Şimdi Ara

ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
9
Favori
32.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aslında mediafireda linkleri de vardı. ancak onu bulamadım.
    Buradakilerde CS modu olduğundan paylaştım.

////EDİT

Benim TF daki modlu firmware konum vardı orası aklıma geldi . bayadır uğramıyordum.
    oradaki linkler aktif.
    oradan bakabilirsin.

Forum linki
    http://goo.gl/PGwkHJ

Mediafire R6a-2 klasör linki
    http://www.mediafire.com/R1-II
    http://www.mediafire.com/rtd1185

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 21 Şubat 2014; 13:56:34 >

• merhaba.R200S kullanmaktayım.Avr üzerinden görüntü ve sesi aktarmayı bir türlü beceremedim.Direk bağlamak durumunda kalıyorum seside optik le veriyorum BD kullandığım için ondan sök ona tak işi sıkıntı veriyor her seferinde.Egreat ta nasıl bir ayar yapmalıyım ki avr üzerinden bu işi yapabileyim.Yardımcı olabilecek varsa çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
  • r160s pro kullanmaktayım aldığımdan bu yana aynı yazılım var hangi güncellemeyi kullanmalıyım son eklenen güncellemeler galiba r200 üzeri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_tr369

r160s pro kullanmaktayım aldığımdan bu yana aynı yazılım var hangi güncellemeyi kullanmalıyım son eklenen güncellemeler galiba r200 üzeri için

r200 yada r6s yazılımlarından birini kullanabilirsiniz.

r160s için talep olmadığından r160s display yazılım yoktur.
  • ok sağolun. mevcut yazılımla devam edeyim :)
  • Son derlemede (r200s) bulunan onemli bir problem(benim icin onemli desek daha dogru).

SSH - SFTP ayari calismiyor, ON yapilsa da, cikip girildiginde hâlâ off durumunda.
    SSH üzerinden root login olunamıyor hâliyle, ki bu benim sık kullandığım bir prosedürdür.

Bir de görsel bir problem var; menulere girildiginde, thumbnailler çerçevenin dışına taşıyor.
    Dediğim gibi, çok önemli değil, sadece feedback amaçlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuilderX -- 7 Mart 2014; 16:11:47 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    elimdeki forex r6a (egreat r6a muadili)cihazının kumandası bozuldu (cihazın kendisi arızalı kumandada sorun yok)
    Ankarada bunu tamir ettirebileceğim bir yer biliyormusunuz bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: demobig

Arkadaşlar merhaba,
    elimdeki forex r6a (egreat r6a muadili)cihazının kumandası bozuldu (cihazın kendisi arızalı kumandada sorun yok)
    Ankarada bunu tamir ettirebileceğim bir yer biliyormusunuz bilgi verebilirmisiniz?

Sancak bilgisayar nikli kullanıcıya mesaj atın veya sitesinden numarasını alıp, telefon edin.. Egreat disbritörü ve servisi.. Tamir ederlerse kargo ile gönderirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 7 Mart 2014; 22:29:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Sancak bilgisayar nikli kullanıcıya mesaj atın veya sitesinden numarasını alıp, telefon edin.. Egreat disbritörü ve servisi.. Tamir ederlerse kargo ile gönderirsiniz..

sağol hocam bilgi için
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Konuyla ilgili çözüm önerisi olan varmıdır? arkadaşın söylediği sancak bilgisayar firmasına mesaj attım ama heralde ürünü onlardan almadım diye cevap verme tenezzülünde bile bulunmadılar :(
    forumda ilanı olan satmaya çalıştıkları cihazı alacağım hakkında mesaj atsam hemen cevap yazarlardı.neyse.
  • mrb benm egreat r6s cihazı güncelliyorum fişi çekip tekrar açtığmda gene güncelleme update istiyorum sebebi ne olabilr teşkrler
  • burda bana yardımcı olacak hiç kimse yok galiba
  • oktaykaranfil1981 O kullanıcısına yanıt
    ben bu cumleyi anlamadım açıkcası.

