Şimdi Ara

Android Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 100 lira daha ekle optimus 4x hd al güncelleme olmazsa olmaz diyorsan başka tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

yurtdışı Nexus 4 alın

hocam yurtdışı hem sıkıntılı iş hem garanti olayı sakat o yüzden hiç bulaşmayı düşünmediğim bir düşünce bunun dışında başka önerileriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunafani

100 lira daha ekle optimus 4x hd al güncelleme olmazsa olmaz diyorsan başka tabi

güncelleme benim için önemli hocam bu yüzden başka tavsiyen varsa dinlemeye hazırım .
  • nexus prime
  • HTC'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky1920

HTC'ler hakkında ne düşünüyorsunuz?

1000 tlye Htc ler içinde 2.el temiz ONE X sıfır da SENSTATİON XL VEYA XE OLABİLİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

quote:

1000 tlye Htc ler içinde 2.el temiz ONE X sıfır da SENSTATİON XL VEYA XE OLABİLİR

Peki One S için ne dersiniz bütçeyi yükseltebilirim One S için
  • Bence kendıne ne kadar aday telefon belırlersen bı o kadar kafan karısıp karar vermekte zorlanırsın o acıdan bence xperıa p gıbı bır telefondan beklentılerını fazlasıyla karsılarsın,sony kalıtesını bı gun servıse ısın dustugundede anlarsın bunuda dıkkate al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bence kendıne ne kadar aday telefon belırlersen bı o kadar kafan karısıp karar vermekte zorlanırsın o acıdan bence xperıa p gıbı bır telefondan beklentılerını fazlasıyla karsılarsın,sony kalıtesını bı gun servıse ısın dustugundede anlarsın bunuda dıkkate al bence

hocam sony xperia p ve htc one s için konuşursak ne dersin bana göre xperianın dezavantajı bataryayı çıkartamıyorsun budur yani pil öldüğü zaman çözüm yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Bence kendıne ne kadar aday telefon belırlersen bı o kadar kafan karısıp karar vermekte zorlanırsın o acıdan bence xperıa p gıbı bır telefondan beklentılerını fazlasıyla karsılarsın,sony kalıtesını bı gun servıse ısın dustugundede anlarsın bunuda dıkkate al bence

hocam sony xperia p ve htc one s için konuşursak ne dersin bana göre xperianın dezavantajı bataryayı çıkartamıyorsun budur yani pil öldüğü zaman çözüm yok.

pilin ölmesi gibi bi ihtimal yok 3 senedir xperia mini kullanıyorum pilden yana tek sorunum az gitmesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan.1905

quote:

Peki One S için ne dersiniz bütçeyi yükseltebilirim One S için

Ben bu cihazı gördüm daha önce Xperia P den tek farkı işlemcisi geri herşey aynı sony kalitesi ağır basar bu cihaza
    One S fiyatı
    http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/htc-htc_one_s_gr-one-s-cep-telefonu-(gri)/productdetails.aspx?I_ID=60962

Bide buna bak istersen Htc One S'e vereceğim paraya bunu alırım bütçe yükselteceksen Xperia S yüzde 25 indirimle 1100 kadar düşüyor

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/sony-sony_xperia_s_wh-xperia-s-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=61095

• Desire X için ne düşünüyorsunuz kaldırabileceği oyunlar nelerdir One S'in kaldırdığı oyunları kaldırabilir mi?
  • quote:

Desire X için ne düşünüyorsunuz kaldırabileceği oyunlar nelerdir One S'in kaldırdığı oyunları kaldırabilir mi?

one s e bakıcana xperia s e bak bence
    http://www.sonymobile.com/tr/products/phones/xperia-s/
  • yahu anlamıyorum One S'in nasıl bir telefon olduğunu biliyormusunuz da konuşuyorsunuz..

One S ile Xperia P karşılaştırılamaz biri S3'se diğeri S3 minidir.
  • quote:

yahu anlamıyorum One S'in nasıl bir telefon olduğunu biliyormusunuz da konuşuyorsunuz..

katılıyorum
  • quote:

yahu anlamıyorum One S'in nasıl bir telefon olduğunu biliyormusunuz da konuşuyorsunuz..

Htc One S'in Xperia P'den farkı ekran boyutu ve işlemci hızı ekran boyutu çok önemli değil Xperia P'nin işlemciside overclock yapılarak 2 ghz'e kadar çıkarılır P'nin ekranı hem brive engine hemde white magic teknolojisi ile güçlendirilmiş kamerada 8mpx exmor r yani daha net foto ve video demek tasarım ve sağlamlıkta P önde yani P'yi küçümsemeyin
    AYRICA ONE S'DE KARDEŞİMDE VAR ÇOK İYİ BİLİYORUM CİHAZI

• general mobile discovery 2 850 lira,samsung galaxy s 4 950 lira
    yada general mobile 1 600 lira birisini alırdım yada lg g2 1050 lira bu 4 ünden birini alırdım bende kararsız kaldım 2-3 haftadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeday

general mobile discovery 2 850 lira,samsung galaxy s 4 950 lira
    yada general mobile 1 600 lira birisini alırdım yada lg g2 1050 lira bu 4 ünden birini alırdım bende kararsız kaldım 2-3 haftadır

Konuyu açan arkadaş gibi bir telefon arıyorsan eğer seçenekler içinde g2 olabilir alabiliyorsan ve ya bir süre beklerim diyorsan 1000 lira altında yeni nesil moto g gelecek onu alabilirsin

• hocam lg g2 iyi telefon fakat 5.2 inç bana fazla büyük 5 inçten büyük olan telefon kullanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.