İyi gunler, Yeni bir android cihaz almak istiyorum.Realme xt kullanicisiyim. Sosyal medya, surf ve fotograf genel olarak kullanim alanim. Telefonda oyun oynamiyorum.Li-po pil ve snapdragondan cok memnunum.İyi bir amoled ekran ve iyi bir kamerasi olsun istiyorum.Oncesinde Samsung s9+ dan cok memnundum ancak pil performansi biraz uzmustu acikcasi. Butce cok kisitli olmasada 10-12 bandini cok gecmek istemem ayrica telefondan muzik dinlerim. Neler tavsiye edersiniz, nelerden uzak durmaliyiz. Cevaplar icin onceden tesekkurler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Android Telefon Secimi
-
-
Yukari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasayi takip eden , yardimci olacak kimse yok mu ?
S21 bulunabilir 2. El
Samsung A52S kullanıyorum tavsiye ederim
S21fe yada s21 plus 11400tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogecoin -- 12 Haziran 2022; 15:42:23 >
Sosyal medya ve surf için aman aman üst model bir cihaza gerek yok. Orta sınıf işlemciye sahip cihazlar düşük güç tüketimleri ile amiral gemisi işlemcili cihazlardan bile daha iyi bu konuda. Ama kamera işin içine girince işler biraz değişebiliyor. İyi kameraları da iyi cihazlara koyuyor üreticiler.
Net bir şey öneremeyeceğim ama belirlediğiniz fiyat bandındaki cihazları GSMArena gibi yerlerdeki kamera örneklerini inceleyerek tercih yapabilirsiniz.
Snapdragon işlemcili S20 FE gibi cihazlar da fiyat olarak uygun ve işlemci çok iyi. Kronik sorunu vs. de araştırılarak hakkında her şey öğrenilebilir. Tabi daha güncel bir cihaz daha iyi olabilir. Snapdragon S21 FE de geldi ama o işlemciler de Samsung üretimi ve verimsiz biraz. Yeni cihazların kolayca içleri açılıp bataryaları değişmediği için 2. el cihaz önermiyorum pek. Ama garantili olduğunda serviste değişim yapılır her türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 12 Haziran 2022; 23:0:56 >
Benzer içerikler
- yurt dışı telefon başka hat kullanımı
- samsung note 20 ultra yorumlar
- telefonun üst kısmında kırmızı ışık yanıyor
- mp3 indirme programı
- s24 ultra imei atma
- telefon kdv oranı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- s24 ultra iphone 15 pro max karşılaştırma
- s22 ultra özellikleri
- samsung a70 ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X