Bildirim
Android Studio veya Java kullananlar bakabilir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
PM ile yardımcı olmak isin doğasına aykırı. Çünkü forumda amaç ayni sorunu yasayanlar da Google dan bulup okusun ve hızlıca sorunu çözülsün. Bknz stackoverflow.com
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haklısın ama birkaç tane ve küçük sorunlar olduğu için yazmamıştım.
Birisi şu ki bir classta bir integera 0 ilk değeri veriyorum ve sonra o integerın değerini hep güncelliyorum. Aynı integera başka classtan erişince ise hep 0 olarak alıyor. Ne yapmalıyım ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
o integeri static tanimla ve nesne oluşturmadan sinif adiyla cağir. sen yüksek ihtimal bir nesne üzerinden güncelleme yaparken başka yerden de farklı nesneye ulaşıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: 05mete05
Haklısın ama birkaç tane ve küçük sorunlar olduğu için yazmamıştım.
Birisi şu ki bir classta bir integera 0 ilk değeri veriyorum ve sonra o integerın değerini hep güncelliyorum. Aynı integera başka classtan erişince ise hep 0 olarak alıyor. Ne yapmalıyım ?
ayrıca bu android studioluk bir şey değil. java yada kotlin hangisiyle yazıyorsan sınıf kavramını biraz araştırmalısın. -
Teşekkürler static yapınca düzeldi.
Bir sorunum da şu ki constraint layout ile butonları falan yaptım ama uygulama çalışınca yerleri hep değişiyor ve benim eklediğim arka plana uyuşmamaya başlıyor. Buna nasıl çözüm getiririm ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
maalesef bu konu hakkında bir fikrim yok. daha önce native şekilde mobil uygulama geliştirmedim.quote:
Orijinalden alıntı: 05mete05
Teşekkürler static yapınca düzeldi.
Bir sorunum da şu ki constraint layout ile butonları falan yaptım ama uygulama çalışınca yerleri hep değişiyor ve benim eklediğim arka plana uyuşmamaya başlıyor. Buna nasıl çözüm getiririm ? -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X