Şimdi Ara

Android programlama hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Android programlamaya başlamak istiyorum.Biraz internetten baktım eclipse adlı bir programa başladım. Bu programlamayı ögrenirken hangi dilleri öğrenmeliyim?

Bir sorum daha var bu programlamayla ilgili.

Biraz internetteki derslere baktım , oradaki derslerde emulator diye bişey vardı , yaptığımız seyi görüntülemek için fakat bir türlü yaptıgım sey, görüntüleyemiyorum.Ornek vermek gerekirse ''hello world'' yazısı var '' crtl + f11'' yapıyorum fakat sadece ''android'' yazısı cıkıyor.

• android programlama yaygın olarak java ile yapılıyor. eclipse kullanıyorsanız java bilmelisiniz. emulator bilgisayarınızda çalışan sanal android cihazıdır. açılması uzun sürebilir. şahsen bende hem uzun sürede açılıyordu(ilk açılış sadece) hemde kasıyordu felan. bunun için gerçek bir android cihaz kullanmanızı öneririm. telefonun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif edip bilgisayara bağladığınızda eclipse cihazı tanır. run ayarlarından bu cihazı seçerseniz yazdığınız uygulamalar direk cihazının üzerinde çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Finch

android programlama yaygın olarak java ile yapılıyor. eclipse kullanıyorsanız java bilmelisiniz. emulator bilgisayarınızda çalışan sanal android cihazıdır. açılması uzun sürebilir. şahsen bende hem uzun sürede açılıyordu(ilk açılış sadece) hemde kasıyordu felan. bunun için gerçek bir android cihaz kullanmanızı öneririm. telefonun geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif edip bilgisayara bağladığınızda eclipse cihazı tanır. run ayarlarından bu cihazı seçerseniz yazdığınız uygulamalar direk cihazının üzerinde çalışır

Bu usb ile baglamayi bilmiyordum iyi oldu tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.