Şimdi Ara

Galaxy Ace Sistem Uygulamaları .apk Yükleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Ben Samsung Galaxy Ace s5830 kullanıyorum. Bazı dosya yöneticileri ile sistem dosyalarının .apk lerini buluyorum ve hafıza kartına kopyalıyorum. Custom Rom yükledikten sonra bazı dosyaları kurmaya çalışıyorum.( Radyo, Not ) Fakat uygulama yüklenemedi diye bir uyarı çıkıyor. Neden böyle olduğunu ya da çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi ?

• uygulamaları zip halinde paketleyip buraya upload edermisiniz?
  • http://yadi.sk/d/eKi7Bb7L7Qoc5 Buraya upload yaptım. Acaba hepsini .zip uzantılı yapıp recovery menuden yüklesem düzelir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukangeckalan

http://yadi.sk/d/eKi7Bb7L7Qoc5 Buraya upload yaptım. Acaba hepsini .zip uzantılı yapıp recovery menuden yüklesem düzelir mi ?

Düzelmeyecektir.

Rica etsem, ROM un framework klasörünüde zip yapıp yüklermisiniz? Deodex yapmak için lazım.
  • Ben Android konusunda daha acemiyim. Dediklerinizden bir şey anlamadım. Yüklemenin bir yolu varsa onu anlatır mısınız ?
  • radyo yu desteklemeyen romlar oluyor ama not ne alaka onu anlamadım. Herneyse sistem uygulamaları yerine googleplaydeki benzer uygulamaları kullanın bence.
  • Not derken Samsung'un Fabrika Romumdaki "Not" u. Play Store1daki tüm radyolar internet olmadan çalışmıyor bildiğim kadarıyla. Eğer çalışan biliyorsanız paylaşırmısınız ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rootlu android uygulama önerileri
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukangeckalan

Ben Android konusunda daha acemiyim. Dediklerinizden bir şey anlamadım. Yüklemenin bir yolu varsa onu anlatır mısınız ?

app klasörünü komple upload etmişsiniz. app klasörünü aldığınız ROM dosyasının framework klasörünü istemiştim
  • Framework nedir. Nereden, nasıl bulabilirim ? Şu an üreticinin Rusya için ürettiği 2.3.6 romu kullanıyorum. Eğer uygulamaları yükleyebilirsem Woft 5 ya da CyanogenMod 10.1 4.2.2 romu yükleyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle teşekkür ederim sizlere inşallah çabuk yanıt verirsiniz forum açamadım buraya ayzdımda arkadaşımın telefona root atmak için eve getirdim kendisi bilmez o işleri ve turkcel ın kendı uygulamalırı sildim ve bir engel geldi ne ne marketden nede apk dosyalarını yukleyemıyorum buna bir yardım ederseniz sevinirim wipe attım olmadı telefon cins dawloding mod a da alınca ftm yazıyor recovery de cwm deil ki rom atayım saygılarınıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtlpitbul

Hocam öncelikle teşekkür ederim sizlere inşallah çabuk yanıt verirsiniz forum açamadım buraya ayzdımda arkadaşımın telefona root atmak için eve getirdim kendisi bilmez o işleri ve turkcel ın kendı uygulamalırı sildim ve bir engel geldi ne ne marketden nede apk dosyalarını yukleyemıyorum buna bir yardım ederseniz sevinirim wipe attım olmadı telefon cins dawloding mod a da alınca ftm yazıyor recovery de cwm deil ki rom atayım saygılarınıza

Ayarlardan bilinmeyen kaynaklari actiniz mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2C4C2AB63

quote:

Orijinalden alıntı: mtlpitbul

Hocam öncelikle teşekkür ederim sizlere inşallah çabuk yanıt verirsiniz forum açamadım buraya ayzdımda arkadaşımın telefona root atmak için eve getirdim kendisi bilmez o işleri ve turkcel ın kendı uygulamalırı sildim ve bir engel geldi ne ne marketden nede apk dosyalarını yukleyemıyorum buna bir yardım ederseniz sevinirim wipe attım olmadı telefon cins dawloding mod a da alınca ftm yazıyor recovery de cwm deil ki rom atayım saygılarınıza

Alıntıları Göster

Hocam ayarlardan bilinmeyen kaynaklarda açık gereklı herşey yapılı sorunu anlamiş degilim turkcel ın uygulamalarını sildim hiç bişey yüklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: UP.

Merhaba. Ben Samsung Galaxy Ace s5830 kullanıyorum. Bazı dosya yöneticileri ile sistem dosyalarının .apk lerini buluyorum ve hafıza kartına kopyalıyorum. Custom Rom yükledikten sonra bazı dosyaları kurmaya çalışıyorum.( Radyo, Not ) Fakat uygulama yüklenemedi diye bir uyarı çıkıyor. Neden böyle olduğunu ya da çözümünü bilen varsa yardım edebilir mi ?

merhaba, samsungun kendi uygulamalarına yaptığı koruma ile sadece stock romlara yüklenebiliyor.
  • Konuyu eskiden açmıştım telefonunu değiştirdik bile. Konu eskiden kaldı yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.