Şimdi Ara

Android Telefon Önerebilirmisiniz limit 700 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar android telefon almak istiyorum ama butceye uygun pek iyi model bulamadım yardımlarınızı beklıyorum aklımda 2 model vardı htc desire c ve galaxy ace kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtım dediğim gibi limitim 700 tl önerilerinizi bekliyorum..

• 3310 ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

3310 ..
    Android telefonun ucuzu çok adi oluyo ve hiç çekilmiyo bi kere onu söyleyeyim.. Aldınmı ekranıyla,hızıyla,kamerasıyla iyi bir şey almalısın bütçe sınırlı olduğu için şu durumda pek bir şey öneremiyorum ama diyeceğim o ki gel şu limitini 800 Yap adam akıllı Desire X al

800 küsürlere geziyo nette.. Taş gibi telefon uzun süre kullanırsın

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-Desire-X-inceleme-Yeni-FiyatPerformans-Telefonu-video.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 15 Ekim 2012; 15:47:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FinalVerdict93

Android telefonun ucuzu çok adi oluyo ve hiç çekilmiyo bi kere onu söyleyeyim.. Aldınmı ekranıyla,hızıyla,kamerasıyla iyi bir şey almalısın bütçe sınırlı olduğu için şu durumda pek bir şey öneremiyorum ama diyeceğim o ki gel şu limitini 800 Yap adam akıllı Desire X al

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-Desire-X-inceleme-Yeni-FiyatPerformans-Telefonu-video.htm

Alıntıları Göster
    800 yaparsanız Sola veya Ace 2 almalısınız.700den çıkmazsanızda Galaxy W veya Motorala Atrix tavsiye ediliyor forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mechul58

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Motorola atrix
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Evet iyi bir telefon gibi gözüküyor ama beni zorluycak fiyatıyla :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

800 yaparsanız Sola veya Ace 2 almalısınız.700den çıkmazsanızda Galaxy W veya Motorala Atrix tavsiye ediliyor forumda.

Galaxy w de zamanla yavaşlama sorunu oluyormuş diye duydum ve vazgeçtim ilk tercihim oydu aslında bu konuda bir bilgin varmı ??
  • quote:

quote:

Galaxy w de zamanla yavaşlama sorunu oluyormuş diye duydum ve vazgeçtim ilk tercihim oydu aslında bu konuda bir bilgin varmı ??

Düzgün kullanırsanız olmaz.Adam uygulama kapatmayı bilmez gelir telefon kasıyor der.
  • quote:

quote:

quote:

Düzgün kullanırsanız olmaz.Adam uygulama kapatmayı bilmez gelir telefon kasıyor der.

Aynen her denilene inanmamak lazım :)

• quote:

Evet arkadaşlar android telefon almak istiyorum ama butceye uygun pek iyi model bulamadım yardımlarınızı beklıyorum aklımda 2 model vardı htc desire c ve galaxy ace kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtım dediğim gibi limitim 700 tl önerilerinizi bekliyorum..

Samsung galaxy w almanı öneririm 650 tl ye rahat bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dracula55

quote:

Evet arkadaşlar android telefon almak istiyorum ama butceye uygun pek iyi model bulamadım yardımlarınızı beklıyorum aklımda 2 model vardı htc desire c ve galaxy ace kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra vazgeçtım dediğim gibi limitim 700 tl önerilerinizi bekliyorum..

Samsung galaxy w almanı öneririm 650 tl ye rahat bulursun

700 tl den aşağı yok :)
    galaxy w veya htc desire x daha cıkmadı galiba ama ikisi arasındayım :)
  • o fiyata en iyi donanim motorola atrixde
  • quote:

Orijinalden alıntı: La Bebé

o fiyata en iyi donanim motorola atrixde
    100 tl daha koy ace 2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: baser

Motorola atrix

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Motorola atrix

+1

Alıntıları Göster
    Motorola atrix
    Sakın sakın sakın bu teli alma ics bile gelmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

quote:

Motorola atrix

+1

Alıntıları Göster
    motorola atrix iyi ama yinede galaxy wonder öneririm
  • sony xperia u
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunewiki

sony xperia u
    Millet Motorola Atrix önermiş ama telefon daha taş devrinden kalma Android sürümüyle çalışıyor..

Desire X e Jelly Bean in bile gelmesi kesin artık..

Sadece Kağıt üstündeki verilere göre konuşuyor herkes.. Biraz mantıklı yorumlar yapın artık lütfen.
  • quote:

Millet Motorola Atrix önermiş ama telefon daha taş devrinden kalma Android sürümüyle çalışıyor..

Sadece Kağıt üstündeki verilere göre konuşuyor herkes.. Biraz mantıklı yorumlar yapın artık lütfen.

Alıntıları Göster
    Arc s bu fiyat ortalamsına bulabileceğiniz en iyi telefon.
  • quote:

Alıntıları Göster
    bütçeni 100 tl arttırabilirsen sola galaxy ace 2 2.el galaxy s2 ama artıramam diyorsan motorola atrix ve galaxy w önerebilirim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.