Şimdi Ara

Android Tablet Fırsatları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
12
Favori
14.783
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yaptım darısı başınıza Gladiotürk kardeşim sağolsun
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Hocam şarj kablosunu çıkarırken cihazın girişi sanki çok zorlanıyor herhangi bir alta üste bastırmamız gerekiyormu ben tak diye çekiyorum valla korkuyorum girişe birşey olacak diye.
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    Ben bir üst modeli olan Artes Q972 Kullanıyorum. İncelemesini şurada paylaşmıştım. http://forum.donanimhaber.com/m_83646599/f_//tm.htm#83646599

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 12 Kasım 2013; 22:43:39 >
  • Hocam benim tabletin girişleride sıkıydı. Şuan alıştılar
  • Alanlar mutlaka update yapsinlar tablet cok degisti cok guzel oldu obur turlu kullanmasinlar :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar enpara bkm çek hiçbişey yok bende.bu tableti 250 tl ye aldığınızı söylüyorsunuz. ben 275 tl nakit olarak almak istiyorum. ilgilenen arkadaşlarım pm atarlarsa memnun olurum.
  • hussien43 H kullanıcısına yanıt
    Enparaya üye ol kardeş. 2 3 güne gelir adresine kadar.
  • üye ol hesap aç falan bunun başka yolu yokmu indirimli almak için
    birde şarz süresi nasıldır bu tabeletin ben kızım için almak istiyorum araçta kullansın cizgi film izlesin diye işimi görür herhalde
  • Enpara olmadanda en iyi fiyat şuan burada benim gördüğüm kadarıyla. Sizde bir araştırın. Şarz süresini forumdaki kullanıcılarına sorabilirsin. 1080P videolarını çok rahat izleyebilirsiniz. Ancak sadece çizgi film izlemek için bu cihaz fazla bile size
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Cihazı aldın gittin. Hiç sesin çıkmıyo dostum
  • Gladiotürk kullanıcısına yanıt
    Valla aldım gittim hocam sağolasın, ben çok memnunum herkese tavsiye ederim , mutlaka ve mutlaka UPDATE yapıp kullanmak lazım.
    hocam sen daha tecrübeli olduğun için teknik desteğe karışmıyorum ben
  • Bende samsung tab3 ile bunun arasında kararsız kaldım. Dark ve polypad den sonra çin tabletlerden korkar oldum.
  • bende dün akşam sipariş geçtim.
    update konusunda yardıma ihtiyacım olabilir arkadaşlar.

Benim 15.30 da siparişi geçtim, bir sonraki gün elimde oldu.
    Update iki dakikalık iş çok basit zaten
  • sanko86 kullanıcısına yanıt
    Sanki Artes daha özellikli gibi geldi bana 2gb ram ve ekran çözünürlüğü iyi...Ustalar daha iyi bilirler.
    Ben bu ürünede bakmistim ama samsung tab 310 aldım öneririm.Cube tablet kullandim daha once o yuzden bu tür tabletlerden soğudum.

Korkmana gerek yok. Artesin kapıdan kapıya garantisi var
    5dakika sürmüyor 4.2.2 romuna yükseltme. Tablet geldiğinde pm at yada konusuna yaz yardımcı olayım
  • ekranları cabuk kırıldı 2 tabletinde biri dark biri polypad ondan korkuyorum sanki çin tabletleri hep bu konuda sorunlu diye düşünüyorum şimdi emin olamadım.
    Tableti elinizden düşürünce kırılır bu böyledir malesef. Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.