Şimdi Ara

ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
32.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dark minimania 3D cihazım ile ilgili "Dark Minimania 3d yazılım sorunları" başlığı altında konu açmıştım.Son yazdığım mesaj:
    Yazılım bulma çabalarım sürüyor.Bütün riskleri göze alarak usb update ile değil kürdan yöntemiyle Egreat R6S cihazı için Auron ekibinin 21 temmuz 2013 te çıkardığı 3.0.5.3 versiyonunu yükledim.İlk açılışta biraz geç te olsa açıldı.Sonra normal açılmaya başladı.Cihaz DARK olarak başlıyor,Egreat olarak açılıyor.Çok daha ayrıntılı hale gelen setup ayarlarını yaptım.Meydana gelen değişiklikler;
    1-Menü görsel ve seçenek olarak daha güzel.Live TV eklendi.Tam uğraşamadım ama bir kanal izleyebildim.
    2-Transmission daha önce çalışmıyordu.Çalışmaya başladı.İnternet explorer ilehttp://192.168.x.xx:9091 ile arayüzüne ulaştım ve E-sata hardiskimde oluşturduğum torrent dosyalarını gösterdim.Pc yi kapatarak cihaz ile film indirdim.
    3-You tube dosyalarını hala oynatamıyor ama umutluyum.
    4-Google play store dark olarak tanımamıştı,android uygulamalarını indiremiyordu.Egreat olarak tanıyacak mı uğraşınca belli olacak.
    AURON ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
    Olumsuzluklara gelince;
    Bu arada Dark kumandasını algılamıyor.Elimde önceki egreat M34A cihazımdan kalan kumandam var.Onun ile çalışmaya başladı.Cihazın kapanmasında sorun var.Fişini çekerek kapatıyorum
    Şimdilik gelişmeler bunlar.Elinde Dark minimania 3D cihazı olan arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşırsak bu cihazdan daha verimli olarak yararlanabiliriz.RTL 1186 chipsete uyumlu başka bir yazılım deneyen var mı?
    Evet bu yazımdan sonra bir hata yaparak 20 Eylüldeki güncelleme yerine EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S-R150-R200S-R300 BOOTLOADER VE AURON 1186 CHIPSET 1.03 ASPECT UNDERWORLD PACK V4.0 yazılımlarını yükledim.Cihazın android menüsü ve 3D özelliği kayboldu.Tekrar bir öncekine dönüp,güncelleme yapmak istiyorum.Kürdan yöntemi kullanmama rağmen usb update ekranı çıkmıyor,normal açılış menüsü geliyor.Cihazın img dosyasını görmesini nasıl sağlayabilirim?Teşekkürler.

• Bende Egreat EG-R1 var. 3 sene oldu alalı. Mandallı modelden. Hiçbir sorunum yok. Açamadığım filim çıkmadı daha..
    Ama yazılımı eskidi en son CS_r0.5.0a_ACRyan_v7.4.6.r8755 ile kullanıyorum. Filim fragmanlarını oynatan bölümlerden bazıları artık çalışmıyor.

Soruma gelince buradaki yazılımları R-1 e atabilirmiyim?
    Atamazsam buna uygun güncel yazlılmları nereden bulabilirim?
  • selamlar. yazılım yüklerken flash içinde sadece install.img dosyasımı olucak.

yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eahmet

selamlar. yazılım yüklerken flash içinde sadece install.img dosyasımı olucak.

yardımlarınızı bekliyorum.

Ben içerisinde filmlerimin olduğu 1 tb full dolu olan harici diske attım img dosyasını sorunsuz yükledi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle bu işte emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Benim sorum şu : Egreat R160S Pro cihazıma dün akşam "AURON EGREAT R SERIES 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V17.0" yazılımını sorunsuzca yükledim. Ama yazılım sonrasında cihazın ön displayindeki yazılar karma karışık yazmaya başladı.

Bu cihazı kullanan arkadaşlarda da aynı şey oldu mu? yada bu şekilde mi olması gerekiyor zaten.

