Şimdi Ara

Android Tablet Fırsatları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
12
Favori
14.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artes kapıdan kapıya garanti ve sıfır piksel garantisi veriyor dostum. Ayrıca Forumda Teknik destek yetkilisi var. Satış sonrası sıkıntı yaşamazsın. 4.2.2 romuda çıktı yemede yanında yat. Bahsettiğin diğer tableti bilmediğimden yorum yapmam yanlış olur
  • Beşiktaş JK kullanıcısına yanıt
    Sende buraya yazabilirsin. Yardımcı olan çıkar illaki

http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/tm.htm
  • Takip akşam alabilirim.
  • chefry C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Sende buraya yazabilirsin. Yardımcı olan çıkar illaki

http://forum.donanimhaber.com/m_19949730/tm.htm

Sagol hocam. Ben simdi alsamda kullanmiyacagım yurttayim gerek duymuyorum telefon ve laptop yetiyor. Eve kargolatirm. fiyati iyi geldi sizce simdi alsammi fiyata baktm diger sitelerde akakce gibi en dusuk 390 gosteruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş JK kullanıcısına yanıt
    Dostum enpara ve bkm ile aldığında sıcak fırsattan öte epey uyguna geliyor gerçekten. Enpara ve bkmsızda en ucuz satan yer hızlıal. Karar senin
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Dostum sayende alıcam tableti hem de siyah olan hızlıgönderiymiş. Beyaz 5 iş günü diyor.
    Ama en para ile ilk alışverişim olacak hangi yolu izlemem lazım ödeme ekranında neyi seçmem lazım?
  • bkmexpresede üye ol ve enpara hesabını tanımla. 15lirada oradan kazanırsın. ödeme ekranında bkmexpress seç telefonuna sms kodu gelir onay ver işlem tamam
  • Enpara'sı olmayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.
  • Bu 2 arkadaş arıyordu
  • Arkadaşlarla iletişime geçtik hocam. Eyvallah.
    Hocam BKM'ye üye olup enpara kartımı tanıtıp ödememi BKM ile yaptım, şimdi ne gibi kazancım olacak :) Teşekkür ediyorum bu arada.
  • Hayırlı olsun Tablet geldiğinde. 4.2.2 Romunu kurmayı unutmayın.

Android Tablet Fırsatları
  • Kampanya devam ediyomu

• Arkadaşlar bu model mi iyidir yoksa ASUS MemoPad ME173X mi?

• ozgur kullanıcısına yanıt
    Artesde ram 2gb ve kutudan standlı kılıf kalem otg kablo ve kulaklık çıkıyor. Geri kalan özellikler aynı. Ayrıca Artesde kapıdan kapıya garanti sıfır ölü piksel garantisi var. Forumda Teknik destek yetkilisi sorun olursa ilgileniyor. Daha ne olsun
    Hocam kağıt uzerinde belki ozellikler aynidir ama bazen pratikde degisiklikler olabiliyor. Ben film ve dizi izlemek için kullanacam yillardir ios a aliskin biri olarak android tablet zaten dusundururken bide bilmedigim bi markanin urununu almak iyice kafa karistiriyo. Bu alet menulerde takilma ya da donma falan yaparmi acaba?

• ozgur kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Artes Q972 Kullanıyorum. Android 4.2.2 sürümünü Artesin sitesinden indirip kurdum. Takılma donma dediğiniz şeyler artık 150 liralık tabletlerde bile yok o dediğiniz androidin eski sürümlerindeydi. Şuan bence iosdan daha güzel android cihazlar. Ayrıca Artes tablet dünyasında bilinmedik bir firma değildir
  • tablet geldi 4.2 romu indirdik kuruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orichi kullanıcısına yanıt
    Hadi gözünaydı. Süper fiyat gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.