Şimdi Ara

ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
32.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba,
    21.07.2013 tarihli

AURON EGREAT R6S 3.0.5.1 ULTRA PACK V13.0
    AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V1.0

yazılımlarını denedim. bastcastle'lı olan zaman atlatma yaparken donma yaptı. İki yazılımda da alt ve üstten siyah bantlı 3d iso filmde özel zumlamada görüntü Ekranı tam kaplamadı. Altyazı konusunda ikinci yazılım başarılı ancak ilkinde karakterler sorunlu. Ayrıca ilk yazılımda altyazılar, bastcastle yazılımlarındaki gibi ekrandan dışa derinlik kazanmıyor malesef. Yalnız şunu söylemeliyim ben yalnızca 2 adet 3d iso filmde denedim birincisi sinemaskoptu. ikincisinde ise görüntü alt ve üstte siyah kısımlar olmadan 1920*1080 tam ekrandı. Ben şimdilik bastcastle v1.3 ü kullanmaya devam ediyorum. (bastcastle 1.3deki altyazı türkçe karakter sorunu için, film izlerken ileri süre atlatma sağ yönle değil forward tuşuyla hızlı sardırınca ve unicode kayıt edilen altyazı dosyalarında problemin oluşmadığını gördüm.(Zaman kaydırdığınız anda problem tekrar çıkıyor.). Altyazı derinliği de altyazıyı başka dil seçip tekrar türkçeyi seçince oluyor. Komple prizden çıkartıp takınca cihazı açamama sorununa çözüm ben de bulamadım. Benim cihazım r6s bastcastle v1.4 ü kurmama rağmen cihaz yeşil ekrandan çıkmayınca malesef onu deneyemedim. Auron grubuna emekleri için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbull26 -- 24 Temmuz 2013; 11:20:20 >

• Arkadaşlar 21.07.2013 tarihli auron sürümünde turbobitten ilk 2 part indirdim.3.part silinmiş. Var mı elinde olup upload edebilecek. 4 gündür deneyemedik biri el atsın lütfen.
    Silinen link.
    http://turbobit.net/download/free/opplad2527mo#

Bende indirdiğim ilk 2 partı mediafire e upload ediyorum.Toplam 190 mb bitince linkleri yazarım buraya. 3.partıda (45mb) birisi mediafire e upload ederse tamamlamış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhncnk -- 25 Temmuz 2013; 19:27:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

arkadaşlar yeni yazılım güncellemeleri eklenecektir.

günaydın kolay gelsin.bende egreat R200 var.
    AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V1.0 YAZILIM ını yükledim elinize sağlık ama türk kanallarının falan olduğu bir bölüm yok.bunlarında olduğu yeni bir yazılım mevcut mudur?Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

quote:

AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V1.0 YAZILIM ını yükledim elinize sağlık ama türk kanallarının falan olduğu bir bölüm yok.bunlarında olduğu yeni bir yazılım mevcut mudur?Yardımcı olursanız sevinirim.

V2.0 DA BU MÜMKÜNDÜR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miralay25 -- 3 Ağustos 2013; 18:32:26 >
  • Neden Android bilgisayarlar için değil de bu cihazlar için çalışılıyor artık anlamıyorum. Bunların dönemi artık yavaş yavaş bitiyor. Üstelik Android PC yazılımlarını amatör kullanıcılar bile yaparken, profesyonel bie ekip için bu iş çocuk oyuncağı olmalı. Ben Realtek'in bile yeni bir medya işlemcisi daha tasarlayacağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V14.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (03.08.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm Ğ, ğ..VS KARAKTER HATALARI YOKTUR !!!

DOWNLOAD AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE + CS + AURON ) (03.08.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

Yazılımları Çıkmıştır Bilginize !!!

