Arkadaşlar merhaba, Ürünler satışa çıktı alan oldu mu? Fikirlerinizi bekliyorum Haftasonunda bir aksilik olmazsa 14pro almayı düşünüyorum. Note 14 serisi karşımıza 4 model olarak çıkıyor. Kısaca özelliklerini ekliyorum ve güncellemeye devam edeceğim. ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REDMİ NOTE 14 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]

-
-
hayırlı olsun konu başlığı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaş almış da ufs 2.2 görünüyor depolama, gsmarena hatalı girmiş olabilir mi?
eski redmilerde öyleydi ama bu 2025 modelde halen ufs2.2 biraz eski kalmış gibi geldi.
maalesef doğruymuş. yavaş kalmaz mı?
xiaomi
Redmi Note 14 Pro - Xiaomi Türkiyehttps://www.mi.com/tr/product/redmi-note-14-pro/specs#:~:text=8%2B256%20GB,LPDDR4X%20%2B%20UFS2.2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 18 Şubat 2025; 16:58:4 > -
Arkadaşlar boot kilidini açmadım hata veriyor.Deneyen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Redmi 14 pro
Redmi 14 pro 5g
Redmi 14 pro plus
bunlar kılıf olarak hepsi birbirine uyumlu mudur? yoksa kılıf bulmak bela olcak bunlara satan ve alan için karışıklık çıkar.
-
Düz modeli diğerlerinden farklı olması lazım. Son 2si uyumlu mu bilmiyorum.
Ben de şimdi verdim siparişi. Alışgidiş fibabanka üzerinde 1 ay ötelemeli 3 taksit ile.
Siz sanırım Pro plus siparişi verdiniz. Elinize geçince yorumlarsanız sevinirim. Bende mart ayı içinde Almanya'dan alacağım, pro ve proplus arasında kararsızım. Muhtemelen önce bir pro alırım diye düşünüyorum. Hiç xioami kullanmadım daha önce.
-
Evet kargo bugün gelecek büyük ihtimalle bekliyorum.
Güle güle kullanın. Çok sık yurtdışı yapıyorum, telefonumda esim yok. İnternet hattı için prepaid sim kart için dolanmak zorluyor her çıkışımda , telefonda çift hat ve esim olması gerekiyor benim için, TR de 20bin altında Samsung yok diyebilirim e sim özellikli. Bu 14 serisinin her telefonunda esim nfc çift hat ve kızılötesi standard. Tek canımı sıkan cam kenarı bombeli ve bu da düzgün bir ekran koruyucu film yerleştirmek imkansız olacak sanki.
Çin ve Global varyantlarında dahi ebatsal değişiklik olabiliyor çok fazla varyantları mevcut misal Redmi Note 14 Pro 4g/5g gibi
Yeni çıkan tüm Xiaomi modellerinde e-sim artık standart zira geç bile kalınmıştı yurtdışı Xiaomi 14 T veya 14 T Pro alıp server kaydı yaptırın Türkiye garantiliden farksız oluyor.
Server kaydı ne demek? Ben fiyatı daha uygun ve bir de telefonu ancak yılda 8 ay (kayıt yaptirmayacagim için) kullanabilirim diye 14 pro alayım demiştim. 14t pro vergi iadesi ile beraber 25 bin civarında , 14 256 gb pro tax refund ile 10bin , 512gb 14 pro+ refund ile beraber 16 bin civarında alınabiliyor. Bana 256 gb 14 pro fiyat olarak çok uygun geldi. Imei den dolayı şimdilik 8 ay kullanmak mümkün ama bizim memleket hergün yeni bir habere uyanır. Yani riske etmek istemem, her durumda yurtdışında kullanırım diye gene de düşünebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X