Şimdi Ara

ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
32.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU yazılımlar dark mini mania 2 3d ye uyarmı?
  • Selamlar,
    Emekleriniz için ayriyeten teşekkürler. HiMedia için paylaşılan linkler ölmüş durumda. 900b için yardımlarınız rica edebilir miyim?

Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stat

Selamlar,
    Emekleriniz için ayriyeten teşekkürler. HiMedia için paylaşılan linkler ölmüş durumda. 900b için yardımlarınız rica edebilir miyim?

Tesekkurler

DOWNLOAD AURON HIMEDIA HD 900 1.0.4.20 NATİONAL PACK V10.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (19.08.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

Yazılım Çıkmıştır Bilginize !!!

• Miralay25 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.
  • Değerli Auron ekibi; yazılım desteğiniz için teşekkür ederim, elinize sağlık. Bizim de bunları sağlıklı şekilde takip edebilmemiz açısından, detaylar önemli değil ancak belli başlı değişen ya da eklenen, çıkartılan değişiklikler bakımından change log paylaşmanız mümkün müdür?

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegeus

Değerli Auron ekibi; yazılım desteğiniz için teşekkür ederim, elinize sağlık. Bizim de bunları sağlıklı şekilde takip edebilmemiz açısından, detaylar önemli değil ancak belli başlı değişen ya da eklenen, çıkartılan değişiklikler bakımından change log paylaşmanız mümkün müdür?

Teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

yazılım dosyası içerinde hepsi yazmaktadır.
  • DOWNLOAD AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V3.0 YAZILIM ını yükledim hazırlayanların eline sağlık.Ama bende tv kanalları açılmıyor maalesef herhangi bir kanala girmeye çalıştığımda dosyayı oynatamıyor yazısıyla karşılaşıyorum.Benmi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa bir problem mi var arkadaşlar yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
  • Bende Hiren 900b için yükeleme yaptım fakat Youtube dahil olmak üzere Canlı tüm TR ve yabancı birçok TV ler çalışmıyor.
    Android tarafındaki apk lar da benzer şekilde calışmıyor.

Emeği olanlara gerçekten cok tesekkur ederim.
    DOWNLOAD AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V3.0 YAZILIM ını yükledim hazırlayanların eline sağlık.Ama bende tv kanalları açılmıyor maalesef herhangi bir kanala girmeye çalıştığımda dosyayı oynatamıyor yazısıyla karşılaşıyorum.Benmi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa bir problem mi var arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

DOWNLOAD AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V3.0 YAZILIM ını yükledim hazırlayanların eline sağlık.Ama bende tv kanalları açılmıyor maalesef herhangi bir kanala girmeye çalıştığımda dosyayı oynatamıyor yazısıyla karşılaşıyorum.Benmi bir şeyi yanlış yapıyorum yoksa bir problem mi var arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim

Bu yazılımın çekirdek yazılımı hatalıdır bu yüzden ip tv oynatmamaktadır. Siz auron 3.0.5.3 yazılımını yükleyiniz.

DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V16.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (26.08.2013)

NOT: YAZILIMIN DAHA SAĞLIKLI ÇALIŞMASI İÇİN ÖNCE BOOTLOADER YAZILIMI YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ !!!

NOT 2: V16.0 YAZILIMDA İP TV + FUTUBOX + LİG TV PAKETİ BULUNMAKTADIR !!!

Yazılımı Çıkmıştır Bilginize !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Bu yazılımın çekirdek yazılımı hatalıdır bu yüzden ip tv oynatmamaktadır. Siz auron 3.0.5.3 yazılımını yükleyiniz.

DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V16.0 YAZILIM LİNKİ:

NOT: YAZILIMIN DAHA SAĞLIKLI ÇALIŞMASI İÇİN ÖNCE BOOTLOADER YAZILIMI YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ !!!

yüklenmesi tavsiye edilen bootloader hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: kcekmen

quote:

quote:

yüklenmesi tavsiye edilen bootloader hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz

Tabiki

Bootloader: Başlangıç yükleyicisi yani power tuşuna basıldığında yapılacak olan herşeyi sisteme tanıtır. Bootloader olmadan sistem yazılımı çalışmaz.
    Bunu bilgisayarların biosuna benzetebiliriz.

Nmt medya oynatıcılarda 10 dan fazla yazılım yüklemelerde ve daha sonraki yazılım yüklemelerde bootloader hasar görebiliyor yada
    önceki yazılımın kalıntıları kalabiliyor. Sistemin sıfırdan hiç bir kalıntısız yazılım kalmaması için bir kereye mahsus olmak üzere bootloader yazılım
    yüklenmelidir.Daha sonraki 10.yazılım yüklemelerde tekrar bootloader kurulmalıdır.

V16.0 yazılımı yeni bootloader versyonuna gerek duyacağından bootloadar versiyon güncellenmelidir.

Bir diğer bootloader faydası ise yanlışlıkla başka firmaların yazılımını yükleyip '''AÇILIŞTAKİ EGREAT LOGOSU''' kaybolmasının önüne geçmektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 26 Ağustos 2013; 18:41:30 >

İlginize çok teşekkür ederim.Bugün yükleyeceğim iyi çalışmalar.
  • quote:

AURON EGREAT R6S 3.0.5.1 ULTRA PACK V13.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) (21.07.2013)

AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V1.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE CS + AURON ) (21.07.2013)

YAZILIMLARI ÇIKMIŞTIR BİLGİNİZE !

forum.donanimhaber.com/m_74279823/f_//tm.htm

Sn. @Miralay25 size ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Cihaza desteğin sürdüğünü ve birilerinin uğraştığını görmek cihazı ayrı bir kıymetlendiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orsimsek -- 27 Ağustos 2013; 9:07:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• V16 gerçekten güzel olmuş
  • Miralay merhaba ,

v16 daki İPTV .. vs paketni R1-R6A için uygulayıp yeni versiyon yayınlarmısınız ?
    DTS True HD ve DTS MA desteği ile yeni yazılım güncellemesi çıkartabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

Miralay merhaba ,

v16 daki İPTV .. vs paketni R1-R6A için uygulayıp yeni versiyon yayınlarmısınız ?
    DTS True HD ve DTS MA desteği ile yeni yazılım güncellemesi çıkartabilirmisiniz ?

dediğin kolay işlem fakat cihaz yanımda olmadığı için yeni yazılım çalışırmı çalışmazmı bilemem

istanbula yakında gideceğim sancakta numune cihaz desteği verirse bu iş tamam
  • Aslında benim bilgisayardaki sorun devam etmese ben 9.aydaki yazılımı unpack edip
    iptv kısmını gömerek denerdim ama benim bilgisayar sorunu devam ediyor.

bakalım.
    bilgisayar sorunumu çözersem mediafire alternatif yükleme yapacağım ve google drive da
    hesap açacağım auron yazılımları ile ilgili.
  • Orijinalden alıntı: orsimsek

Sn. @Miralay25 size ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Cihaza desteğin sürdüğünü ve birilerinin uğraştığını görmek cihazı ayrı bir kıymetlendiriyor.

ben bu bootloader i himedia 900 e flashladım, şimdi himedia yazılımı yüklenmiyor.. ekranda egreat yazısı kalıyor cihazı açınca, orjinal bootloader nereden buluruz ?

• AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V16.0
    paketini HiMedia 900b ye yüklersen bir sorun olur mu? (cehaletimi hoş görün lütfen)

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.