Şimdi Ara

ANDROID STICK TV ARAYISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kendıme hepsı burada dan asagıda lınkını verecegım aletı aldım. ama wıfı ı neredeyse hıc calısmıyor. bu tarz bır urune ıhtıyaacım var. konuyu bılen degerlı arkadaslardan yardım ıstıyorum. ayrıca yurtdısından alacaksam hanı sıteden alacagımı da yardımcı olursanız sevınırım. wıfı sorunu olmayan ıkıncı el bır urun de alabılırım.

Tesekkurler

ıade ettıgım urun suydu.

http://www.hepsiburada.com/liste/sonorous-android-42-mini-pc/productDetails.aspx?productId=evsonandroid&categoryId=60004529

• Çok teşekkür ederim ama fiyat farkı çok yuksek iki ürün arasinda . ucuz olanin wifi i çalışır mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRADERXXX

Çok teşekkür ederim ama fiyat farkı çok yuksek iki ürün arasinda . ucuz olanin wifi i çalışır mi acaba ?

biri 8 gb hafızalı diğeri 16 gb.fiyat farkı bundanda kaynaklanıyor ve birkaç sebebi daha vardır mutlak.firmware desteğide etkiler tabiki.bu 2 üründende forumda kullananlar var.memnun olduklarını söylüyorlar.iyice araştır.şuan gündemdeki cihazlar bunlar.

wifisi çalışır elbette.uzatma anteni var.hepsiburadadan aldığından daha iyi olduğu kesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 22 Şubat 2014; 16:23:26 >
  • Bir yerde bir arkadaş 2 tane alinca minix olan yarı fiyatına geliyor demiş. bu sitede o promosyon yok snrm . Teşekkürler

• bırıncı onerınızı sparıs verdım bakalım kac gunde gelecek. bu urunler tv ın kendı usb sınden enerjı alarak calısıyor mu yoksa mutlaka ayrı bır adaptor ıle fıse baglamak mı gerekıyor ?
    tesekkurler
  • quote:

bırıncı onerınızı sparıs verdım bakalım kac gunde gelecek. bu urunler tv ın kendı usb sınden enerjı alarak calısıyor mu yoksa mutlaka ayrı bır adaptor ıle fıse baglamak mı gerekıyor ?
    tesekkurler

Ayri bir adaptor ile calisiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANDROID TABLETE STATIK IP ATAMA
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu önerilen ürünü aldım. yalnız wifi baglantisinda sorun yasiyorum. internet bir türlu hizli degil. evimde Tivibu da var. burada benim bilmedigim bir ayar mi yapmam lazım modem de ya da cihazda?

teşekkürler

• quote:

Arkadaşlar bu önerilen ürünü aldım. yalnız wifi baglantisinda sorun yasiyorum. internet bir türlu hizli degil. evimde Tivibu da var. burada benim bilmedigim bir ayar mi yapmam lazım modem de ya da cihazda?

teşekkürler

konuya hakim değili sadece fikir olarak yazıyorum.

bendeki android tv'nin interneti de geçenlerde çok yavaşladı. biraz düşününce hatırladım ki modemin wireless modunu 802.11n'den 802.11g'ye almıştım. bir ihtimal deyip 802.11n'ye çevirince her şey normale döndü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

Arkadaşlar bu önerilen ürünü aldım. yalnız wifi baglantisinda sorun yasiyorum. internet bir türlu hizli degil. evimde Tivibu da var. burada benim bilmedigim bir ayar mi yapmam lazım modem de ya da cihazda?

teşekkürler

bendeki android tv'nin interneti de geçenlerde çok yavaşladı. biraz düşününce hatırladım ki modemin wireless modunu 802.11n'den 802.11g'ye almıştım. bir ihtimal deyip 802.11n'ye çevirince her şey normale döndü.

Cok ılgınc bende bunu deneyeyım bu aksam .

..pekı bu nerden yapılıyor...
    .. bır de evdekı tıvıbu vs dıger ınternet unsurları ıcın bır sıkıntı oluyor mu .?
    Tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: flort

quote:

teşekkürler

Cok ılgınc bende bunu deneyeyım bu aksam .

..pekı bu nerden yapılıyor...
    .. bır de evdekı tıvıbu vs dıger ınternet unsurları ıcın bır sıkıntı oluyor mu .?
    Tesekkurler

Modemin wireless ayarlarından yapılıyor.
    Modemin 192.168.1.1 gibi bir giriş adresi vardır. Bu adresi tarayıcıdan açıyorsunuz.
    Genelde modemin üzerinde bu adres ve giriş şifresi yazar. Oradan girip yapacaksınız. 802.11 şekinde bir alan. mutlaka görürsünüz.

• Bana bu ürünler nie pahalı geliyor ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.