Şimdi Ara

android telefona tema yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten indirdiğim apk uzantılı temaları yüklemeye çalışıyorum fakat olmuyor. Acaba tema yüklemenin farklı bir yolu mu var? yardımcı olabilirseniz sevinirim

• go locker yükle play store dan onun temalarını yükle(bazıları paralı) apk yi ise dosya yöneticisine ir apk ye gir yükle de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

go locker yükle play store dan onun temalarını yükle(bazıları paralı) apk yi ise dosya yöneticisine ir apk ye gir yükle de

yok apk uzantılı dosyayı attım. çalıştırdım fakat olmadı. ben internetten istediğim temayı yüklemek istiyorum. programların bana sunduğu temaları yüklemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -keysersoze-

quote:

go locker yükle play store dan onun temalarını yükle(bazıları paralı) apk yi ise dosya yöneticisine ir apk ye gir yükle de

yok apk uzantılı dosyayı attım. çalıştırdım fakat olmadı. ben internetten istediğim temayı yüklemek istiyorum. programların bana sunduğu temaları yüklemek istemiyorum.

programların teması dışındaki temalardan kastın ne linkini at daha rahat yardımcı olabilirim

• quote:

quote:

quote:

programların teması dışındaki temalardan kastın ne linkini at daha rahat yardımcı olabilirim

şöyle söyleyim. bilgisayarımda internette bulduğum temaları telefonuma yüklemek istiyorum.

• telefonuna usb ile at herhangi bir yere dosya yöneticisine gel sd card veya dahili hafızadan hangisine attiysan ona gir dosyayı bul dosyaya girdiğinde yükle butonu bulman lazım ayrıca o temayı temanın üreticisinin programını kurmadan calıştıramazsın

• Go launcher nova launcher gibi uygulamaları yüklemeden indirdiğiniz tema ikonları acamazsiniz ve degistiremezsiniz.
    nova veya go yükle uygulamanın içinden ancak simgeleei değiştirebilirsiniz.
    Demek istediğin buydu sanırım simge veya icondan bahsesiyorsan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bahsettiği sanırım o değil arkadaşın son mesajına bak

• quote:

bahsettiği sanırım o değil arkadaşın son mesajına bak

internette bulduğum apk uzantılı temayı önce bilgisayarıma indiriyorum, ardından telefona usb kablo ile atıyorum. telefondan bu dosyayı bulup çalıştırıyorum. ancak telefonumda herhangi bir değişiklik olmuyor. bunun bir çözümü yok mu ? istediğim temayı kullanamaz mıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -keysersoze- -- 22 Ağustos 2013; 13:22:01 >
  • telefonun modeli nedir
  • Arkadaşım ben Next Launcher kullanıyorum üstelik internetten indirdim istersen dosyasını atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jporta

telefonun modeli nedir

XPERIA L
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif38

Arkadaşım ben Next Launcher kullanıyorum üstelik internetten indirdim istersen dosyasını atabilirim

peki herhangi bir siteden indirdiğin temayı telefonuna yükleyebiliyor musun ?
  • telefonun içindeki temalar dışında tema yüklenmiyor sanırım. launcher yükleyip tema atabilirsin onun dışında xdadan rootlu yüklenebilen modlar var
  • Google yaz android launcher indir diye

• quote:

quote:

Arkadaşım ben Next Launcher kullanıyorum üstelik internetten indirdim istersen dosyasını atabilirim

Androidliyim.blog galiba

• quote:

quote:

Şimdiye kadar yükleyemediğim hiç biri yok

• Tema yükleyebilmen için CyanogenMod tarzı ROM atman lazım. Launcher temaları sadece ikonları ve ev ekranını değiştirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.