Şimdi Ara

Android programa için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar askerden yeni döndüm ve önceden windows ile kasıyordum az çok öğrenmiştim olayı şimdi tamamen prosyonel bi şekilde linux ile başlamak istiyorum. Önereceğiniz sürüm hangisi? eclipse ile çalışmaya devam ederim yine yada önereceğiniz bi yol varmı bunun içinde.

• şu anda ubuntu mate kullanıyorum, gayet güzel. xubuntu da kurabilirsin. bi de linux mint var önerebileceğim.
    https://ubuntu-mate.org/
  • Tüm linuxlarda android programlama yapılabilir hiç birinin bir diğerine üstünlüğü yoktur.

Linux neleri ile farklıdır:

1-Paket Yöneticisi
    2-Desktop Environment
    3-Testing veya Stable sürüm olması.

Öncelikle bunları belirlemen gerekiyor: Bunların hangilerine karar verdiğini söylersen sana uygun bir distro önerebiliriz. En çok kullanılan Distro Mint'dir ardından da ubuntudur. Bunu dememin sebebi ise en kalabalık komitilere bu ikisi sahiptir yani bir problem yaşadıysan senden önce benzerini yaşayan birisi illaki vardır.
  • linuxta bazı programların kurulumu için deb yerine tar.gz dosyası veriliyor. onları kurmanın kısa bir yolu yok mu?
  • uzun araştırmalarım sonucu GNOME de karar kıldım. değerli bilgileriniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazuistik

uzun araştırmalarım sonucu GNOME de karar kıldım. değerli bilgileriniz için teşekkür ederim

gnome bir masaüstü hocam, seçtiğiniz dağıtım nedir peki, yani ubuntu mu, debian mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BasiliKalanCtrl kullanıcısına yanıt
    Fedora :D
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.