Şimdi Ara

Apple Studio Display windows pc ile kullanımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple studio display monitör aldım. Lakin windows yüklü masaüstü bilgisayarıma bağlayamıyorum. Thunderbolt - type c kablo ile bağlandığı söyleniyor. internetten kablo aldım ama görüntü aktaramıyorum. Bios güncel, thunderbolt acık. Bağlayabilen var mı ? bu konuyla alakalı tecrübesi olanlar paylasım yaparlarsa sevinirim.

Ekran Kartı geforce rtx 4090

işlemci : i9 13900k

anakart msi thunderbolt ve hdmi çıkışı var.

aktarım yapmaya çalıştığım kablo : Paugge USB C To Displayport Kablo - Dp 1.4 Thunderbolt3, Hdr 8k 60Hz 4K 120Hz 4K 60Hz 2k 240Hz Full Hd 240Hz (CDP14-PRO) - Siyah/1,8 m

• sorun güncel.

• teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    Apple açıkladı: Studio Display, Windows ile uyumlu mu?
    https://shiftdelete.net/apple-studio-display-windows-uyumluluk
  • Kanunimurat K kullanıcısına yanıt

apple bildiğimiz gibi,

anladıgım kadarıyla kasada thunderbolt çıkışı olması lazım

laptopta var oradan baglayınca direkt görüntü alınabiliyor

kasada olmadığı için görüntü gelmiyor

youtube da belkin vr kablo ile çalıştıranlar var. kablo Türkiyede yok yurtdısında da 3-4 bin TL civarı

kabloyu alınca yine çalışmama ihtimali var.

Apple Studio Display windows pc ile kullanımı ?

• Bende aldım Studio Display macbook air M2 ile kullanıyorum. Monitörü cihaza bağlayınca içerisinden bir vızıltı gelmeye başlıyor. İnceden bir ses ama rahatsız edici. Ürünü iade ettim yenisini gönderdiler aynı sorun onda da var. Sonra apple teknik servise tekrar arıza kaydı bıraktım. Tekrar incelemeye alındı ürün. Bir kaç gün sonra geri dönüş yaptılar. Kullandığınız elektrik hattından kaynaklı bir sorun olabilir dediler. Öneri olarakta alternatif akım değiştirici şerit çekirdek ile ilgili anlaşılmaz şeyler söylediler. Cihazın şuanki fiyatı 53.000 TL az para da değil. Ne yapsam bilemedim.

• Güç kaynağının bu sorunu çözmesi gerekmez mi ?
    Apple teknik destek konusunda çok zayıf bence
  • Sorunu çözdüm. Belkin vr kablo aldım Aliexpressten

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 2.229,91TL 52% İndirim | Belkin VR şarj Sync bilgisayar kablosu adapte HUAWEI VR cam bilgisayar desteği ile bağlanmak için DisplayPort yüksek hızlı iletim

https://www.aliexpress.com/item/1005005543338443.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60334825080&aff_fcid=7480bf51c6064e30ad9670037cc268cf-1686930243614-05131-_EyulnTJ&tt=MG&aff_fsk=_EyulnTJ&aff_platform=default&sk=_EyulnTJ&aff_trace_key=7480bf51c6064e30ad9670037cc268cf-1686930243614-05131-_EyulnTJ&shareId=60334825080&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=e476d06e53c9435ea66f188965a46eea&afSmartRedirect=y

Kablo ile çalışıyor ama ekran parlaklığını ayarlayamıyorsunuz. Ekran parlaklığı ayarını pcden yapabilmek için aşağıdaki videodaki yazılımı yüklüyorsunuz
    Ekran parlaklığı ayarlanabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=7SqUiMkHPzQ&feature=youtu.be

• mrh_ylmz M kullanıcısına yanıt

Hocam güzel bir üründe windows icin pek güzel degil bunun kullanım amacı apple ürünleriyle birlikte verimli kullanmak bunun yerine daha ucuza huawei mateview 28.2 ala bilirdiniz ben kullanıyorum cok güzel bir ürün hocam dört adet Yan yana kulanıyorum...

• Yukarıda belirttiğim sorun ocak ayından itibaren monitörü farklı bir binaya taşıdıktan sonra çözüldü. Şebekeden çekilen elektriğin gürültü seviyesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Teknik olarak bunu açıklayabilecek bir arkadaş olursa memnun olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.