Merhaba arkadaşlar. Redmi Watch 4 saatte örneğin whatsappdan bildirim geldiğinde önce ekrana "1 yeni bildirim whatsapp" tarzı bir yazı düşüyor ve sonra onun gitmesini bekliyosunuz daha sonra mesajın içeriği görünüyor. Ayrıca bu sebeplede saat 2 kere titremiş oluyor gereksiz yere. Ekrana ilk gelen "1 yeni bildirim whatsapp" şeklindeki gereksiz kısmı kapatmayı bulamadım saatte, kapatmanın bir yolu var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redmi Watch 4 Bildirim Konusunda Yardım
-
-
Çözüm bulabildiniz mi? Bir bildirim ile iki titreşim sinir bozucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çözüm buldum evet hocam. Mi fitness uygulamasını açın orda cihaz sekmesine girin ve aşağı kaydırın, orda titreşim kısmı var. Bildirimler yazana girin orda karşınıza özel kısmı çıkacak özele girin, özelde sizden titreşim ritmi oluşturmanızı isteyecek. Orada ekrana bas çek şeklinde çok hızlı bir dokunuş yapın minimal bir titreşim oluşturun. Sonra isim verip kaydedin ve bu oluşturduğunuz özel titreşim seçili olsun. Bu şekilde minimal bir titreşim oluşturup onuda seçince saat bir kere titriyor sadece bildirimlerde.
Mesajınızın bildirimi gelmedi bana, ondan yeni gördüm.
hocam değişim sonucu bu saati verdiler bana huawei fit 2 vardı onu anneme verdim huawei'de whatsapp'tan mesaj gelince cevap atabiliyordum hızlı cevap kısmından bir de gelen mesajlarda iconlar gözükmüyor gülücük vs huawei'de vardı bunlar. bunda yok mudur?
-
İkonlar bunda da gözükmüyor, cevap atma yok. Sadece aramalar reddedilirken hazır cevaplar seçilebiliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bildirim sesi düzeldi ama yine 2 kere titriyor ona çözüm var mı? Sanırım yeni bildirim diyor sonra bildirimi gösteriyor iki kere titriyor. Bir de şöyle saçma bişey oldu, uzun titrerken ardı ardına oluyordu şimdi kısaltınca 2-3 sn sonra tekrar titriyor 😃
Açıkcası ihtiyaç duymadığımdan kurcalamadım hocam hiç, uygulamasında hazır cevaplar var ve onları istediğiniz şekilde düzenlemede var bir kurcalayın isterswniz
Hocam tarifini yaptığım yöntem 2 kere titremeyi çözüyor zaten. Burada ince nokta şu, siz kendi oluşturacağınız özel bildirim titreşimi için ekrana çok minimal dokunup çekmeniz lazım hatta gerekiyorsa refleksleri hızlı birisinden yardım alın. Bu sayede titreşim o kadar kısa süreli ve anlık oluyorki saat teknik olarak 2 kere titresede reelde kolunuzda bir kere titriyor
Ben baktım da yokmuş hocam maalesef ama şunu anladım kullandıkça Huawei özelleştirme vs açısından daha iyiymiş. Ekran büyük olduğundan mecbur ben taktım bunu bakalım üzmez umarım.
Hocam yine 2 tane geliyor. İlk önce 'yeni bildirim' için sonra da ekrana mesajı açıyor yine titriyor. Titremenin şiddetini dediğiniz gibi ayarladım teşekkür ederim 🙂
Hocam muhtemelen titreşimi bir tık uzun yapıyorsunuz, ben hızlı anlık bas bırak yaptım belli belirsiz bir titreşim olarak kaydettim. Bu sayede 2 kere titreme olayı çözüldü, umarım sizinkide olur
Oldu hocam teşekkür ederim
Rica ederim hocam
Arkadaşlar iphonea bağlı kullanıyorum. Arama gelince telefondan cevapla diyorum ama saatin hoparlörüne bağlanıyor. Yardımcı olacak biri olur mu? Bildirim versin ama hoparlöre bağlanmasını istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 4 Aralık 2024; 19:40:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X