< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirulas -- 3 Aralık 2019; 13:48:50 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirulas -- 3 Aralık 2019; 13:48:50 > |
Tam fiyat/performans telefonu. Normalde Mi 9T Pro kullanıyorum, bu telefonu da bir yakınım için aldım. Hoparlörü Mi 9T Pro'dan daha iyi. Ses daha kaliteli çıkıyor ve müzik dinlerken daha çok enstrüman duyabiliyorsunuz. Tek sıkıntı HepsiBurada'dan "Xiaomi Türkiye Garantili" diye aldım ama KvK garantili çıktı. Daha önce satın aldığım telefonlarda garanti bandrolü çıkıyordu fakat bunda çıkmadı. İade ile uğraşmak istemedim, umarım ileride sorun yaşamam.
Ufak bir kurcaladım telefonu. Ekran Full HD olmamasına rağmen bana kötü gelmedi. IPS panel de aynı şekilde kalitesiz durmuyor fakat ekran parlaklığı biraz düşük geldi bana. Parmak izi ve yüz tanıma da hızlı. Telefonun arkası da çok güzel gözüküyor. Ön ve arka kamera da beklediğimden iyi çıktı. Ben 3/32 olanını 1000 TL'ye almış oldum. Özetle, bu fiyata bu özellikte başka bir cihaz alabileceğinizi sanmıyorum. |
root/rom işlerine girmek isteyen arkadaşlar varsa TWRP recoveryi oluşturdum sizlere, alttaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://twrp.me/xiaomi/xiaomiredmi8.html |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merilül -- 9 Aralık 2019; 14:57:28 > |
|
|
|
|