Şimdi Ara

Android Studio IDE Error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 haftadır AS'de IDE Error alıyorum bir projeyi açarken. Bu neden olur, bilgisi olan var mı? Stackoverflow'da sorulmuş, Clean sonra Rebuild yapınca geçiyor demişler, alakası yok, bende işe yaramadı. Report to Google yaptım birkaç defa, hiçbir gelişme yok.

Android Studio IDE Error

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mobilde resim gozukmuyor ama ide hatalarin buyuk kismi invalidate caches/ restart ile cozuluyor deneyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Invalidate caches restart hepsini denedim, hatta tumuyle kaldirip sifirdan AS kurdum, fayda etmedi. Genel bir sorun değil, elimde büyükçe bir proje var onu yüklediğimde yapıyor, ama basit örnekleri vs açarken olmuyor.
    Exception in plugin Android Support.
    java.lang.UnsupportedOperationException: operation is not supported for read-only collection... deyip stacktrace devam ediyor

• Immutable list e data eklenmeye çalıştığından olabilir mi? Örnek;

val list: List<Int> = ArrayList(listOf(1, 2, 3)) //or ImmutableList.of(1, 2, 3)
    println(list) // [1, 2, 3]
    // list.add(4) fail..

Bu durumda List i mutable tipinde tanımlamanız gerekir mutableListOf gibi

• Maroon On kullanıcısına yanıt
    IntelliJ 'in Android Plugin'i hata veriyor, benim yazdığım kod değil
    Hatayı tanıdık gören var mıdır umuduyla soruyu açtım, yoksa uğraşmayın bizim çözebileceğimiz birşey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfi84 -- 6 Nisan 2019; 3:7:11 >
  • Android studioyu ilk açtığında sağ aşağıda plugin güncellemeleri için update bildirimi gelir,onları düzenli update etmiş miydin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.