Şimdi Ara

Android One Sorunlarım. Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Telefonla ilgili can sıkıcı bazı sorunlarım var.Biraz uzun yazicam ama birden fazla can sıkıcı hepsi de...

Telefonda sebebini anlayamadığım bir hantallık oluştu. Sekme gecişlerinde bi anlık duraksama oluyor sürekli, herhangi bir sayfada hızlı bir şekilde aşağı kaydırınca da sanki biraz kesik kesik iniyor aşağı. Yani rahatsız edici bir halde oluyor bu. Birden fazla uygulama açınca telefon kafayı yiyip "sistem durduruldu" gibi bi hata verip her şeyi kapatıyor.

Bunun dışında bazen oyun uygulamalarını açınca, kendi kendine kapanıyor uygulama.

Çoğu kişinin yaşadığı kronik sesin karşıya kısık gitmesi sorunu sanırım bende de var. Sesin gelmiyor diyorlar bazen.

Birkaç defa acil konuşma yapmam gerektiği zaman telefon arama yapmadı. Kapatıp açmam gerekti.

Gmail hesabım tanımlı olmasına rağmen ve hicbir ayarini degistirmememe ragmen artık mail bildirimleri gelmiyor. (Başta geliyordu.)

Nadir de olsa Messenger, Whatsapp vs bildirimleri de ya geç geliyor, ya da gelmiyor açınca görüyorum.

Ve şarj bira anda 85lere iniyor az bisey kurcalayinca, telefon da biraz aşırı ısınıyor gibi geliyor bana yine biraz kurcalayinca.

Ne yapmalıyım sizce? Servise mi göndermek en iyisi? Değişim yaparlar mi? Önceden de Android One kullanıcı sayfasında söylemiştim. Plastiği gerçekten çok kalitesiz. Dokununca bi iz kalıyor filan diye. Alt kısmı kılıfsızken çarpmıştı ve orada dikkatli incelenince fark edilecek bir eziklik gibi bisey oldu. Bu sorun olur mu servise gondersem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olabilecek kimse var mı? Ne yapmalıyım sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.