Şimdi Ara

Android SD kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunsuz kullandığım telefon ve sd kartımda durduk yere bu hatayı almaya başladım :

'' Sd kart boş veya dosya sistemi desteklenmiyor ''

Öncelikle belirtmek isterim :

-SD kartım çalışıyor bilgisayarda veya başka telefonlarda görülebiliyor.
    -SD kartım boş değil içerisine dosya atıpta denedim her tür işlem çalışıyor
    -Hiç bir şekilde biçimlendiremiyor , windows biçimlendirmeyi başaramadı diyor.
    -3-4 Farklı SD kartı denedim hepsinde aynı sorun yaşandı.
    -Telefonum rootlu değil.

Buradan bakarak anladım ki sorun sd kartta değil telefonda , nasıl bir yol izleyebilirim internetten araştırayım dedim ama 2012 den beri bu hata görülmesine rağmen çözüm bulan bir yere denk gelemedim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Konuyla ilgili bilgisi olan yardım edebilecek , başına gelmiş yaşamış çözmüş birisi yokmu arkadaşlar
  • Arkadaşlar biriniz yardımcı olun valla kafayı yiyeceğim sabahtan beri uğraşıyorum her konuya cevap yazılmış burası bomboş kimsemi bilmiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstrkllr

Arkadaşlar sorunsuz kullandığım telefon ve sd kartımda durduk yere bu hatayı almaya başladım :

'' Sd kart boş veya dosya sistemi desteklenmiyor ''

Öncelikle belirtmek isterim :

-SD kartım çalışıyor bilgisayarda veya başka telefonlarda görülebiliyor.
    -SD kartım boş değil içerisine dosya atıpta denedim her tür işlem çalışıyor
    -Hiç bir şekilde biçimlendiremiyor , windows biçimlendirmeyi başaramadı diyor.
    -3-4 Farklı SD kartı denedim hepsinde aynı sorun yaşandı.
    -Telefonum rootlu değil.

Buradan bakarak anladım ki sorun sd kartta değil telefonda , nasıl bir yol izleyebilirim internetten araştırayım dedim ama 2012 den beri bu hata görülmesine rağmen çözüm bulan bir yere denk gelemedim. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Çok özür dileyerek cevabımı değiştiriyorum çünkü ben sd ile bir problem yaşamıştım
    Telefonunuzun android versyonunu yükselttiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tricore -- 28 Ağustos 2014; 21:36:15 >

• quote:

Arkadaşlar biriniz yardımcı olun valla kafayı yiyeceğim sabahtan beri uğraşıyorum her konuya cevap yazılmış burası bomboş kimsemi bilmiyor :)

Telefonunuza format atıp öyle deneyin işe yaramazsa telefonunuzun micro sd yuvası arızalıdır
  • quote:

Arkadaşlar biriniz yardımcı olun valla kafayı yiyeceğim sabahtan beri uğraşıyorum her konuya cevap yazılmış burası bomboş kimsemi bilmiyor :)

Dosya sistemi nedir? (NTFS, FAT32) ??
  • hocam micro sd kartınız 2 gb yada 8 gb ise daha çabuk bozulur, 4 gb lar daha sağlamdır. biçimlendirmeyi bitiremediyse low level format deneyin, olmazsa kenarda dursun bileklik vs. yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

hocam micro sd kartınız 2 gb yada 8 gb ise daha çabuk bozulur, 4 gb lar daha sağlamdır. biçimlendirmeyi bitiremediyse low level format deneyin, olmazsa kenarda dursun bileklik vs. yaparsınız

hocam bileklik mi olur yahu küççük birşeycik
  • Arkadaşlar , sd formatter programıyla biçimlendirdim hafıza kartında dediğim gibi bir problem yok başka telefona taktığım zaman görüyor çalışıyor. Hafıza kartı yeri oksitlenmiştir diye alkolle sildim yine düzelmedi , telefona format attım yine düzelmedi. İnternette buna benzer yaşayan birçok arkadaş olmuş görüyorum , bu arada 2 kart denedim birisi 8 gb birisi 16 gb ikside çalışır durumda.

Bu arada internette bir resim buldum bana ait değil ama bir arkadaş görüntü alıp paylaşmış , problem bu şekilde gözüküyor :

Android SD kart sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.