Avukata Düşen Kredi Kartı Borcu
Akbank Kredi kartı borcumdan dolayı geçen hafta şube beni aradı ve bugün son gün karta şu kadar para yatırmazsanız yasal takip süreci başlayacak dedi. Aynı gün dedikleri kadar karta ödeme yaptım. Bugün gelen bi mesajla borcumun avukata gittiğini ve yasal takip sürecine girdiğimi öğrendim. Bu durumda ne yapabilirim şubenin söylediği tutarı ödediğim halde neden yasal takip başlatıldı. Eğer yanlışlık yapıldıysa yasal takibin iptal edilme durumu var mıdır? Mesai saati başlayınca arayıp bilgi alıcam ama uyku tutmadı bilen birisi belki yardımcı olur onlarla konuşmadan önce fikir verirse çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Projeksiyon Media Player ve Ses Sorunu
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Önce elimde olanları yazayım.
Görüntü: Epson TWH-7300 4k projeksiyon
Ses : Sony BDV-N990W Hazır Sistem
Media Player: Apple TV 4k Son nesil
Ses alabilmem için Apple Tv yi Sony ses sistemine bağlamam gerekiyor ordan da ses sisteminin hdmi çıkışından projeksiyona görüntü gidiyor. Böyle olunca sony de 4k desteği olmadığı için projeksiyona 1080 görüntü aktarıyor. Bildiğiniz gibi apple tv de ses için herhangi bi çıkış bulunmadığından dolayı böyle bağlamam gerekiyor.
Sorum şu;
Apple Tv yi projeksiyona doğrudan bağlayıp sesi sony den almanın bir yolu var mı? Yoksa Apple tv ile bu iş olmaz başka bi player mi almam lazım?
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Ookla Speedtest Easter Egg Buldum SS li
Forumun reklamları bıktırdı artık.
|
Ustalar konuya lütfen. Çözülemeyen Hata.
|
Ekran kartı seçimi. Bu gece alınacak.
|
|
Tadilat Sonrası Ev Sinema Odam
|
|
Ip4 Wifi Sorunu
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.625
İkinci El Bölümü Mesajları: 245
Konularının görüntülenme sayısı: 15.675 (Bu ay: 245)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 406 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar