Şimdi Ara

D-smart net kullananlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dsmartin uydu alicisiyla beraber adsl internet(fiber altyapi olmadigi icin) düşünüyorum. Kullananlar, bilgisi olanlar yorum yapabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kısa özet: çöp
  • ben sana yorum yazayım kullanıcı olarak çöp filan degil! 8 aylık kullanıyorum!maşşahı var 1 kere arıza demeyim calışma varmış! kesinle sıkıntı.yaşamadım! ama.PAHALI.. normalden pahaldır. benim kullandıgım. adsl 16mps. fiber geldi. mahalleye.port yok ayagına sallıyor. olsaydı bile. fiyatları şuydu. ki ben onayldım . ama mahallenden adam taşınmadan. fibere port yok diyor! bahaneler. 24 uzun sözleşme var. adsl 100lira veriyorum. 16mps dowloanda . ful verirler. müşteri hizmetleri var. aama arıza yapmıyor. hiç raslamadım.maşşalalh tabi. sakata gelmiyelimde! yer olarak bursa benim ikamet yeri. ttnet altyapısı kullanıyor! ve ttnete lafını gecirebilen bir firma! bunu gördüm! d-smarta. zorluk yaşatmıyolrar cünki. demirören ler kendi adamları ve işi sıkı tutuyorlar .sorun ben yaşamadım. ama bu iş şans işi adsl degildir! adsl sorun yaşamazsın rahat ol. ama fiberde bile pahalı kardeşim. yani .50mps ye. 130 tl istediler evet dedim.modem dahil. oysaki fiber 90 tl 90 mps vadofhonede gördüm sanırım. aslında 100mps 100tl ortala fiyatı. ama d-smarta.50 mps o fiyat. KISACA PAHALI. AMA adsl sorun ben yaşamadım. sen yaşarmısın. zannetmem. zayıf bir ihtimal derim. işin özeti bu. !
    şunuda belirteyim. twihch.te cok iyi kesinle donma filan yok. oyunda . beyendim. ping oranı güzel. 9 ping ile pubg lite oynuyorum. stabil. veriyor . oyunda twich tv cok başalarılı. gerisi. tecrübem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 17 Mart 2020; 3:59:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xuzman77

ben sana yorum yazayım kullanıcı olarak çöp filan degil! 8 aylık kullanıyorum!maşşahı var 1 kere arıza demeyim calışma varmış! kesinle sıkıntı.yaşamadım! ama.PAHALI.. normalden pahaldır. benim kullandıgım. adsl 16mps. fiber geldi. mahalleye.port yok ayagına sallıyor. olsaydı bile. fiyatları şuydu. ki ben onayldım . ama mahallenden adam taşınmadan. fibere port yok diyor! bahaneler. 24 uzun sözleşme var. adsl 100lira veriyorum. 16mps dowloanda . ful verirler. müşteri hizmetleri var. aama arıza yapmıyor. hiç raslamadım.maşşalalh tabi. sakata gelmiyelimde! yer olarak bursa benim ikamet yeri. ttnet altyapısı kullanıyor! ve ttnete lafını gecirebilen bir firma! bunu gördüm! d-smarta. zorluk yaşatmıyolrar cünki. demirören ler kendi adamları ve işi sıkı tutuyorlar .sorun ben yaşamadım. ama bu iş şans işi adsl degildir! adsl sorun yaşamazsın rahat ol. ama fiberde bile pahalı kardeşim. yani .50mps ye. 130 tl istediler evet dedim.modem dahil. oysaki fiber 90 tl 90 mps vadofhonede gördüm sanırım. aslında 100mps 100tl ortala fiyatı. ama d-smarta.50 mps o fiyat. KISACA PAHALI. AMA adsl sorun ben yaşamadım. sen yaşarmısın. zannetmem. zayıf bir ihtimal derim. işin özeti bu. !
    şunuda belirteyim. twihch.te cok iyi kesinle donma filan yok. oyunda . beyendim. ping oranı güzel. 9 ping ile pubg lite oynuyorum. stabil. veriyor . oyunda twich tv cok başalarılı. gerisi. tecrübem yok.
    teşekkür ederim

• bakın beyler .fibere port yok dediler ama ben vdsl2 varmış! düzelttim.. vds2 olan mahallerde. kesinlike deneyin derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 31 Mart 2020; 22:30:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xuzman77

bakın beyler .fibere port yok dediler ama ben vdsl2 varmış! düzelttim.. vds2 olan mahallerde. kesinlike deneyin derim!
    yanlış bilgi vermeyin. vdsl2 her yerde yok ve forumda sadece adsl altyapısı olup da vdsl için sürekli bekleyen kullanıcılar var.

• Evrifaessa_TR E kullanıcısına yanıt
    yanlış degil! eksik bilgi.! vermişim doğru diyorsun her yerde olmayabilir. uyarın için teşekkür ederim.sagolsın!

not: 24 aylık abonelik sözleşmem var! bırakmak için sordum. 8 ay kullanmışım.. 1400 tl. ödersin dediler..
    sustum. dedimki ne bırakması! =) bunuda unutmadan anektod olarak belirteyim.
    ekliyim:vdsl2. hız .80mps net veriyor.+dowloand da 100mps. yanlız uoploand .nays düşük. 4mps üzeri görmedim! bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 7 Nisan 2020; 23:32:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2,5 senedir kullanıyorum. Dsmart tv paketi + yan oda + 50mbit fiber toplam 135 tl ödüyorum. Çöp diyen arkadaş bi tarafından sallamış.

Şöyle söylüyeyim Telekom, Superonline ve Dsmart paketlerini hepsini kullandım. Bulunduğum bölgede vdsl ve adsl altyapısı olmadığından fiber hizmet veriliyor.

Dsmart binamızda telekom altyapısını kullanarak hizmet veriyor ayrıca binada Superonline saha dolapları da var. Ancak ilk taşındığımda sadece Telekom vardı ve abonelik için boş portları yoktu bende dsmart ile başvurup en hızlı şekilde abonelik almıştım.

İlk aldığım (Dsmart fiber) 24mbit pakette download hızım 25mbit upload 5mbit veriyordu. 6 ay önce taahhütüm bitti ve mevcut paket için çok cazip paket fiyat teklif etmeyince 50mbit pakete geçtim burda upload hızım 4 mbite düştü. Bir önceki Superonline fiber de 25mbit kullanırken 3 sene evvel takriben download 23mbit upload 3mbit veriyordu. İlk fiber hattım da Telekom aynı bölgede tahminen 5-6 sene olmuştur. 16mbit download 1 veya 2mbit upload veriyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.