Şimdi Ara

Android Telefon Önerebilirmisiniz limit 700 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mechul58

Teşekkür ederim önerileriniz için ama ben Galaxy w almayı dusunuyorum 700 tl gibi bir fiyatı var pişman olucağım bir eksi yönü varmıdır ?

birçok arkadaşım galaxy w yi kullanıyor ve çok memnunlar.. ama 4.0 güncellemesi desteklenmiyor bu telefonlarda habern olsun..

eğer acil bir durumun yoksa biraz daha biriktirip galaxy s2 alabilirsin ( mantıksız ama gönlümden geçen o ne yapıyım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

Teşekkür ederim önerileriniz için ama ben Galaxy w almayı dusunuyorum 700 tl gibi bir fiyatı var pişman olucağım bir eksi yönü varmıdır ?

bence onun yerine atrix al 2 kati performans elde edersin

Motorola ATRIX, tavsıye etmıyenlerın sayıısı bır haylı çok kullandınmı sen bu telefonu iyimidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanist

quote:

birçok arkadaşım galaxy w yi kullanıyor ve çok memnunlar.. ama 4.0 güncellemesi desteklenmiyor bu telefonlarda habern olsun..

eğer acil bir durumun yoksa biraz daha biriktirip galaxy s2 alabilirsin ( mantıksız ama gönlümden geçen o ne yapıyım :)

Nakit alsam dediğin olur.
    Androıd telefonların fıyatları kolay kolay düşmüyor yanı bır kaç ay sonra 600 tl ye satarsam belkı peşin alabilirim s2 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechul58 -- 16 Ekim 2012; 17:52:42 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tolgago

quote:

bence onun yerine atrix al 2 kati performans elde edersin

Motorola ATRIX, tavsıye etmıyenlerın sayıısı bır haylı çok kullandınmı sen bu telefonu iyimidir?

kullanmadim ama benim de kullananlardan aldigim yanitlar olumluydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy ace2 haftasonu kampayalarnda 700e dusuyor kesnlkle ace2 al galaxy w sakn alma cnku android elini o teldn cekicek jb guncellemesi fln almiyor uygulamalarn coguda desteklemeZ artik w yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnemployedMan -- 16 Ekim 2012; 18:30:14 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dracula55

quote:

Evet arkadaşlar android telefon almak istiyorum ama butceye uygun pek iyi model bulamadım yardımlarınızı beklıyorum aklımda 2 model vardı htc desire c ve galaxy ace kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtım dediğim gibi limitim 700 tl önerilerinizi bekliyorum..

Samsung galaxy w almanı öneririm 650 tl ye rahat bulursun

700 tl den aşağı yok :)
    galaxy w veya htc desire x daha cıkmadı galiba ama ikisi arasındayım :)

? İncele istersen http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i8150-galaxy-w-fiyati,567444.html

• http://forum.donanimhaber.com/m_67083993/tm.htm
    Seni direk buraya alalım.

Ayrıca bazı açılış kampanyalarında iyi indirimler oluyor.
    Bugün Beylikdüzü'ndeki Satürn açılışında Galaxy W 600 Lira olmuştu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.