Şimdi Ara

Android telefon mu oyun konsolu mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

quote:

arkadaşlar şuna çok şaşırdım. Ps3 diyenler çok ama xbox360 yazan yok. Bir arkadaşım 5 ay kadar önce ps3 aldı. Bende 1 hafta önce xbox aldım. Şu anda kendisi çok pişman:) bende xbox diyorum. Evimde geçen sene aldığım ps3 de var. Bende önceden hata etmişim

xbox'ın gamepad dışında ps3'den artısı ne, ps3'ün exc.leri yeter

xbox ın ps3 den artısını görebilmen için benim gibi eline her ikisininde olması lazım arkadaşım. aynı oyunu aç görselliğe bak. birde maliyet açısından ve kırılmasının kolaylığı açısından değerlendir. birde oyunları sen çekersen o zaman şahane olur. lütfen elinde ikiside olunca konuşalım

multiplatform oyunlarda xbox'ın daha iyi grafik verdiğini biliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar şuna çok şaşırdım. Ps3 diyenler çok ama xbox360 yazan yok. Bir arkadaşım 5 ay kadar önce ps3 aldı. Bende 1 hafta önce xbox aldım. Şu anda kendisi çok pişman:) bende xbox diyorum. Evimde geçen sene aldığım ps3 de var. Bende önceden hata etmişim

xbox'ın gamepad dışında ps3'den artısı ne, ps3'ün exc.leri yeter

xbox ın ps3 den artısını görebilmen için benim gibi eline her ikisininde olması lazım arkadaşım. aynı oyunu aç görselliğe bak. birde maliyet açısından ve kırılmasının kolaylığı açısından değerlendir. birde oyunları sen çekersen o zaman şahane olur. lütfen elinde ikiside olunca konuşalım

multiplatform oyunlarda xbox'ın daha iyi grafik verdiğini biliyorum

sadece multi diye kısıtlama bence, ben bir çok oyunda denedim. her açıdan daha iyi. saygılar

• Ben olsam 3ds alırdım.Çünkü konsol daha yeni.Ama xbox360 ve ps3 öyle değil. En fazla 2 sene sonra bu konsollar tarihe karışır.Ama ps3 ve xbox360 arasında kalırsan şöyle yap.Kırdırıp korsan oyunlarla oynuyacaksan xbox360, orjinal oyunlarla oynayacaksan ps3 al.
  • oyun için üst seviye telefonlar dışındakilerden birşey anlamazsın.Eğer s2,s3,note veya diğer markaların üst seviye telefonlarını alabileceksen işini görür.Birde telefon pazarı çok ilgin aldığın cihaz 1 sene sonra yetersiz kalabilir yeni oyunlar için bunu da göz önünde bulundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolda alacağın o oyun zevkini telefon vermez.Dokunmatik özelliğide olan Psvita , 3ds gibi oyun konsollarını da tercih edebilirsiniz.
  • Konsol
  • konsol derim ben. daha mantıklı. ace fazlada iyi bir telefon değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.