Şimdi Ara

Android telefona Root olmadan Heartstone yüklemek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
4
Favori
5.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kittyMiE

merhaba arkadaşlar bende indirdim dosyaları ve telefonuma kurdum şuan için hiç bir sorun yok pcdeki gibi oynuyorum..

yanlız aklıma bişey takıldı 500 küsür mb bi dosya indirdim pcde 1.3gb update yapıyordu oyunu kurarken bu 700 mb nerde ? :D

uygulama yöneticisindeki oyunun dosya boyutuna bak hocam.
    bende 1.3 gb olarak görünüyor.
  • S4 te ne yaptıysam çalıştıramadım. Farklı yerlerden apk indirdim ama sonuç hüsran.
    kurulumu yapıyor başlangıçtaki hearthstone logosunda takılıp kalıyor müzik çalmaya devam ediyor ancak kesinlikle açılmıyor.
  • Sony xperia z2 uyumsuz :(.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eddy

quote:

Orijinalden alıntı: Xandam

her seyi aynen yapıyorum ama bu hatayı alıyorum oyun açılırken 500 mb lık download yapıcakmış gibi gözüküyo sonra bu hata çıkıyor. cihaz htc one m8
    Failed to download additional file from Google Play. Please make sure you have an active internet connection and ensure you are signed into a valid Google Play accont.

Aynı sorun bende de oluyor hocam halledebildiniz mi?

Hallettim ama nasil oldu bilmiyorum en son ikisine sd karta kurdum ondan sonra ordan silip ikisinide telefon hafizasina kurdum 50. Denemeden sonra oldu ama neden oldu bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaa ben oyunu yükledim oynayabilmeniz icin 6 '' den büyük olması lazım diyo telefonun bu hatayı alan başkası varmı ?(Sorry.Hearthstone currently onlly runs on android tablets 6'' or larger)
  • s3 telefonuma yükledim oyun açıldı ancak destelere ve oyuna giremiyorum oyun kapanıyor s3 ü olan denemesine gerek yok oynanamıyor.
  • ios da yok mu ?
  • arkadaşlar oyunu kurdum note3'e gayet güzel oynanıyor. Ancak nette blizzard'ın apk kullanıcılarını banlayabileceği (henüz böyle birşey olmamış) yönünde yazılar okudum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus_4151

Sony xperia z2 uyumsuz :(.

Arkadaş Xperia Z2'de oynuyor. Siz yanlış bir şey yapmışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 11 Ocak 2015; 20:49:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Bende oynuyorum da onu kastetmedim. Google play store de uyumsuz diyor. :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Bende oynuyorum da onu kastetmedim. Google play store de uyumsuz diyor. :)

Hearthstone şuanlık sadece 6 inch ve daha büyük ekrana sahip tabletlere açık, Play Store'da. Zaten böyle bir durum olmasaydı, bu konunun açılmasına da gerek olmazdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

S4 te ne yaptıysam çalıştıramadım. Farklı yerlerden apk indirdim ama sonuç hüsran.
    kurulumu yapıyor başlangıçtaki hearthstone logosunda takılıp kalıyor müzik çalmaya devam ediyor ancak kesinlikle açılmıyor.

Ayni durum. S4 ile acilmiyor sanirim

• Kurulum esnasında ilgili dosyaları sd kart içersine atıp yükleme yapmaya çalışıyorum yetersiz disk alanı diyor halbuki 15gb boş yer var... Telefon hafızasının 1gb ı boş ama ben oraya kurmadıgım halde niye böyle yapıyor? Depolama kısmından "tercih edilen yükleme konumu" sd kart olarak seçili...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astralll -- 15 Ocak 2015; 11:37:16 >
  • Hocam peki kazma oluyor mu

• Ben avrupaya giremedim bu sayfaya ulaşılamıyor diyor Amerika ve Asya sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiddle26stick -- 28 Ocak 2015; 13:04:36 >
  • Bende lg g3 var uyumsuz diyordu bende apk ile oynuyordum lakin guncelleme geldi tabi googleplaye yonlendiriyo ordanda yapilmio guncelleme.nerden bulabilirim yeni güncel apk veya nasil yaparim.not:kasmiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebdt

Bende lg g3 var uyumsuz diyordu bende apk ile oynuyordum lakin guncelleme geldi tabi googleplaye yonlendiriyo ordanda yapilmio guncelleme.nerden bulabilirim yeni güncel apk veya nasil yaparim.not:kasmiyordu.

Aynen bende de ayni sorun

• Güncelleme sorunu oldu ya. Nasıl sevinmiştim sonunda oynuyorum telefonda diye. Kasma yoktu bendede.
  • 1 aydır rahat oynuyordum oyunu şimdi güncelleme sorunu çıktı.Oyunu açınca direk playstore a yönlendiriyor ve cihaz uyumsuz gösteriyor.

• Beyler ben yaptım olayı.link vermek yasaksa pm atın.Değilse paylaşıyım,anlatıyim herkes görsün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.