• Hocam turbobit tam işkence. Diğer alternatiflere tek parça olarak yüklemeniz mümkün mü?
  • AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V14.0 ( Hızlı & Tek Link )

http://goo.gl/Rm6irm

AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 ( Hızlı & Tek Link )

http://goo.gl/Xhekgb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 5 Ağustos 2013; 14:55:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sancak Bilgisayar

AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V14.0 ( Hızlı & Tek Link )

http://goo.gl/Rm6irm

AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 ( Hızlı & Tek Link )

http://goo.gl/Xhekgb

tesekkurler hocam
    boyle daha iyi oldu
    yazılımda ve yayınlanmasında emeği geçen arkadaşlara teşekkürler
    Sancak Bilgisayarada satmış olduğu ürünlere sürdürmekte olduğu destekten dolayı ayrıca teşekürler

• Merhaba arkadaşlar, acaba Egreat R6A içinde yeni yazılım çıkacakmı, daha önce de yazmıştım ama ilgili kişiler cevap vermemişlerdi.
  • AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V14.0 ( Hızlı & Tek Link )

linkteki yazılımı bütün çabalarıma rağmen indiremedim yüzde 90-95 i inyor ondansonra indirme kesintiye uğratıldı diye bir mesajla karşılaşıyorum.
    bu yazılımları nasıl indirebilirim .
    emeği geçenlere teşekkürb ederim.

nihayet indirdim teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdizdar -- 6 Ağustos 2013; 19:04:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V14.0 ( Hızlı & Tek Link )

linkteki yazılımı bütün çabalarıma rağmen indiremedim yüzde 90-95 i inyor ondansonra indirme kesintiye uğratıldı diye bir mesajla karşılaşıyorum.
    bu yazılımları nasıl indirebilirim .
    emeği geçenlere teşekkürb ederim.

nihayet indirdim teşekkürler..

biz teşekkür ederiz.
  • AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 yazılımını indirip egreat cihazıma kurdum, gayet güzel çalışıyor, elinize sağlık.
  • Yazılımda emeği geçenlere teşekkürler.
  • AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V14.0yazılımını kurdum. Torrent indiremiyorum artık!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

quote:

V2.0 DA BU MÜMKÜNDÜR.

Bir süredir girmemiştim siteye.İlginize teşekkür ederim.

• Bende AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 yazılımını yükledim dün akşam. Çok fazla inceleyemedim ama kapatıp açınca yaptığım ayarlar resetlenmişti. Normalmidir? Yada sorun mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Bende AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 yazılımını yükledim dün akşam. Çok fazla inceleyemedim ama kapatıp açınca yaptığım ayarlar resetlenmişti. Normalmidir? Yada sorun mudur?

ikinci bir kez ayarları yaptığınızda sorun kalmıyor.Cihaz bazen böyle sorunlar oluyor (bazı anakartlarda oluyor ).
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

Bende AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V2.0 yazılımını yükledim dün akşam. Çok fazla inceleyemedim ama kapatıp açınca yaptığım ayarlar resetlenmişti. Normalmidir? Yada sorun mudur?

ikinci bir kez ayarları yaptığınızda sorun kalmıyor.Cihaz bazen böyle sorunlar oluyor (bazı anakartlarda oluyor ).

Cevap için teşekkürler fakat dün akşam yazılım patladı. Tam olarak ifade edemeyebilirim sanırım ama yaptığım şey şuydu; online tv kısmındaki scriptleri güncelledim uygulamaların ayarlar kısmından, reboot et dedi tamam edeyim dedim. Keşke etmeseydim cihaz açılmadı bir daha. Farklı bi yazılım vardı onu yükledim onda da yemedi öylece bıraktım. Bu akşam tekrar bakacağım. 1.04 bende iyiydi tekrardan ona döneceğim sanırım.

• DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V15.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (03.08.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm Ğ, ğ..VS KARAKTER HATALARI YOKTUR !!!

DOWNLOAD AURON 1186 CHİPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V3.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( BAST CASTLE + CS + AURON ) (03.08.2013)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

Yazılımları Çıkmıştır Bilginize !!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.