"mrb benm egreat r6s cihazı güncelliyorum fişi çekip tekrar açtığmda gene güncelleme update istiyorum sebebi ne olabilr teşkrler"
  • mesajı yanlış yazmısım pardon update istiyor yazacağıma istiyorum yazmısım sorunu hallettm zaten cihaz sorunluymuş aldığm yerdn yenisi ile değiştim
  • R6s pro için söylenen yöntemlerle (kürdan) yükleme yapıyorum yükleme anında auron 3.0.5.6 ekranda görünüyor.. Yükleme bittiktan sonra sistem kendi kendine kapanıp açılıyor egreat yazısı uzunca ekranda durmasına rağmen ( 15 dk kadar beklendiğini not düşeyim) sistem açılmıyor. Tekrar kumandadan aç kapa yapıyorum ama sistem yine çok uzun beklememe rağmen açılmıyor . Ne yapmam gerektiği veya hangi firmware yi yüklemem gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Not cihazın ilk bootloader xxx.xxx.xxx noktalarla ayrılmış her hanenin üçünde de rakam vardı ( şu an hatırlayamıyorum) sonu da 67 ile bitiyordu. Denemiş olduğum firmwarelerden ( bunlar sizinkilerden değildi) bir tanesi çalıştı. Şu an onu kullanıyorum. Bootloader son rakamı 60 olmuş . R6s pro 4gb lık ve wifi olan cihaza ne yüklemeliyim . Şimdiden teşekkürler.
    ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• egreat r6s plus cihazıma en son yazılımı yükledim.ancak transmision a torrent dosyalarını gönderdiğim halde indirme başlamıyor.yardım ederseniz sevinirim.
  • Firmware ve bilgiler için teşekkürler.

Önce bootloader'ı yükledim. Kendi haline bırakılırsa bootloader başarılı bir şekilde kurulduktan sonra sistem döngüye giriyor. Kurulumdan sonra boot ettikten sonra tekrar ve tekrar aynı bootloader'ı kurmaya devam ediyor.

Ardından yeni firmware'in kurulumunda bir sorun çıkmıyor.

Ancak Egreat R6S'i ilk aldığım günden beri beni rahatsız eden, altyazı ile ilgili bir sorun devam ediyor.
    Sorun şu: Ayarlar menüsünde, varsayılan altyazı dilleri arasında Türkçe yok. Her film izleyişimde alt yazıyı seçmek zorunda kalıyordum. Mkv dosyaya gömülü İngilizce bir altyazı varsa sistem onu seçiyordu. Çözüm olarak varsayılan dili Çince olarak seçmekte buldum. Çince altyazı bulamadığından mkv'nin yanındaki Türkçe altyazıyı başarı ile seçmeye başladı. Sorun çözüldü.

• yeni yazılımı 4 gözle bekliyorum , r200s pro kullanıcısıyım çip sanırım fena değil ama yazılım ehh, sizin ekip olmasa zaten hiç kullanılmaz :) yeni yazılımda başarılar ve bol şans şimdiden...
  • Arkadaslar ben mediaplayer oynaticilarda yeniyim ve kuzenimden aldigim r160s pro cihazimi guncellemek istiyorum icinde su an r6s 3.0.0.5 diye bir surumu var ancak hd4all acilmiyor ve live tv de hic bi kanal yok hangi yazilimi kurmam gerekir ve r6s in yazilimlari calisirmi yardimci olursaniz cok makbule gecevek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisurmeli

R6s pro için söylenen yöntemlerle (kürdan) yükleme yapıyorum yükleme anında auron 3.0.5.6 ekranda görünüyor.. Yükleme bittiktan sonra sistem kendi kendine kapanıp açılıyor egreat yazısı uzunca ekranda durmasına rağmen ( 15 dk kadar beklendiğini not düşeyim) sistem açılmıyor. Tekrar kumandadan aç kapa yapıyorum ama sistem yine çok uzun beklememe rağmen açılmıyor . Ne yapmam gerektiği veya hangi firmware yi yüklemem gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Not cihazın ilk bootloader xxx.xxx.xxx noktalarla ayrılmış her hanenin üçünde de rakam vardı ( şu an hatırlayamıyorum) sonu da 67 ile bitiyordu. Denemiş olduğum firmwarelerden ( bunlar sizinkilerden değildi) bir tanesi çalıştı. Şu an onu kullanıyorum. Bootloader son rakamı 60 olmuş . R6s pro 4gb lık ve wifi olan cihaza ne yüklemeliyim . Şimdiden teşekkürler.
    ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]ANDROID - REALTEK (YAZILIM DESTEĞİ BİTTİ) CİHAZ TOPLU YAZILIM [GÖNÜLLÜ AURON EKİP]

benim cihazda aynı senınkı gibi gardaş hiç bi şekilde başka yazılım atılmıyor sadece orjınal yazılımı kabu lediyor ilginç çinli deyuslar bunlar çipmı taktı yoksam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi charisma_w1070 -- 16 Haziran 2014; 11:14:17 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.