Teşekkürler.
  • mrb arkadaşalr bendeki himedia 900b cihazı içindeki 1.5 tb hdd ve çoğu 3d bluray iso olan film-animasyon-belgeseller dahil satıyorum
    link
    http://forum.donanimhaber.com/m_83842323/f_//tm.htm#83842323

kozmetik olarak 10 üzerinden 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatron5

Arkadaşlar merhaba,

Benim sorum şu : Egreat R160S Pro cihazıma dün akşam "AURON EGREAT R SERIES 3.0.5.3 ULTRA EXTREME PACK V17.0" yazılımını sorunsuzca yükledim. Ama yazılım sonrasında cihazın ön displayindeki yazılar karma karışık yazmaya başladı.

Bu cihazı kullanan arkadaşlarda da aynı şey oldu mu? yada bu şekilde mi olması gerekiyor zaten.

Teşekkürler.

aynısı R200S ile benimde başımda.ekranda çizgilerden oluşan birşeyler var.artık çince midir nedir bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

quote:

Orijinalden alıntı: Flatron5

Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler.

aynısı R200S ile benimde başımda.ekranda çizgilerden oluşan birşeyler var.artık çince midir nedir bilemiyorum.

Sonraki yazılımda düzeltilebilirse süper olur...

• Flatron5 F kullanıcısına yanıt
    Evet.miralay üstattan bekliyoruz yeni yazılımın haberini inşallah.
  • arkadaşlar bu himedia 900b için hangi yazılımlar güncel yardımcı olabilir misiniz acil
  • arkadaşlar himedia 900b için güncel yazılım hangileri acaba
  • Arkadaşlar forex r6a MP nin scriptlerini guncellemek istiyorum ve son nationalpack yüklü ama IMS_Modules/Scripts klasörüne dosya atamıyorum.
    Dosya sistemi read only diyor.bu ssebeple chmod komutu da sökmüyor.
    Ne yapmaliyim?

• Cannot allocate memory hatası alıyorum.
    Nasil scriptleri guncelleyebilirim.?

• egreat r serisi için yeni bişeyler varmı acaba?! epey zaman oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

egreat r serisi için yeni bişeyler varmı acaba?! epey zaman oldu..

DOWNLOAD AURON EGREAT R6S-R6S PLUS-R160S 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V18.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (03.02.2014)

DOWNLOAD AURON EGREAT R200S-R200S PLUS-R300 3.0.5.6 ULTRA EXTREME PACK V18.0 YAZILIM LİNKİ:
    (.DTS, .AC3 ...VS SES UZANTI DESTEĞİ) ( CS + AURON ) (03.02.2014)

DOSYA LİNKİ:http://forum.donanimhaber.com/m_74279823/tm.htm

NOT: YAZILIMIN DAHA SAĞLIKLI ÇALIŞMASI İÇİN ÖNCE BOOTLOADER YAZILIMI YÜKLEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ !!!

NOT 2: V18.0 YAZILIMDA İP TV + FUTUBOX BULUNMAKTADIR !!!

• kalbim ne temizmiş :) başka bir şey istesem olucakmış demek :)..
    çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz egreat kullanıcıları olarak.
  • Merhaba elimde forex r6a var yarın yazılım kullanıyorum. Fakat film izlerken usb menüsüne dönüyor. Önce kullandığım yazılımla bu sorun yoktu. Güncel yazılımı nerden bulabilirim

• Miralay25 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler epeydir bekliyorduk.şimdi iniyor akşama makinada.elinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: htokyay

teşekkürler epeydir bekliyorduk.şimdi iniyor akşama makinada.elinize sağlık.

biz teşekkür ederiz iyi günlerde kullanın
  • Egreat R6S
    Son versiyonu yükledim. Ancak daha önce dts-hd master formatını gören anfim. Bu defa bu ses formatını sadece dts olarak veriyor.
    Çözemedim sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratsx -- 9 Şubat 2014; 15:16:07 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.