Bios / Ekran Parlaklığı Sorunu
Samsung np370r5e bilgisayarına format atmak için bios default yaptım (açılışta usb yi görmediği için).
ADVANCED
Fast Bios Mode [Disable]
AHCI Mode Control [Manual]
Set AHCI Mode [Disable]
BOOT
Secure Boot [Disable]
OS Mode Selection [UEFI and CSM OS]
seçerek format attım.
Formattan sonra ekran parlaklığı sorunu oluştu. Değişmiyor.
Sürücüleri güncelledim olmadı.
Sürücüleri kaldırıp yeniden yükledim olmadı.
CMD ile sorunu çözmeye çalıştım olmadı.
(Get-WmiObject -Namespace root/WMI -Class WmiMonitorBrightnessMethods).WmiSetBrightness(1,100)Kod
Yığını:
regedit ile olmadı.
HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM /ControlSet001\Control\Cl ass\{4d36e968-e325-11ce-bfc1-08002be10318}\0000 FeatureTestControl f048
SORUNUN bios ayarlarında olduğunu buldum fakat ayarın tam olarak nerede olduğunu bulmadım.
Bios fan kontrolü için nereye ne kadar volt vereceğini ayarlıyormuş ve bunun içinde ekran parlaklığı da var.
Konu hakkında bilgisi olan var mı?
Havalı Tüfek Dürbün Bozuyor
KRAL N-11 Sentetik Havalı Tüfek 5.5 mm aldım ve üstünde gelen dürbünü her 3 4 atıştan sonra ayarını bozuyordu bende hediye dürbün diye kalitesizdir dedim ve 1 tane daha aldım onda da aynı sorunu yaşadım.
Tüfek geri tepmesi çok olduğu için dürbünün ayarını sürekli bozuyor keyfimi kaçırdı. İsmini bilmiyorum ama dürbün içindeki hedef alma ( + ) attıkça dönüyor artı ile başladım çapraz oldu dönüyor ha bire.
Aldığım yere götürdüm adam boş boş yüzüme baktı +biraz kullan düzelir yeni olduğu için yayı sert gevşesin biraz dedi :D:D:D:D:D:D:D
Alalı 1 ay oldu 4 kutu (1000 mermi) attım tüfek of demiyor. resmen tüfeği sakinleştirmeye çalışıyorum
Aklıma ilk gelen bozulan dürbünlerin içini açıp yapıştırıcı ile sabitlemek oldu.
Dürbünün içini açmadan önce size sorayım dedim.
Ne Yapmalıyım ?
4. kolu bağlayınca oyundan atıyor
Öncelikle merhabalar. Konu doğru yerdemi tam emin değilim ama sorunum biraz araştırdım galiba pc ile alakalı.
Dün arkadaşlarla toplanıp oyun atalım dedik ve 6 kişi pc ye kolları bağladık.
5 tane Dualshock 4 var
1 tane Xbox Wireless Controller 9. Nesil var
sorunumuz wwe 2k23 ve 22 oyununu açıyorum 4. kolu bağladığımızda oyundan atıyor. kolları bağlayıp açınca açmıyor.
max 3 kol destekliyor.
biraz araştırdım windows 10 la alakalı diyen var oyunla alakalı diyen var kesin bir sonuca varamadım.
bilgisi olan var mı yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Doğum Günü Hatırlatıcı Bildirim için YARDIM
Redmi note 5 pro kullanıyordum ve rehbere ekledeğim kişilerin doğum gününü bildirimleri geliyordu FAKAT Redmi note 10 pro aldım ve bildirimler gelmiyor artık.
Rehbere girip kişi bilgilerine baktığımda doğum günü ekli ama bildirim açma kapama gibi bir yer bulamadım.
Bilgisi olan var mı?
Çevirmede ehliyetimi isteyen polis memuruna kimliğimi verdim ve birleştirdiğimi söyledim ama ısrarla ehliyetimi istedi bende taşımıyorum birleştirdiğim için dedim ve ceza yedim.
Biraz araştırdım ama net bir şey bulamadım.
Bu cezaya itiraz etme hakkım var mı var ise neyi ileri sürerek itiraz edebilirim.
Kulaktan dolama bilgi ile ehliyet taşımadım sonuçta.
CS 1.6 Rakip Aranıyor
|
SMS onay kodunu yazmıyor
|
Virüs Hakkında Bilgi
Bozuk UPS yi invertor yapma
|
RFID Kart Yardım
|
Meslek: Girişimci Zenci
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 479
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 18.184 (Bu ay: 153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar