Bildirim
ANDROİD TELEFON TAVSİYESİ 600-800 ARASI ACİLL! :/
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zenfone 5'e bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: aRiSe*
Zenfone 5'e bakabilirsin
kusura bakma hocam gec yazdım baya ve onerdıgın hosuma gıttı bakıcam buna daha almadım 1300e kadar cıkıcam butce sanırım ıphone 5c almam mantıklı olur mu acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: BatukanEge
quote:
Zenfone 5'e bakabilirsin
kusura bakma hocam gec yazdım baya ve onerdıgın hosuma gıttı bakıcam buna daha almadım 1300e kadar cıkıcam butce sanırım ıphone 5c almam mantıklı olur mu acaba
Eğer 1300 e kadar çıkabilirseniz nexus 5 alın bence android ilk güncellemeleri siz alırsınız.
İos için 5c güzel seçenek.
Eğer Windows Phone düşünürsenizde lumia 925 yada yeni çıkacak 830 tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: şakirdayı
quote:
quote:
Zenfone 5'e bakabilirsin
kusura bakma hocam gec yazdım baya ve onerdıgın hosuma gıttı bakıcam buna daha almadım 1300e kadar cıkıcam butce sanırım ıphone 5c almam mantıklı olur mu acaba
Eğer 1300 e kadar çıkabilirseniz nexus 5 alın bence android ilk güncellemeleri siz alırsınız.
İos için 5c güzel seçenek.
Eğer Windows Phone düşünürsenizde lumia 925 yada yeni çıkacak 830 tavsiye ederim.
5C öncelik verdim bir kere ios ve android sadece düşüncem nexus 5i bilmiyordum 4 eskisi sanırım o etkiledi beni eskide olsa özellikleri 5te ram 2 mi yoksa 3 mü heralde 1 olmaz birazda uygulamaları hep actıgım için ram yüksek olsun istiyorum
-
Rami 2 gb hocam işinizi rahat görür donanım güncel -
Zenfone 5quote:
Orijinalden alıntı: köfteciŞakir
Rami 2 gb hocam işinizi rahat görür donanım güncel
Lumia 920
S4 Mini
İkinci el S4
İkinci el 4S
Ben bunlara baktım, Zenfone 5 aldım -
Bütçe 1300e çıkıyorsa hocam g2 almanızı öneririm yada fırsatları kovalayıp xperia z1.
Eğer 1300e 2.el bakıyorsanız daha iyi cihazlar da bulabilirsiniz elbette. -
nexus 4 alabilirsiniz veya biraz ekleyip g2quote:
Orijinalden alıntı: GodisCoking
Bütçe 1300e çıkıyorsa hocam g2 almanızı öneririm yada fırsatları kovalayıp xperia z1.
Eğer 1300e 2.el bakıyorsanız daha iyi cihazlar da bulabilirsiniz elbette. -
G2 olabilir ya da uygun fiyata zenfone 5 tercih edilebilir. -
boşver g2 yi nexus 5 al -
General mobile Discovery 2 öneririm F/P açısından iyi bi telefon ;) -
ikinci el g2 d802 -
1300 e kadar çıkabilecekseniz Oneplus One öneririm. -
Arkadaşlar bir kere en büyük iphone 6 gibi olsun istiyorum ekranı plus gibi değil yani pek büyük değil ama küçükte değil 1300e cıkarım fıyatta zorlarsam 1400 nexusu dusunuyorum ama 4 eskıdı 5te bılemıyorum g2lerde falan arka tarafta olmasını hıc sevmedım oneplus one ı bende duydum ama onu bılmıyorum nerde satılıyor zenfone 5 gerçekten iyi mi hepiniz hemen hemen demişsiniz ona yöneliyorum bayaquote:
Orijinalden alıntı: MMistanbul
1300 e kadar çıkabilecekseniz Oneplus One öneririm. -
5c alınmaz. Alacaksan G2 al. N5 al. Z1 bakabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Professional Griefers
5c alınmaz. Alacaksan G2 al. N5 al. Z1 bakabilirsin
5C alınmaz tabii güncelleme vermiyecek daha kısa bir sürede 2 senede falan ios hadi 9uda görebilir belki diye düşünüyorum o yüzden özellik bakımından falan 5 5s den iyiymiş baya kıyaslamalarını izledimde , n5i düşünüyorum ama tam emin değilim lg olur mu diye -
quote:
quote:
5C alınmaz tabii güncelleme vermiyecek daha kısa bir sürede 2 senede falan ios hadi 9uda görebilir belki diye düşünüyorum o yüzden özellik bakımından falan 5 5s den iyiymiş baya kıyaslamalarını izledimde , n5i düşünüyorum ama tam emin değilim lg olur mu diye
Ben olsam.Z1 ya da G2 alırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 8 Ekim 2014; 19:01:35 > -
ZENFONE 5 VEYA MOTOROLA MOTO Gquote:
Orijinalden alıntı: Qweqweqwe123456789quote:
quote:
5C alınmaz tabii güncelleme vermiyecek daha kısa bir sürede 2 senede falan ios hadi 9uda görebilir belki diye düşünüyorum o yüzden özellik bakımından falan 5 5s den iyiymiş baya kıyaslamalarını izledimde , n5i düşünüyorum ama tam emin değilim lg olur mu diye
Ben olsam.Z1 ya da G2 alırdım
Alıntıları Göster
-
<quote:
Arkadaşlar bir kere en büyük iphone 6 gibi olsun istiyorum ekranı plus gibi değil yani pek büyük değil ama küçükte değil 1300e cıkarım fıyatta zorlarsam 1400 nexusu dusunuyorum ama 4 eskıdı 5te bılemıyorum g2lerde falan arka tarafta olmasını hıc sevmedım oneplus one ı bende duydum ama onu bılmıyorum nerde satılıyor zenfone 5 gerçekten iyi mi hepiniz hemen hemen demişsiniz ona yöneliyorum baya
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:42:50 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefonda uçak modu kapanmıyor
- infinix note 40 pro yorumlar
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- fm 24 touch android çıkacak mı
- gizli numaradan arama
- pd şarj nedir
- snapdragon 778g
- snapchat nedir
- infinix gt 20 pro özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X