Şimdi Ara

Android Para Kazanma (henüz ödeme alınamadı) Whaff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
5.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internette gezinirken denk geldim, 10 dolar min. Limit var internette ödeme kanıtları mevcut ama onlarada güvenemedim demek isteyen varsa uygulamayı yüklesin invite kodumu girmek size kalmış birşey buyrun link:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whaff.whaff&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dwhaff

ödeme alınır alınmaz Edit gelecek
    Invite ;AC23562

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaLeBee -- 12 Ocak 2014; 14:02:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fake

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30.945 kişi oylamış 4,5 ortalama doğru olabilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

30.945 kişi oylamış 4,5 ortalama doğru olabilir aslında

hocam kendilerini de oylatmış olabilirler ben 1 dolar yaptım bakalım sonuç ne olacak DH ahalisinden yardım bekliyoruz

• Arkadaşlar ben dün 10 doları tamamladım paypalıma para talebinde bulundum bu gün 1. günüm 3 gün içinde gelecektir demişti whaff inşallah gelir gelirse burada paylaşıp herkese kanıt olarak suncağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfringe

Arkadaşlar ben dün 10 doları tamamladım paypalıma para talebinde bulundum bu gün 1. günüm 3 gün içinde gelecektir demişti whaff inşallah gelir gelirse burada paylaşıp herkese kanıt olarak suncağım

bakalım ben sildim uygulamayı kimse yardımcı olmayınca

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu anda whaff da mı sorun var anlayamadım. whaff üyeliğime giris yapamıyorum facebook ile giris yapmayı denediğimde "You are not allowed user.Sorry . You can't run it " Hatasını gösterdi galiba program fake çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfringe

Şu anda whaff da mı sorun var anlayamadım. whaff üyeliğime giris yapamıyorum facebook ile giris yapmayı denediğimde "You are not allowed user.Sorry . You can't run it " Hatasını gösterdi galiba program fake çıktı

hahaha aynısı banada oldu :D geçen hafta tamamladım ban yedim :D sende ban yemişsin :D
    tamamladıktan sonra ödeme yapmıyor. boşa denemeyin
  • Böyle uygulamalara inanmayın yahu

• Adamlar yorumlarda kendi davetiye kodlarını verip, bunu kullanın 20 tl veriyor, %20 daha fazla kazanıyorsunuz gibi yorumlar yazmışlar. Türk dedi mi kaçacan arkadaş.
  • AC50824
    arkadaşlar bu benm bu uygulamadaki referans kodum eğer bu kodla üye olursanız sizde bende 20 cent kazanacağız ben diğerleri gibi yalan söylemiyorum 1 dolar veriyorum gibi oyüzden bu kodla üye olursanız bana yardım etmiş olursunuz, size kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaamuraan

AC50824
    arkadaşlar bu benm bu uygulamadaki referans kodum eğer bu kodla üye olursanız sizde bende 20 cent kazanacağız ben diğerleri gibi yalan söylemiyorum 1 dolar veriyorum gibi oyüzden bu kodla üye olursanız bana yardım etmiş olursunuz, size kalmış.

adam foruma referans kapmak icin üye olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: muccos

quote:

Orijinalden alıntı: kaamuraan

AC50824

adam foruma referans kapmak icin üye olmuş

yazılanlarıda görmemiş heralde direk atlamış
  • benim invite kodum AR26461 yeni girenler başlangıçta kodu girip 0.30$ kazanarak başlayabilir
  • Beyler ban yiyenler için söylüyorum VPN kullandıydanız ban yersiniz uygulamanın facebook hesabına ingilizce mesaj atım benimde çok iyi İngilizce yok çok önemsemiyorlqr benden 5$ kestilrr ama geri acıyorlar yoksa parayı vermemek için degil

• Cok zahmetli geldi 10 dk sonra sildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AU45081 ile 0.30 $ dolardan başlayabilirsiniz Kolay gelsin
  • para verilmiyor arkadaşlar boşuna zamanınızı hatcamayın
  • BB21997 beraber kazanalim gencler :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.