin.Tek kötü yanı görsellik zayıf.

Package disabler pro samsung için olmazsa olmaz.

Kullanmadığın bütün uygulamaları devre dışı bırakabilirsin. Facebook word ws gibi. Ram tüketimi azalır pile az çok katkısı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehmistan -- 24 Ocak 2018; 19:5:42 >
  • taha178 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam , matematik programları ,trafi ve puffini indirdim sayende ,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.