Bildirim
Android Telefon Önerebilirmisiniz limit 700 tl
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3310 .. -
Android telefonun ucuzu çok adi oluyo ve hiç çekilmiyo bi kere onu söyleyeyim.. Aldınmı ekranıyla,hızıyla,kamerasıyla iyi bir şey almalısın bütçe sınırlı olduğu için şu durumda pek bir şey öneremiyorum ama diyeceğim o ki gel şu limitini 800 Yap adam akıllı Desire X alquote:
Orijinalden alıntı: sercitekin66
3310 ..
800 küsürlere geziyo nette.. Taş gibi telefon uzun süre kullanırsın
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-Desire-X-inceleme-Yeni-FiyatPerformans-Telefonu-video.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Ekim 2012; 15:47:37 >
-
800 yaparsanız Sola veya Ace 2 almalısınız.700den çıkmazsanızda Galaxy W veya Motorala Atrix tavsiye ediliyor forumda.quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93
Android telefonun ucuzu çok adi oluyo ve hiç çekilmiyo bi kere onu söyleyeyim.. Aldınmı ekranıyla,hızıyla,kamerasıyla iyi bir şey almalısın bütçe sınırlı olduğu için şu durumda pek bir şey öneremiyorum ama diyeceğim o ki gel şu limitini 800 Yap adam akıllı Desire X al
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-Desire-X-inceleme-Yeni-FiyatPerformans-Telefonu-video.htm
Alıntıları Göster
-
Motorola atrixquote:
Orijinalden alıntı: mechul58
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Duratec
Android telefonun ucuzu çok adi oluyo ve hiç çekilmiyo bi kere onu söyleyeyim.. Aldınmı ekranıyla,hızıyla,kamerasıyla iyi bir şey almalısın bütçe sınırlı olduğu için şu durumda pek bir şey öneremiyorum ama diyeceğim o ki gel şu limitini 800 Yap adam akıllı Desire X al
Evet iyi bir telefon gibi gözüküyor ama beni zorluycak fiyatıyla :(
-
quote:
Orijinalden alıntı: ksk_kaan
800 yaparsanız Sola veya Ace 2 almalısınız.700den çıkmazsanızda Galaxy W veya Motorala Atrix tavsiye ediliyor forumda.
Galaxy w de zamanla yavaşlama sorunu oluyormuş diye duydum ve vazgeçtim ilk tercihim oydu aslında bu konuda bir bilgin varmı ?? -
quote:
quote:
800 yaparsanız Sola veya Ace 2 almalısınız.700den çıkmazsanızda Galaxy W veya Motorala Atrix tavsiye ediliyor forumda.
Galaxy w de zamanla yavaşlama sorunu oluyormuş diye duydum ve vazgeçtim ilk tercihim oydu aslında bu konuda bir bilgin varmı ??
Düzgün kullanırsanız olmaz.Adam uygulama kapatmayı bilmez gelir telefon kasıyor der. -
quote:
quote:
quote:
Galaxy w de zamanla yavaşlama sorunu oluyormuş diye duydum ve vazgeçtim ilk tercihim oydu aslında bu konuda bir bilgin varmı ??
Düzgün kullanırsanız olmaz.Adam uygulama kapatmayı bilmez gelir telefon kasıyor der.
Aynen her denilene inanmamak lazım :)
-
quote:
Evet arkadaşlar android telefon almak istiyorum ama butceye uygun pek iyi model bulamadım yardımlarınızı beklıyorum aklımda 2 model vardı htc desire c ve galaxy ace kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtım dediğim gibi limitim 700 tl önerilerinizi bekliyorum..
Samsung galaxy w almanı öneririm 650 tl ye rahat bulursun -
quote:
Orijinalden alıntı: Dracula55
quote:
Evet arkadaşlar android telefon almak istiyorum ama butceye uygun pek iyi model bulamadım yardımlarınızı beklıyorum aklımda 2 model vardı htc desire c ve galaxy ace kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtım dediğim gibi limitim 700 tl önerilerinizi bekliyorum..
Samsung galaxy w almanı öneririm 650 tl ye rahat bulursun
700 tl den aşağı yok :)
galaxy w veya htc desire x daha cıkmadı galiba ama ikisi arasındayım :) -
o fiyata en iyi donanim motorola atrixde -
100 tl daha koy ace 2 alquote:
Orijinalden alıntı: La Bebé
o fiyata en iyi donanim motorola atrixde -
quote:
Orijinalden alıntı: baser
Motorola atrix
+1 -
Motorola atrixquote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldimquote:
Motorola atrix
+1
Alıntıları Göster
Sakın sakın sakın bu teli alma ics bile gelmedi -
motorola atrix iyi ama yinede galaxy wonder öneririmquote:
Orijinalden alıntı: Cumadangeldimquote:
Motorola atrix
+1
Alıntıları Göster -
sony xperia u -
Millet Motorola Atrix önermiş ama telefon daha taş devrinden kalma Android sürümüyle çalışıyor..quote:
Orijinalden alıntı: tunewiki
sony xperia u
Desire X e Jelly Bean in bile gelmesi kesin artık..
Sadece Kağıt üstündeki verilere göre konuşuyor herkes.. Biraz mantıklı yorumlar yapın artık lütfen. -
Arc s bu fiyat ortalamsına bulabileceğiniz en iyi telefon.quote:
Millet Motorola Atrix önermiş ama telefon daha taş devrinden kalma Android sürümüyle çalışıyor..
Sadece Kağıt üstündeki verilere göre konuşuyor herkes.. Biraz mantıklı yorumlar yapın artık lütfen.
Alıntıları Göster -
bütçeni 100 tl arttırabilirsen sola galaxy ace 2 2.el galaxy s2 ama artıramam diyorsan motorola atrix ve galaxy w önerebilirimquote:
Millet Motorola Atrix önermiş ama telefon daha taş devrinden kalma Android sürümüyle çalışıyor..
Sadece Kağıt üstündeki verilere göre konuşuyor herkes.. Biraz mantıklı yorumlar yapın artık lütfen.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- telefonda arama simgesi kayboldu
- telefonu siyah beyaz yapma
- telefonda yapılan son işlemleri görme
- klavyede mikrofon işareti kayboldu
- klonlanmış telefon nasıl açılır e-devlet
- wifi araması nedir
- exynos 1280
- samsung m35 fiyat
- en iyi telefon markaları
- exynos 2400
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X