Şimdi Ara

Android Telefon tavsiyesi limit Yok (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eğer hala almadıysan ben atrix derim bencede garanti işi tam birş ans atrix tam bir canavar 2.3 te çıktı canavar oldu
  • galaxy s2 ye harddisk, fare, klavye bağlanıyor hatta hepsi aynı anda bile bağlanabilir

Tabiki Sgs2
  • sgs 2 tabiki.ama biraz daha beklerim dersen büyük ekranlı çıkacak olan samsung galaxy note öneririm.ya da sony ericsson çıkarak duo veya diğer adıyla nozomi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kertenkeleci

Lg yerine Htc Eve 3d derim.Ama onların arasından sgs2 diyebilirim.

HTC Go Home!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 14 Eylül 2011; 20:23:22 >
  • s2
  • Yazılım desteği, custom rom desteği ve sıkıntılarına forumlarda en hızlı çözüm istiyorsan SGS 2 den şaşma...DH FORUM da dikkat ettiysen sıkıntıları en fazla çözüm e ulaşan modeller galaxy s ve s2..
  • htc evo 3d ve lg optimus 3d gibi 3d kayıt ve gözlüksüz 3d izleme özelliği olan samartphone'lar tavsiye ederim tabi eğer hala telefon almadıysan :) optimus bir adım daha öne çıkan smartphone çünkü hem ddr2 ram kullanıyor hem de çift çekirdek işlemci.
  • optımus 3 d butun testlerde ustun cıkıyor cıhaz
  • Optimus 3D donanımsal olarak piyasadaki en güçlü cihaz..
  • xperia arc
  • Sgs 2 almanızı öneririm..
  • Bence telefona çok ihtiyacın yoksa biraz bekle.Yeni telefon modelleri geliyormuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^Entrika^

galaxy s2 yi es geçiyorum diger seçenekler önem kazanıyor artık çok güzel telefon ınce ama çok büyük telefon çebimde çok zor o cıhazı taşımam

kesinlikle sgs2 ölçülerinin büyük olması seni düşündürmesin son derece hafif ve ince bir cihaz olduğundan cepte hiç hissedilmiyor bile
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.