Şimdi Ara

Android Q ve Google Pixel 3A geliyor | Google'ın 2019 yenilikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teknoloji dünyasının merakla beklediği Google I/O Geliştirici etkinliğinin başlamasına sayılı saatler kaldı. Android Q, yeni Pixel 3A serisi telefonlar ve daha pek çok duyurunun yapılması beklenen etkinliği yerinde takip edeceğiz. Bu videoda beklentilerimizi ve olası yenilikleri anlatıyoruz. 

• Takip.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Focus odaklama kasitli mi acik birakilmis ? En dandik kameralarda bile odaklanma ya yoktur ya da kapatilabiliyor :) . Vakit nakittir elbette tekrardan cekmeye zaman yok anlasilan.

Sonuc olarak icerik kamera uzerinden olmamasi ile goze pek batmiyor ama ilerki videolar icin birazcik dikkat :)

• Bakalım yeni neler var, takip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit'te gördüm bazı inceleme sitelerinin yazdığının aksine terminale "cat /proc/scsi/scsi" yazınca "eMMC: 64gb Samsung" sonucunu veriyormuş. Bu fiyata UFS 2.1 olması gerekirdi, ben bu fiyata almazdım.

• Yabancilar editorler coktaaaan detaylica makalelerini yayinlamislar bile. Zengin gorsellerle sadece birini paylasiyorum :

Android Developers
    Android Q Beta Devices
    https://developer.android.com/preview/devices

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 8 Mayıs 2019; 7:38:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.